Slovenija
11 ogledov

"Poslušala sem svetovalce, neumno od mene"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dušan Vreček 15:42 13.oktober 2014.

    Če bi mi ravnatelj vrtca, ponudil, da grem malim nadobudnežem predavat gospodinjstvo, bi se mu lepo zahvalil, in odšel domov. Da pa sprejmeš kandidaturo, za evropskega komisarja, za področje, o katerem se ti samo malo sanja, je pa , da ...prikaži veča ne rečem kaj. Tudi mali Jakič je kot kaže doktor za vse probleme. Očitno po nekajletnem delu v slovenski politiki, ljudje dobijo občutek, da so vsemogočni.

  • nostradamus 12:21 13.oktober 2014.

    cas je da jo mediji umaknejo dokopala se je do evropskega stolcka ne sicer komisarskega a vendar 10.000+ eur pa se za oba prisklednika je poskrbela njen cilj je izpolnjen zapufala je drzavljane sedaj naj svojo nesposobnost stresa po EU ...prikaži več na zaslisanju za komisarko se je lepo videlo kaj si eu poslanci mislijo o a.b. manj ko jo vidim in slisim bolje se pocutim.

  • police 11:25 13.oktober 2014.

    kot prvo. Ka r je rekel gospod Vajgel, je res. v sloveniji smo vsi proti vsem. nevoščljivost do vseh meja. hvala bogu, da vemo kje so slovenske meje, ker sem tam konča slovenska nevoščljivost.priznajte, da ga ni kateri nebi ...prikaži več hotel imeti 15k dinarčkov na mesec. tako dane srat.mi v sloveniji imamo lopova v poslanskih klopeh, pa nikome nič. da ne bo pomote "NE PODPIRAM ALENKE", samo take sramote pa še ne!!!tukaj lahko vidimo kako peremo perilo še zunaj slovenskih mej!!!sramota.dokler bo tako, bo slovenija v rdečih številkah, pa ni važno koliko belih je na oblasti!!!

  • dd 10:10 13.oktober 2014.

    Tako je po svetu, kjer moraš pač pokazati kaj znaš in česa si sposoben in ne pa kdo te lahko potisne naprej na željeni stolček.

  • Janez_53 09:28 13.oktober 2014.

    Ja draga Alenka, na to, da o energetiki v evropskem prostoru nimate pojma, pa očitno še niste pomislili??? Tisti, ki smo gledali vaše zaslišanje, smo se na lastne oči in ušesa prepričali o vašem "poznavanju" področja, za katerega ste se ...prikaži več potegovali. Kaj ko bi že enkrat nehali iskati razloge za vaš fiasko pri drugih in končno priznali, da ste hoteli stopiti v prevelike čevlje? Veste, tistih ki smo poslušali vaše "odgovore" na jasno postavljena vprašanja in zahteve evroposlancev, da vendarle pričnete konkretno odgovarjati, ne boste prepričali, da je kriv "nekdo drug". Še najmanj pa smo krivi Slovenci, saj ste se samopredlagali in tudi protizakonito sodelovali pri glasovanju! Toliko o vašem poštenju in moralni drži, ki ste jo tako zagovarjali. Sedaj smo se prepričali, da ste le še ena iz cele rajde nepoštenih slovenskih politikov, ki si ne zaslužijo, da jim Slovenci še kadarkoli dajo kakšen glas. Ljudi, ki se prodajo za prgišče evrov in pozabijo na obljube in prisege, ko se gre za osebni i

  • jaki 13:49 13.oktober 2014.

    Spoštovani POLICE. Slovenski jezik je zelo lep in kot maternega ga spoštujem in imam rad. Boli me pa, da analfabet kot si , tapka po tipkovnici...

  • valerijakregar 10:35 13.oktober 2014.

    včeraj priletela malo pred 7 uro zvečer na brnik, z nizkocenovnim prevoznikom, tudi rdečega tepiha ni bilo.čudno da ni jaklič spet "zakurblal" falcona ??!!!!sicer pa BRUUUHHH od samovšečne, arogantne, šizofrene, pokvarjene, nesposobne,neinteligentne "cvirntrajberce" !!!!!!!!!

  • olaf 09:18 13.oktober 2014.

    Si pozabila povedat, da je za ta tvoj fiasko kriv Janša. Sami izgovori so te, da bi pa o lastni v nebo vpijajoči nesposobnosti kaj rekla, to pa niti slučajno.

  • Hi5 09:53 13.oktober 2014.

    Alenka, glej..saj že vsi vemo od prej, kakšne so vaše sposobnosti. To, da se izgovarjate na svetovalce ali kaj drugega, je pač spet nova napaka, ki povečuje vašo nekredibilnost. Normalen človek, ne glede na obseg samozavesti, ne gre ...prikaži več v "mission imposible". Vi ste pač zelo požrešni in vaši motivi so daleč od zdrave pameti. In v Sloveniji kljub vsem kritikam, nismo toliko nevoščljivi, kot pa srečni, da so vas drugi, tistih 112 nesrečnežev, ki so vas morali poslušat tako dolgo (zdaj vedo kako je nam v Sloveniji, ko smo vas poslušali na raznih novinarskih konferencah in podobno), postavili na realna tla. Vedeli smo že mnogo prej, da ste nesposobna tako za predsednico vlade, še mnogo bolj pa za kaj več. Vaš domet je, glede na slovenski benchmark poslancev, oziroma kar pač se poimenujejo slovenski vrli politiki, poslanska klop. In samo prosim, glede na to, da boste do naslednjih volitev preživeli v poslanski klopi - ne se oglašat, ne veliko govorit, sploh pa ne govorit

  • mima-šiš 09:15 13.oktober 2014.

    Alenka, nalij si čistega vina. Nisi imela pojma in krivico za nikakve odgovore na vprašanja nehaj prelagat na svetovalce. Nehaj nas že mučit.

  • mima-šiš 09:13 13.oktober 2014.

    Ah...Žan Klod, moa šeri...

  • patrijarh 19:54 13.oktober 2014.

    V poslanskih klopeh imamo,političnega zapornika in veliko rdrečih lopovov.

  • allstarr111 16:30 13.oktober 2014.

    Zdej ko je doma bodo nakladali kdo jo je potopil, sej ste bili v EU parlamentu, al pa ste mel možnost takoj po fiasku it na novinarsko konferenco in tam razložit, v bistvu so vsi novinarji in cela EU javnost ...prikaži več (ki ji je mar kaj se dogaja v parlamentu) z odprtimi usti čakali na pojasnilo, ampak ste se samo pobrali nekam pretuhtat kater stolček pa nemara bi tudi s takim nastopom lahko dobili, seveda ste dobili prstek (in prav je tako)Zdej bi pa pametovali kaj in kako, tm pa tih k teleta, mislm, da bo kak EU cajtng mogu narest še en intervju z njimi pač da se razčisti kateri so te ki si ji obrnili hrbet, pač če lajaš tukaj naj še druga stran ima možnost pojasnit kaj in kako.

  • Janez_53 16:22 13.oktober 2014.

    Zapufali so nas vsi njeni predhodniki, ona je bila prisiljena najeti dodatne kredite, če ne, bi se država sesula! Nekatere poteze ji vsekakor moramo priznati kot dobre, žal pa ji je funkcija stopila v glavo, pričela je izgubljati živce in ...prikaži več zaradi lastne nečimrnosti je odstopila in državi nakopala dodatne probleme.

  • Janez_53 16:17 13.oktober 2014.

    Očitno tudi gospodu Jakiču ni jasno, da je ženska pogorela ZARADI POPOLNEGA NEZNANJA S PODROČJA, KJER BI NAJ ZASEDLA POMEMBEN POLOŽAJ!!! Eno je, če nekdo NE SME podati določenih informacij in se zaradi tega izogiba konkretnim odgovorom, povsem drugo pa ...prikaži več je, če NA RAZLIČNA KONKRETNA VPRAŠANJA Z DODATNO ZAHTEVO EVROPOSLANCEV PO KONKRETNIH ODGOVORIH V NEDOGLED PONAVLJA ISTI NAUČENI ODGOVOR! Saj ga že osnovnošolec "prečita", da nima pojma! Gospod Jakič, kaj niste videli zaprepadenih obrazov evroposlancev, ko so poslušali odgovore na svoja konkretna vprašanja???

  • mirko 11:32 13.oktober 2014.

    Ah, za Slovenski parlament bo že dobra. Zakaj ? Zato ker v Slovenskem parlamentu lahko sedi tudi največji bedak iz Fužin ali Štepanjskega naselja z katastrofalnim slovenskim jezikom.

  • KLOBO 11:09 13.oktober 2014.

    Pa saj smo te poslušali in iz prve roke videli tvoj domet !! Izgovori ti morda prav pridejo, samo mi , ki smo te s težko muko poslušali, vemo da si pokazala vse kar zmoreš, torej nič od niča !! ...prikaži več Zato sem prepričan, če bi bila tvoja magistrska blamaža sedaj na mizi, bi tudi tvoj zagovornik Brglez, ki ti je dal zeleno luč, vemo zakaj, samo zato, da se znebijo Janše, verjetno sedaj dvakrat premislil in te poslal nazaj na Singerico cviren trajbat !!

  • KLOBO 11:03 13.oktober 2014.

    štima !!

  • tecumseh_1975 09:59 13.oktober 2014.

    vidi se ji pa da ima socila-komunistično politično izobrazbo... non-stop vse tika in jih naziva z imeni in brez gospod.

  • STF 09:46 13.oktober 2014.

    Tole meji ze na psiholosko bolezen.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.