Svet
43 ogledov

Poziv Severni Koreji, da izpusti ameriškega študenta

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • primoz.g 21:35 17.marec 2016.

    Meni je grozno, ampak da je severno korejc naredil neko sranje v USA apel od Kima nebi zalegel NIČ

  • samo.jst 07:20 18.marec 2016.

    ni bil polnoleten?? Prijeli so ga 2.januarja letos... pa koliko naj bi moral biti po tvoje star, da bi bil polnoleten?? Pri 21ih bi moral biti sposoben ločiti šalo od neumnosti...oz. odgovarjati za lastna dejanja. Želel si je biti frajer ...prikaži več in sedaj joka in stoka... Korjeci pa bodo iz njega naredili vzor za vse potencialne prepotentneže!

  • Papaja Popi 09:13 18.marec 2016.

    Vsakdo mora spoštovati običaje države v kateri potuje ali prebiva.Šale , ki si jih lahko privoščiš doma, so drugje lahko žalitev.Nekje te zaprejo , če vržeš žvečilko na cesto ali cigaretni ogorek.Tako bi tudi emigranti, ki prihajajo ...prikaži več morali spoštovati naše običaje.

  • blueone 16:33 17.marec 2016.

    Mislim, ko pa tole gledam je pa grozn...pa dajte ga spustit...a ste normalni 15 let...človek ni vedel za vaše običaje, ker prihaja iz drugačnega okolja...grozno res

  • asmas 06:42 18.marec 2016.

    glede tajske in vseh ostalih eksotičnih dežel!!Osebno prtljago IMEJ NA OČEH pa ti ne bo nihče nič"podtaknil".Poznal eno družino,ki vsako leto potuje na tajsko pa do sedaj niso imeli nobenih problemov.pazijo na svoje stvari in ne dajo iz rok osebne ...prikaži več prtljage niti za sekundo.Če pa se nek "turist" važi in zahteva nosače za svoj 5 kilski kufer si je pa sam kriv če ga nekdo zaradi njegove nadutosti potunka v tajsko čuzo.toliko!

  • dragec 07:30 18.marec 2016.

    Nori amer, kaj išče v tej državi

  • Janez_53 09:35 18.marec 2016.

    Kako malo je potrebno, da se spremeniš iz prepotentnega razvajenega frajerja v jokajočega nebogljenca! Če bi se obnašal, kot se spodobi, bi bil sedaj na varnem v maminem naročju! Nekako bi še razumel, če bi bil to petnajstletni mulc, ne pa odrasel človek!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:30 18.marec 2016.

    Lahko da sem spregledal ampak mislim da prej ni pisal da je 21 let star.

  • nergač 17:48 17.marec 2016.

    Pravo je povsod predmet zlorabe. V glavnem s strani oblastnikov, da bi s pomočjo prava ostali na oblasti.Nekje malo bolj nekje malo manj. Tole pa, kar počenjajo v teh divjih državah, je pa ustrahovanje, propaganda in državni terorizem. To ni več pravo.

  • samo.jst 07:25 18.marec 2016.

    "človek ni vedel za vaše običaje"... ironičnost? To je enako, kot če bi šel v Mecco in onečastil Koran. A bi bil v tem primeru istega mišljenja, da se ni zavedal da bo imel resne probleme zaradi tega?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:46 17.marec 2016.

    Ni bil polnoleten, torej so gotovo morali starši dati dovoljenje. In te isti starši so bili tako neodgovorni da ga niso podučil naj ne dela neumnosti. Kar je v ZDA majhen prekršek je v Severni Koreji napad na državo. Drgač ...prikaži več če se držiš pravil in ne govoriš čez njihov režim al pa se kako drugače norčuješ iz njih se nimaš kot turist ničesar bat tud v Severni Koreji.Tle nosijo največjo odgovornost starši. Pa glede na to da let do Severne Koreje ni ravno poceni si upam ugibat da prihaja iz bogatejše družine.Sej ne rečem sej se mi smil ampak zakaj noben 5% ne j.... pravil dokler ni kaznovan. Sej je dost da bi ga dal za par dni v zapor . Sej po moje je to bl tak za njihovo notranjo propagando, pol ga bojo pa čez par dni spustil brez medijskega pompa. Mislm nima smisla dajat na prisilno delo tujca ker ga itak ne bo več nikol nazaj če ga spustijo iz države. In ne bo nič ogrozil njihov režim s tem.

  • jakec1575 21:46 17.marec 2016.

    Na Tajskem ti nekdo podtakne v prtljago malo pred čekiranjem vzorec droge in letiš v njihove grozljive zapore za 15 let. Tajska je uradno kraljevina, sicer pa bi rekel, tiranija z lepimi očmi, polna uporov in korupcije. Kaj je ameriški ...prikaži več študent počel v S Koreji med uradnim sporom med obema državama? Tudi, če so mu podtaknili ravno ni bilo modro. Seveda se bo na sleherniku omila medržavna politika. Oprosti, ampak mulc si je čisto sam kriv. Za napačno vedenje, za nepoznavanje dejstev in pravil. Sicer bo verjetno spuscen po kaksnem letu. Kriv si je pa sam.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.