Slovenija
65573 ogledov

Pozor: Sprememba glede vračanja s Hrvaške

Komentarjev 45
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • sam1 20:15 10.junij 2021.

  Živ dokaz,da se sprejema ukrepe epidemije politično in brez vsake strokovne podlage,sami,da se manipulira z ljudstvom.....

 • Mehičanka76 00:52 11.junij 2021.

  Samo Hrvaška non stop. Ne hodimo se vsi poniževati h našim južnim sosedom. Tisti, ki gremo pogledat tudi kam drugam moramo pa informacije po raznih uradih iskati.

  • Dusan21 10:51 11.junij 2021.

   Seveda, samo hrvati, gor, pa dol, pa po sredini, isti smo in bomo še nekaj stoletij isti, se enačili med seboj, se ljubili, so še poleg nas edini preživeli narod na temu planetu, tako nas zavajajo jugofili. Za njih je ...prikaži več Italija, Avstrija, sploh Madžarka, luna okoli Saturna. Pa kaj imamo mi s to, tako vsak dan s to kurčevo državo, in ukinit RTV Slovenijo, scavnico kanala in sranje od Popa, STA je pavir vsega zla in mi Slovenci vse gnojnice, ki jih zlivajo po nas mirno prenašamo. J. NAPREJ

 • Avatar FlokiAlkoholik36
  FlokiAlkoholik36 20:27 10.junij 2021.

  Vtaknite si te smrdljive hrvatarje v sfinkter.

 • Avatar drecos
  drecos 22:31 10.junij 2021.

  jebe se men za to juzno svinjarijo

 • JZekspert 23:03 10.junij 2021.

  Genij medicine Vernon Coleman je institucija, za kakih 1000x BBC-jev, razbil jih je kot kanto, tokrat se je konkretno razjezil: https://vernoncoleman.org/videos/lies-bbc-will-result-children-dying

  • Avatar MS
   MS 09:22 11.junij 2021.

   Vernonova reakcija na BBC je pobesnela reakcija razkrinkanega šarlatana! Vernonova šarlatanska zavajanja je odkrila uradna medicinska znanost in mu zaradi tega odvzela naziv doktorja medicine! Vernonova zavajanja so odkrili večina knjižnih edicij in medijev ter mu odklonile objavo večino njegovih ...prikaži večih del! Njegov poizkus diskreditacije BBC-ja ja poteza obupanca!

  • JZekspert 09:44 11.junij 2021.

   Vernon>>>>>>>>>>BBC Razbil jih je kot kanto- samo to rečem. MS, ne mešaj dreka za sendvič pa pingo sok, dolgočasen si, a je karkoli rekel, kar ni res???? Še nikoli nisi niti ene same stvari ovrgel!!! Vsak naj si sam ustvari mnenje!

  • Avatar MS
   MS 10:42 11.junij 2021.

   Vernonove medicinske trditve so bile široko diskreditirane s strani uradne medicine in opisane kot psevdoznanstvene. Odvzeta mu je tudi zdravniška licenca! Vernonu so knjžne edicije in ostali mediji odklonili vse objave? Vernon je zagovornik angleškega nacionalizma. Vernon zahteva razpustitev Evropske ...prikaži veče unije in trdi, da jo nadzirajo nacisti! Kaj od tega lahko ti JZ argumentirano ovržeš? Vsak naj si sam ustvari mnenje!

  • JZekspert 12:00 11.junij 2021.

   Nič nisi ovrgel, ker si nula 0.0! Vernon je napisal na stotine knjig, ne smeši se! Bestselerjev. Njegova spletna stran je neizčrpen vir modrosti. Je erudit, duhovit, nepodkupljiv!, originalen.. Ti si kot BBC, zlagan do konca. Kako so se lotili ...prikaži več ''teoretikov zarote'', vedo, koliko družin so razbili... Veš, kako? Najbolj hinavsko - ''honeytrap'', navidezna kritika, potem jih zmanipulirajo. Tebi to ne bo kapnilo nikoli. Če ničesar v vsem svojem nabijanju nisi ovrgel, bodi tiho in nehaj smetit!

  • Avatar MS
   MS 12:29 11.junij 2021.

   1) JZ ju dobrohotno ponavljam vprašanja ker revež očitno v prvem branju ni sposoben dojeti kaj se ga sprašuje! Torej še enkrat:

  • Avatar MS
   MS 12:34 11.junij 2021.

   2) a) Ali so Vernonove medicinske trditve bile široko diskreditirane s strani uradne medicine in opisane kot psevdoznanstvene.b) Ali mu je odvzeta zdravniška licenca! c) Ali so Vernonu po razkrinkanju njegovih medicinskih nebuloz knjžne edicije in ostali mediji odklonili vse ...prikaži več vse objave? d) Ali je Vernon zagovornik angleškega nacionalizma) e) Ali Vernon zahteva razpustitev Evropske unije in trdi, da jo nadzirajo nacisti! No JZ da te vidimo!

  • JZekspert 13:19 11.junij 2021.

   NE! Gledam Vernonovo stran in razen rahlega pretiravanja glede depopulacije (morda ima prav!) in trditve, da je korona največji nateg stoletja (kar ni povsem narobe, najbrž je drugi ali tretji, najhujši so cigaretni filtri - ''zaslužni'' za 8.000.000 milijonov preprečljivih ...prikaži več smrti vsako leto) - ne najdem nelogičnosti, nepravilnosti, ne iščem pa dlake v jajcu. A si z istimi vatli presojal Hojssa, dr. Metadona, gozdnega Jožo, dr. Jansharija, veštico, bunke, maske-v-gozdu-Bregantovo, itd.???

  • Avatar MS
   MS 14:23 11.junij 2021.

   1) JZ.. O mojih vatlih ===>Te moje komentarje si zagotovo bral, Verodostojnost SDS funkcionarjev in kdo nam vlada! ===> Čeprav je leta 2011 Janez Janša v oddaji Pogledi Slovenije zatrdil, da bo NEPREKLICNO odstopil z vseh funkcij v primeru pravnomočne ...prikaži več obsodbe, je že 9 let kar vztraja na mestu predsednika stranke. Verodostojnost => jaaaah!

  • Avatar MS
   MS 14:26 11.junij 2021.

   2) JZ.. O mojih vatlih ===>Te moje komentarje si zagotovo bral,===>Čeprav je Janez Janša v oddaji Tarča 9. decembra 2013. v oddaji Tarča, zatrdil da se bo NEPREKLICNO upokojil če bo Slovenija v dveh letih dosegla pozitivno gospodarsko rast. Slovenija ...prikaži večnija je že prvo leto po njegovi izjavi dosegla 3% rast (2014) in v letu 2015 smo dosegli 2,9% rast a gospod že 7 let vstraja na mestu predsednika stranke! Še več, vztrajno kandidira za premierja in danes sedi na tem stolčku! Bljak!

  • Avatar MS
   MS 14:28 11.junij 2021.

   3) JZ.. O mojih vatlih ===>Te moje komentarje si zagotovo bral,===> Aleš Hojs je prejšnji teden NEPREKLICNO odstopil sedaj je po vzoru svojega velikega vodje očitno „NEPREKLICNO“ preklical! Priden učenec!

  • Avatar MS
   MS 14:35 11.junij 2021.

   No JZ, Rahlo napreduješ, bravo! Malo po malo popuščaš pri tvojem geniju Vernonu! Mogoče ti še kapne, če boš prebral še kaj od uradne znanstvene srenje in ne samo od zagriženih vernikov v nekakšne globalne zarote in pobesnelih naivnih antivakserjev! ...prikaži več Držim pesti zate! Lahko ti še uspe!

  • JZekspert 15:12 11.junij 2021.

   MS, preveč sem ukvarjam s tabo, a to zaradi drugih. Si v izrazito nelogični poziciji: trdiš, da so SDS funkcionarji nedorasli (kar je res), šalabajzerji, diletanti, toda- zakaj si jim nasedel pri očitnih lažeh in največji korupciji (korona-vele-nateg)? Vernon Coleman ...prikaži več je genij medicine, njegova predavanja so užitek za razum. Občasno provocira, nazadnje se je celo razjezil, a vedno ima v celoti PRAV! Ni vseved, pa nič zato! Ali sam še nisi opazil propagande, cenzure, laži? Nikoli ne odgovoriš!

  • Avatar MS
   MS 15:19 11.junij 2021.

   JZ....... daj zaprosi koga da ti prevede ta sodni spis! ===> https://law.justia.com/cases/federal/appellate-courts/ca11/11-10620/201110620-2011-09-21.html

  • JZekspert 15:43 11.junij 2021.

   Vedno izbrskaš neke laži in natolcevanja, odgovori konkretno, v čem se moti Vernon Coleman o korona-nategu: ali niso PCR testi prevara, štetje smrti S? korono? Ali ni že danes več kot 20.000 mrtvih v kratkih nekaj tednih po cepljenju? Ali ...prikaži več nimamo globalno enoumne propagande BBC=CNN=RTV=PopTV=... medijska gnojšnica ==>> v prisilno cepljenje, omejevanje zdravih in korona-fašizem? Pa fact-checkerji, cenzura, nič nisi opazil? Ne reci, da nisi opazil? Spet boš risal neke puščice...

  • JZekspert 15:49 11.junij 2021.

   Tole pa moramo razčistit, pišeš: ''Vernonova šarlatanska zavajanja je odkrila uradna medicinska znanost '' - kdo je uradna medicinska znanost, je to SZO lutka Gebrejezus, ali Gebremarija? Beovička, Logarca, druge bunke, dr. Metadon? Je to prevarant in dobičkar Fauci, Drosten? ...prikaži več Prostozidarja Bitenc in Ihan? No, kdo je uradna medicinska znanost, ko iščem tiste, ki napadajo velikana Vernona, najdem same plačance... 50.000 strokovnjakov je podpisalo GBD! Pa ACU, WDC, ISZ... a morda ne veš nič o tem?

  • Avatar MS
   MS 16:42 11.junij 2021.

   JZ....... oh, sem že upal a jbg tebi ni pomoči! Tvoja patološka zagledanost v Colemana ti ne dovoli trezne presoje o tem probletačnim tipu ki se je znašel celo v kokainski verigi! Uradni sodni spis ameriškega prizivnega sodišča „USA v. ...prikaži več. Vernon Coleman, No. 11-10620 (11th Cir. 2011)“ proglašaš za laž! Slep si, dovoljujem tudi možnost da nisi nikogar našel da ti prevede spis ameriškega prizivnega sodišča! Hinavsko si se izognil tudi odgovorom na vprašanja a, b, c, d, in e!

  • JZekspert 00:12 12.junij 2021.

   Coleman je v medicini kot Đoković v tenisu. Ni sicer zarjul, se je pa razjezil IN PRAV IMA! A razumeš? Ne, saj ne moreš, si opran do konca. Po internetu iščeš neko blatenje medicinskega giganta, enega najbolj pogumnih in prodornih ...prikaži večh mož našega časa, in vse kao verjameš. Tebi je Beovička povedala ''resnico'' pa dr. Metadon. Zakaj bi izgubljal čas z zavoženim primerom, ki dela za sendvič? Ovrgel nisi ničesar, ne moreš, dejstva, logika, razum, inteligenca niso ravno tvoji najboljši prijatelji.

  • Avatar MS
   MS 10:01 12.junij 2021.

   JZ....... daj zaprosi koga da ti prevede ta sodni spis! ===> https://law.justia.com/cases/federal/appellate-courts/ca11/11-10620/201110620-2011-09-21.html

  • JZekspert 10:35 12.junij 2021.

   Znam 10 jezikov, 5 odlično, od kje ti ideja, da mora nekdo meni prevajat? Že 100. ugotavljam, da nisi sposoben odgovarjat na konkretna vprašanja in le tveziš tisto, kar ti ustreza. Komu zaupaš? Očitno bunkam, SZO Gebrejezusu, Gebremariji, dr. Faucistu ...prikaži več in prevarantu Drostnu, ''našima'' prostozidarjema-zaslužkarjema, to je ZATE: uradna medicinska znanost?? Da ne počim od smeha... Spet ne bo nič konkretnega na to, za GIGANTA Colemana surfaš po lažnivih straneh. V.C. se poščije na tvojo Wikipedijo!!

  • JZekspert 10:39 12.junij 2021.

   Tvrdoglavi diamante: NE - velja za vse a)b)c)d) in e), torej 5x NE. Žurnal ima omejitve in moram vsak odgovor krajšati. a zdaj dojameš? Sicer pa ne znaš nič sklepati. Najbrž si tudi avtist. Do zdaj nisi še niti 1x ...prikaži več odgovoril na katerokoli vprašanje, ki sem ti ga postavil. Brezveze je debatirat z betonom. Na svidenje, če tokrat ne boš na nič odgovoril, predvsem KDO je ZATE uradna medicinska znanost- bom pa ravnal temu ustrezno. Nehaj napadati V.C., ker mu ne bi mogel čistiti niti WCja...

  • Avatar MS
   MS 11:27 12.junij 2021.

   Ko zapišeš 5x zgolj in samo "NE" brez kakršnekoli argumentacije so to prazni odgovori kot je prazna tvoja glava! Bedno in prozorno je tvoje nakladanje o žurnalovih omejitvah! Kar se tiče uradne medicine? Hja, vsekakor to nista ne Vernon ne ...prikaži več tvoja Mila (oba brez zdravniških licenc) katerim tako vneto lezeš v rit, temveč tisti katerim si se zatekel ko si si zlomil nogo, tisti ki so ti operirali razliti slepič, in tisti ki te zdravijo na kliniki Ljubljana-polje! Bodi dovolj!

  • JZekspert 11:46 12.junij 2021.

   Ha, si le odgovoril, 100. pritisnjen ob zid: ''temveč tisti katerim si se zatekel ko si si zlomil nogo, tisti ki so ti operirali razliti slepič, in tisti ki te zdravijo na kliniki Ljubljana-polje!'' Bedno, neprepričljivo. Pa kaj, če imamo ...prikaži več tehnično podkovane medicince, zlomi so rutina, mavčarji niso zdravniki, o psihiatriji raje nič-ha-Resolucija o duševnem zdravju ni vredna papirja, na katerem je natisnjena, da Jožice ne omenjam. Osmešil si se in potrdil: tvoja ''stroka'' so dr. Metadon in taki!

  • Avatar MS
   MS 12:59 12.junij 2021.

   1) JZ... Ti se sklicuješ na Vernona in Milo (na inkriminirane modele brez zdravniških licenc), jaz se sklicujem na uradno medicinsko znanost in dobitnike Nobelovih nagrad iz področja medicine. To lahko preveriš tudi ti ki obvladaš 10 jezikov LOL LOL! ...prikaži več! Seznam medicinskih nobelovcev sledi:

  • Avatar MS
   MS 13:04 12.junij 2021.

   2) Nobelovi nagrajenci za medicino po letih: =>1969 Max Delbrück, Alfred D. Hershey, Salvador E. Luria za raziskave razmnoževanja in genetike virusov=> 1972 Gerald M. Edelman, Rodney R. Porter za odkritje kemične zgradbe protiteles => 1975 David Baltimore, Renato Dulbecco, ...prikaži večo, Howard Martin Temin za opis delovanja virusa na genetski material celice.

  • Avatar MS
   MS 13:05 12.junij 2021.

   3) 1996 Peter C. Doherty, Rolf M. Zinkernagel za opis uporabe molekul MHC za odkrivanje in uničevanje z virusi okuženih celic => 2008 Harald zur Hausen, Françoise Barré-Sinoussi in Luc Montagnier za odkritja virusov, ki povzročajo nevarne človeške bolezni!

  • Avatar MS
   MS 13:09 12.junij 2021.

   4) Dva inkriminirana modela kot sta Vernon in Mila, lahko zoper medicinsko znanost in Nobelovce postavi zgolj kak pacijent a la JZ.

  • JZekspert 13:30 12.junij 2021.

   Great Barrington declaration, Total Signatures849,784Concerned Citizens791,510Medical & Public Health Scientists14,765Medical Practitioners43,502. Do the math, sucker! Aja, točno, ne znaš angleško... 68.762 strokovnjakov!! Ne en ali dva!! 0 omemb v MSM! https://www.slovenskizdravniki.si/ https://worlddoctorsalliance.com/ https://childrenshealthdefense.org/ Ampak ne, ti raje neke laži po ...prikaži večo internetu plozaš kot pokvarjena plošča o gigantih medicine VC in MA. Zate je stroka dr. Metadon!

  • Avatar MS
   MS 15:32 12.junij 2021.

   Zame so stroka medicinski nobelovci ki sem ti jih navedel Zate pa s kokainom inkriminirani model, Dokaz je sodni izpis ameriškega prizivnega sodišča; ==> sodni spis! ===> https://law.justia.com/cases/federal/appellate-courts/ca11/11-10620/201110620-2011-09-21.html ==) Predstavljaš ga kot doktorja čeprav so mu odvzeli zdravniško licenco Da ...prikaži veča bi ti to dojel je misija nemogoče! Podobno kot bi poskušal svinčeni žebelj zabiti v granit!

  • JZekspert 20:53 12.junij 2021.

   Nobelovec je Kary Mullis, dejanski izumitelj PCR testa (umrl tik pred to, žal ne zadnjo plandemijo). A veš, kaj je menil o tvojem glavnem prevarantu dr. Faucistu? Citiram: da je budala, da nima pojma o ničemer, in da je plačanec. ...prikaži več Takim praviš ''uradna medicinska znanost''. In zdaj, spet tišina, ali boš še 15. lepil neke idiotske internetne klevete velikana Vernona, tvoj edini odgovor na vse? Očitno jim je res stopil na žulj, z BBC-jem pometa kot s sirkovo metlo... razbil jih je ko kanto...

  • JZekspert 21:00 12.junij 2021.

   Popravek, MS diamante* tega žal ni sposoben, pri seštevanju je pomešalo števke, namesto 68.762 je prav 68.267. Vidiš, jaz sem natančen in se popravim, če je treba. Drugače bodo tako zvani nobeeelovci - kot jih nezasluženo hvališ- dr. Fausti, Drosten, ...prikaži več Wieler, Gebrejezus, Gebremarija, B.B. , M.L., T. L.Z., Bitenc, Ihan, gozdni Joža, dr. Metadon in številni drugi pristali v zaporu! Zapomni si to, ta čas se nezadržno bliža. Tudi v Slo. so že tožbe, ne le v ZDA, Nemčiji, itd. Nuernberg2!!

  • Avatar MS
   MS 10:03 13.junij 2021.

   JZ sedaj si pa res pokazal svoje skisano podstrešje in gnjil pokvarjen karakter! S tvojim manipulacijam lahko preslepiš le modele tvoje sorte s močno podhranjenim IQ-jem! Naštel sem ti znanstvenike, prejemnike nobelovih nagrad s področja znanstvene medicine na katere jaz ...prikaži več prisegam in med njimi ni enega samega človeka ki mi jih ti podtikaš! Naivno beden si v svojih abotnih poizkusih!

  • Avatar MS
   MS 10:06 13.junij 2021.

   JZ naj ti nekdo še enkrat prebere listo nobelovcev katere sem ti prezentiral! Ti tega očitno sam ne zmoreš! To so: =>1969 Max Delbrück, Alfred D. Hershey, Salvador E. Luria =>1972 Gerald M. Edelman, Rodney R. Porter => 1975 David ...prikaži večd Baltimore, Renato Dulbecco, Howard Martin Temin, 1996 Peter C. Doherty, Rolf M. Zinkernagel => 2008 Harald zur Hausen, Françoise Barré-Sinoussi in Luc Montagnier

  • JZekspert 21:22 13.junij 2021.

   Jao, kar verjemi dr. Metadonu, pocepi se 1.000x, če misliš, da to koristi, samo ne svetuj drugim - česarkoli, prav? Pa kaj, če so na eni in drugi strani Nobelovci, to ne igra vloge, kot sem napisal, se da Nobelovce ...prikaži več podkupit, a tega ne dojameš. Podkupljeni so bili trije Harvardski znanstveniki, ki so okrivili maščobe namesto sladkorja za SŽB, tobačna industrija je plačevala najmanj 27 Nobelovcev, to je dokazano, a zate novo... kaj naj z betončkom, ki nič ne kapira... Na svidenje, dovolj je bilo!

  • Avatar MS
   MS 09:30 14.junij 2021.

   OK JZ....Ostajamo vsak na svoji strani! Tebi res ni pomoči! Ti se drži svojega Vernona Colemana, modela ki so mu odvzeli zdravniško licenco in globoko vpletenega v kokainsko afero, in tvoje šarlatanke Mile ki so jo izključili iz srpske medicinske ...prikaži veče sfere! Jaz ostajam pri častnih akademikih nagrajencih z Nobelovo nagrado s področja medicine! In ne "na svidenje" temveč z bogom!

  • JZekspert 11:08 14.junij 2021.

   Kar mej zadnjo besedo... iz korporativne Wikipedie kopiraš neke Nobelovce, kar zna že skorajda vsaka opica, ki nimajo nobene zveze s korona-nategom in misliš, da si prepričljiv... hahaha. Je dr. Metadon Nobelovec, s svojim škilastim tupim pogledom in pivskim vampom? ...prikaži več To je zate 'uradna medicinska stroka', muahahaha. Gigant Vernon Coleman je genij medicine, nobena stvar, laž, nobena še tako gnusna kleveta tega ne more spremeniti. Propagandno trobilo BBC je razbil ko kanto. Tega res ne more vsak!

 • Avatar stoychi
  stoychi 10:24 11.junij 2021.

  JJ si je nakopal toliko sovražnikov v južnih republikah, da se upravičeno lahko boji za svoje življenje.

  • Dusan21 10:59 11.junij 2021.

   In kaj imamo mi od južnih držav, nas pogrešajo butl. Imaš ti kaj z Belizejem, čaura zabita. Si delal Prištinjat osnov šolo v Stemski Mitrovici pa so ti kozo ukradli in zatokriviš Janšo. Marš nazaj v skalovje Durmitorja, pa se jebite med sabo

 • PaPajapopi 08:19 11.junij 2021.

  Znano je da Kalimerota Hrvatarji držijo za jajca , zaradi orožja. Zato pač niso več na rdečem seznamu. Jeseni pa bomo vsi nastradali zaradi tega, ko bo zaprl vso državo, če ga prej ne bomo odstranili. Tega se mu ni ...prikaži več za bati, ker mu vsi v rit lezejo zaradi privilegijev. KALIMERO - GO HOME. ! ! !

 • Avatar Ajda Virant
  ajda0 09:06 11.junij 2021.

  na Palmi de Mallorca je že dve leti stanje nespremenjeno, sonce, šport, smeh in ples na trgu. Da se ti srce in ušesa veselijo...nobene represije, fitnes deluje ves čas normalno.Imajo poseben hotel,brezplačno, če bi kdo zbolel.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.