Slovenija
71 ogledov

Praznična Ljubljana: Rekreativci in prenovljena Slovenska

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sprehajalec 13:51 07.maj 2016.

    Zakaj je ta plakat za Begunko takšna bedna propaganda. Gledam begunko, gor pa prilepijo podobno Tini Maze.Naj jo prilepijo takšno kot je v Burki, pa tisti halji do tal, torej pravo Nindžo. Pa še te ni, so samo ...prikaži več tipi, takšni, kot so kraljevali po Kölnu za novo leto.

  • allstarr111 14:13 07.maj 2016.

    Pa nej grejo u 3pm s temi begunci, bog je prvo brado sam seb ustvaru, enako alah al katerikoli že, prvo poskrbiš za svoje potem za tuje, al čjo nas teli s polno ritjo vsega prepričat da moramo pocrkat od ...prikaži več lakote darovat vse zato da bo neko pleme prišlo sem sjebalo naš način življenja v nulo in se nespoštljivo vedlo do vsega kar ni njihovo ? Ah to pa ne, pa tud če bo treba spet prjet za orožje, bo pač treba, jih bomo spucal tko k so rdeči leta 45 dons nam pa te isti solijo pamet z ne vem kako propagando, Jest bi pelju vsakega begunca ki hoče ostat v SLO pod obvezno, na dvodnevni izlet po poteh slovenskih povojnih grobišč, ker en dan je premal, potem bi mu razložil situsciju u zemlji, šele nato bi ga vprašal če si zares želi ostati tukaj (ALI STE PREPRIČANI) LOOOL pomojem ne bojazni da kdo pride k nam, te ljudje v bistvu pojma nimajo kod se klatijo, in kake morije smo sposobni evropejci, oni so smrkavci prot nam.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.