Svet
63741 ogledov

Potrošniki izbrali: Največji nateg je Milka

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • AnGus 14:44 15.julij 2025.

'Windbeutel' pa res ni smetana. Neposredni prevod je vreča vetra, kot izdelek bi lahko prevedli 'vetrc' (npr. španski veter), drugače pa pomeni nekaj, kar je napihnjeno...

• sandi76 22:36 15.julij 2025.

"Multinacionalka Mondelēz, ki ima v lasti blagovno znamko Milka, je v nekaj mesecih ceno tablice z okusom alpskega mleka z 1,49 evra podražil na 1,99 evra, obenem pa težo čokolade s 100 zmanjšala na 90 gramov." Ste se končno zbudili ...prikaži večli ? To je praksa ogromnega števila proizvajalcev prehranskih izdelkov !

• Igx8gx8z 19:01 15.julij 2025.

Milka je itak zanič. Premastna in presladka packarija

• atamama 06:26 16.julij 2025.

Če jo kupiš na koncu Celovške v Šparu pri Beljaku ima drugačen okus kot v Šparu na Celovški..... Daj otrokom v test...

• Igx8gx8z 07:05 16.julij 2025.

Že zato je ne bom kupil. Ker nas imajo za manjvredne in mislijo, da so za nas dobre vsake smeti. Cena je pa ista tu in tam.

• Miro Novak 18:13 16.julij 2025.

Rad imam čokolado.Milka je ena najslabših čokolad po mojem mnenju.To je navadna sladkorna tablica.Tudi mene je zmeraj peklo v grlu,kadar sem jo jedel.Očitno preveč sladkorja

• ToSmJest 15:05 15.julij 2025.

Od kar so tavelike milke prek 5€ (pa naj bo 270 ali 300g), jih tudi pogledam ne več.

• Nevica 06:25 16.julij 2025.

Mene najbolj motijo naravne krave, ki dajejo mleko brez laktoze!!! Ta reklama informacijsko zavaja OTROKE! Milka je po svizcu ni imela solidne reklame, vse so "nežno" goljufanje kupcev, zdrizaste reklame, ki sploh ne vedo več kako bi človeku zlezle v ...prikaži več v denarnico....To je edina čokolada po kateri me peče grlo.

• Igx8gx8z 08:33 16.julij 2025.

Če ni politika, se pa lahko strinjam s tabo. Ja, zanic je milka. Nasa Gorenjka jo 100x povozi. Samo ne vem, ce jo sploh se delajo.

• Toma 14:54 15.julij 2025.

Eni bedaki mislijo celo, da je švicarska!

• Gartner54 15:06 15.julij 2025.

Wiki: "Milka je čokoladni proizvod švicarskega podjetja Chocolat Suchard," - VERJETNO SI TI NAJVEČJI BEDAK : https://sl.wikipedia.org/wiki/Milka_(blagovna_znamka)

• Nevica 06:26 16.julij 2025.

Kateri?

• Nevica 06:29 16.julij 2025.

No, saj Slovenci tudi mislimo, da je Argeta slovenska. NIč ni več slovenskega, so levičraji VSE razprodali - sedaj pa se počasi podjetja celo zapirajo - kot steklarna v Hrastniku. Pokopala jo je energetika....itd,,, vse levičarske poti vodijo v STEČAJ!!! ...prikaži več Od česa bomo živeli????

• Igx8gx8z 08:37 16.julij 2025.

Vsu so prodajali. Jajo manj, ker je bil pac manj na oblasti in je imel prevec dela s postavljanjem svojih kadrov na vse možne polozaje. Btw, levih vlad pri nas sploh ni in jih nikoli ni bilo. Vse kobajagi "leve" ...prikaži več vlade so prevzele neoliberalni duskurz in mantre o svobodnem trgu (ki to ze vsaj zadnjih 45 let ni več, ker ga obvladujejo monopoli).

• Toma 08:42 16.julij 2025.

Večji Bedak: od 2012 nič več! V Švici sem preživel vse dopuste, pa se ne spomnim, da bi jo videl kje na polici!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.