Zdravje /zdravje/aktualno
6167 ogledov

Pravica: Do teh metod zdravljenja mogoče tudi z napotnico

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zorman63 23:45 24.avgust 2019.

    Tisočev študij??? Bravo, slovnica - 1 ! Mimogrede, pišeš težke bedarije, akupunktura še kako pomaga. DOKAZANO. To, če pri tebi ni delovalo, še ne pomeni, da drugim ne pomaga. Meni npr. je akupunktura odpravila dolgoletne bolečine, ko nič več ni ...prikaži večeč ni pomagalo, ne protibolečinske tablete, ne injekcije....nič. Akupunktura je pomagala in zato ne klobasaj o placebo efektu, če ne razumeš za kaj dejansko gre.

    • mph 00:28 25.avgust 2019.

      Ker nimaš nobene študije, ki bi potrdila delovanje izven placeba se spraviš na slovnico? Nisem še tako nizko padel, da bi se s tem pri komerkoli ukvarjal. Nisem vedel, da si slavist sicer, drugače pa slovenščino dobro obvladam, ne skrbi. ...prikaži več Tebi je bolečine odpravil PLACEBO. Enako bi ti amulet iz kurjega kremplja, sveta voda iz Lurda, .... No, verjetno ti že kdaj je. Pa še homeopatija po mojem. :-)

  • mph 14:31 24.avgust 2019.

    Na osnovi TISOČEV študij, akupunktura ne deluje nič bolje kot navaden PLACEBO. Dokazano. Pa se še naprej meče denar. Ok, ok, ... če nekomu placebo prežene glavobol, ker placebo DELUJE pri takih zadevah, pa vseeno. Ista zgodba s totalnim šarlatanstvom ...prikaži več kot je homeopatija. Nisem pa pristaš, da se za drago placebo zdravljenje troši javni denar. https://sciencebasedmedicine.org/acupuncture-doesnt-work/ Pa sem pred desetletji to že sam ugotovil, kot skeptik sem po več aplikacijah ostal brez olajšanja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.