Slovenija
21 ogledov

Pred laško pivovarno težki dnevi

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vseslovensko Združenje Malih D 11:25 09.februar 2012.

    VIDEO REPORTAŽA z zadnje skupščine Pivovarne Laško – seznanitev s pogodbo o prodaji Mercatorja brez vsakršne možnosti vprašanj, razprave; zavrnjeni vsi predlogi za dokapitalizacijo, potrjen »pogodbeni koncern«, 30.01.2012 http://www.youtube.com/watch?v=KS7yN9J4JIs&feature;=player_embeddedNa 19. skupščini družbe Pivovarna Laško, d.d., je ...prikaži več predsednik Vseslovenskega združenja malih delničarjev (VZMD), mag. Kristjan Verbič, zastopal 317 delničarjev s 44.186 delnicami/glasovi, ki so praktično brez izjeme podprli nasprotni predlog VZMD, vložen po sklicu skupščine, 6. 1. 2012. Omenjeni nasprotni predlog sicer ni bil predmet glasovanja, saj je Uprava Pivovarne Laško umaknila sklep pod točko 6b, potem ko Mercator ni objavil prevzemne ponudbe za Pivovarno Laško, po siceršnji objavi namere, dne 22. 12. 2011.Zato so strokovni sodelavci VZMD, posebej spričo zaskrbljujočih zaključkov analize Kupo-prodajne pogodbe za delnice Mercatorja, pripravili nov nasprotni predlog, ki

  • Dixon 14:20 09.februar 2012.

    Še sreča da Mercatorja ne bomo prodali in da se je Agrokor umaknil. Zato da je laško v težavah ni kriv ne mercator, ne banke, še manj pa država. Krivo je bivše vodstvo z Šrotom na čelo, ki so naredili ...prikaži več v laškem veliko škode. Kar ne predstavljam si kaj bi se zgodilo z mercatorjem v primeru prodaje, police trgovin bi zasedli tuji izdelki, naše gospodarstvo bi še bolj pešalo. Poglejte si samo police drogerij DM, kjer sploh ne moreš več dobiti slovenskih izdelkov, v ospredju le še tuji in vse to uničuje naše gospodarstvo in tukaj bi morali na bolj direkten način zaščititi nacionalni interes! In v drugih trgovinah ni nič boljše!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.