Slovenija
11 ogledov

Pozitivni učinki po odločitvi ustavnega sodišča

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 13:18 21.december 2012.

    Ja , le ugajajte jim, pucite in kušujte jim podplate, hlapčki slovenski. Hvala ,da ste to državo zjebal do amena. Zasluge za narod si zaslužite. Pojte si vse kitice Zdravljice...

  • tralala 12:50 21.december 2012.

    Bullshit! Propaganda vladne pisunke! GOTOVI STE!

  • ocean 22:20 21.december 2012.

    Pozitivni učinki kršenja ustave s strani ustavnih sodnikov. Tudi toča, ki pade na posevke ima pozitivne učinke, če seveda pri svojem klestenju potovče tudi kakega škodljivca. Ne vem zakaj bi plačevali povesti lansirane z strani STA, ko pa si v ...prikaži večv knjžnici zastonj lahko izposodimo za branje Bajke in povesti o Gorjancih.

  • privat 08:39 22.december 2012.

    lažejo...država je skorupirana in pozitivnih učinkovne more biti!! Kdo pa bo posojal ali hvalil državo ki ima take politike ,ki ne znajo voditi države ...znajo pa lagati,krasti zdaj pa se bojo morali naučiti kako pretepati svoje ljudi!! Gotofi ste in ...prikaži več popuščanja ne bo in ne more biti!!

  • mirko 15:09 21.december 2012.

    Ne razumem nojevskega obnašanja levega pola politike. Oni bi radi stroške javne uprave ohranjali na istem nivoju in jo celo višali, kljub temu, da vsi vemo, da se je gospodarstvo za tretino skrčilo. Prav tako vsi vemo, da se že ...prikaži več sedaj mora država zadolževat na nednarodnih finančnih trgih, da lahko v celoti pokriva stroške javne porabe. Tudi ko bodo sprejeti vsi načrtovani varčevalni ukrepi se bomo morali kljub temu zadolževat za potrebe jave porabe. Torej levi del politikov bi radi dobivala kredite za javno porabo od mednarodnih finančnih trgov, istočasno pa ne bi upoštevali njihovih pogojev in pravil, ki določajo ceno kreditov. Hm, čudaki. Saj vam nihče ne vsiljuje kreditov, lahko shajamo tudi brez njih, samo vprašanje kako bi potem levica delila tisto, kar bi zbrali. Verjetno po sistemu, prvo sebi, potem pa ostalim, kolikor bi pač še bilo na razpolago. Elita se vedno namesti nekam v vrh javne uprave, kjer se največ razdeli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.