Slovenija /slovenija/crna-kronika
9 ogledov

Pred parlamentom poskušal zažgati koran

Komentarjev 40
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Izudin 17:24 16.november 2015.

  Hvala bogu, da sem ateist :-))

 • Ferluci 17:23 16.november 2015.

  No, pa smo tam. Mirsad, zakaj, hudiča, si potem sploh prišel v Slovenijo? In privlekel s sabo ves svoj gnoj? A res ne vidiš, da tukaj nisi dobrodošel, razen pri 'svojih'?

 • grof1 17:18 16.november 2015.

  včeraj sem gledal risanko simpsonove ki so se delal norca iz jezusa bodo njih tudi kazensko preganjali???

 • dimnikar 17:02 16.november 2015.

  Imeti kulturno povezavo s islamom ni isto, kot biti zagrizen vernik. Tudi jaz se zavedam svojih kristjanskih korenin, pa vero sicer popolnoma zavračam in mi na kraj pameti ne pade, da bi sledil naukom v (predvsem) stari zavezi (pa tudi ...prikaži več nova ni bistveni boljsa).

 • dimnikar 17:00 16.november 2015.

  To pa ni res. Je pa res, da so bili vsi verni (tudi Kristjani). To pa je zgovorno. V premislek; v ZDA imajo v zadnjem letu v povprečju en masovni poboj NA DAN, pa niti enega ni zakrivil musliman ali nevernik.

 • jan99 16:39 16.november 2015.

  Bla, bla, bla... Jaz imam tudi prijateljico muslimanko. Je čisto fajn oseba, je prav tako zgrožena nad tem kar se dogaja. Ne nosi rute, ne nosi burke, govori lepo slovensko, čeprav je tu "šele" 10 let. Skratka se je integrirala, ...prikaži več ker je sama tako želela.Če želiš okoli hoditi z ruto in drugim vsiljevati svoja prepričanja, je pa to problem. Prilagodi se kulturi v katero prihajaš ali ostani doma. Zelo, zelo preprosto. To bi moralo iti v Splošno evropsko ustavo in prišleki bi vnaprej vedeli, kako in čemu se morajo prilagoditi. Če grem jaz v Savdsko Arabijo se moram tudi zgledovati po tamkajšnjih običajih, ne glede na to, da so srednjeveški.

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:29 16.november 2015.

  V Sloveniji je bil recimo Plut množičen morilec cca 9 let nazaj, spomin se da so tud v Ljubljan na nekoga streljal v zadnjih 2 letih samo primer ni bil medijsko odmeven, v ZDA pa je bilo kar nekaj napadov ...prikaži več na šole v zadnjih nekaj letih pa sem prepričan da so bili napadalci različnih narodnosti. Sprijazni se da če bo Slovenec moril to ne bo nikol tako odmevno kot če bo muslimann.Pa še primer iz Švedske: http://svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5629d9c960339/napadalec-na-svedski-soli-imel-rasisticni-motiv Se nabere tud v naši družbi takih norcev. Ta primer iz Švedske je še posebej ironičen zato ker je napadalec ravno iz strahu pred drugimi nacijami postal sam hujši kot 99% ljudi ki sestavljajo te nacijej. In tega se marsikdo ne zaveda...da z pretiranim odzivom sam postajaš pošast in sam hraniš in rediš razmere za vojno, sovraštvo in uničenje blaginje.

 • macola 16:19 16.november 2015.

  Ti, ki so brihten ko bavarc.....a je bil tisti kreten, ki je zakuril križ Slovenec???...Pa tisti "umetniki", ki so dali podgano Mariji v naročje....Slovenci???? Hvala za odgovor.

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:59 16.november 2015.

  Jz poznam muslimanko ki je čist v redu človek. In vse težje ji bo biti dober človek če bodo vsi vse muslimane v isti koš metal. Ker zakaj bi se sploh še trudil biti dober če pa ti noben ne ...prikaži več da prav...če te vsi ocenjujejo po nekaj % ekstremnih muslimanov. Postopoma izgubiš razlog za to da ostaneš na dobri strani. Pod pritiski množice marsikdo naredi kar sicer ne bi. Če te družba vidi na določen način boš to podzavestno počas začel sprejemat namesto da tako kot mnogi tukaj mislite da bo efekt obraten. Sovraštvo rojeva sovraštvo. In če bomo vse muslimane v isti koš metal potem bo na koncu ves zahodni svet z vsem muslimanskim svetom v vojni. A si res tega želite? Tretje svetovne vojne? Jz si jo ne. Ampak točno to je načrt Islamske države. Načrt je da pretirano odreagiramo in s tem združimo sicer med seboj neenotne in nasprotujoče si muslimanske skupnosti.

 • AnzeSmolej 14:51 16.november 2015.

  žal je kr precej krščanski, meni osebno bi bil bolj všeč če bi bil slovenski ali pa evropejski.

 • maresem 14:37 16.november 2015.

  The best.

 • maneken 14:09 16.november 2015.

  drugje piše, da je zažgal list papirja, vi pa ščuvate svoje bralce proti zažigalcu z neverodostojnimi informacijami. Morda je zažgal prvo stran slovenske Ustave, kjer v posmeh resničnosti piše, da je "Slovenija pravna in socialna država." Socialna je ...prikaži več morda za begunce, ne za Slovence, pravna pa nikoli ni bila.

 • h3o 13:31 16.november 2015.

  kar je storil, ni kaznivo dejanje, ampak pohvalno dejanje!

 • Johan Spohan 13:30 16.november 2015.

  Ubogi dragec (pisano z malo, kot je tvoj IQ) si seksualno nepotešen ker stalno nekaj jebeš in nateguješ. Probaj se potešiti z roko ker verjetno ne moreš dobiti bitja na enako nizkem nivoju, da bi bila par.

 • h3o 13:07 16.november 2015.

  pravilno je naredil, mislim da gre za neko simbolno dejanje, ki upam da bo kmalu preraslo na nacionalno raven...

 • h3o 16:45 16.november 2015.

  z gledanjem đamije, poslušanjem arabskih pesmi, molitvam sredi ceste, halalom, samorazstreljevanjem, rezanjem glav in ostalimi barbarskimi dejanji

 • markus 15:10 16.november 2015.

  Jaz sem po naravi strpen človek, vendar če je nekdo do mene osebno zaradi mojih prepričanj nestrpen, tudi jaz ne morem več biti strpen. Torej, če ti nekdo vsiljuje svojo kulturo, gledanje na življenje in način življenja, potem je normalno, ...prikaži več da se boš tega ubranil. Vsako normalno živo bitje želi živeti v svobodi in po svojih lastnih prepričanjih. Ta človek, ki je zažgal list iz korana, ima verjetno vsega zadosti. Upravičeno. Lahko, da delam krivico zmernim muslimanom, vendar dokler Islamska država poudarja, da je ona tista, ki želi razširiti tisti pravi islam iz 7. stoletja in se zmeraj v svojih video grožnjah sklicuje na to vero, je vse verske muslimanske verske objekte in obrede v Sloveniji potrebno prepovedati. IS pritiska na zmerne muslimane, da se radikalizirajo. Baje zelo uspešno. Mislite, da bo pri nas drugače? Berite malo, kaj piše v vijestiummeta.

 • jan99 16:44 16.november 2015.

  Maro pre-browsaj švedske spletne strani. Švedska dekleta opozarjajo, da se morajo primerno oblačiti, da ne bi izzvale neželene reakcije in napada. Halooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! 100% spolnih napadov na Norveškem so zakrivili priseljenci. V Stockholmu je 9 sosesk, kamor policija ne zahaja. ...prikaži več Kaj ti ni jasno?! Kot rečeno pogoj za sprejetje imigrantov mora biti učenje jezika, sprejem lokalne kulture in strožja merila glede prestopkov in potem ni nobenega problema.

 • Ferluci 13:23 17.november 2015.

  Ja, če bi zažgali rdečo zvezdo bi pa ponorel.

 • dimnikar 16:59 16.november 2015.

  Najbolje, da si ti avtoriteta o tem, kdo je pravi Slovenec.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.