Slovenija
305 ogledov

Pred redarji vas rešijo le zapornice

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MK 09:07 05.oktober 2015.

    zakon za take idiote bi moral predvidevat legalno bušenje gum s strani mimoidočih. naslednjič bo pa res "skočil" za 5 minut.... pa 3 ure stal za odvoz vleke

  • kapibara 10:12 05.oktober 2015.

    :-)

  • Smerxon 12:02 05.oktober 2015.

    Spet eden izmed vaših brilijantnih naslovov....Pred redarji vas reši pravilno parkiranje ne pa zapornice, ali morda spodbujate nepravilno parkiranje na mestih kjer vas nemorejo oglobiti?

  • Izzy 09:47 06.oktober 2015.

    Pa še o redarjih: https://fokuspokus.si/article/930/redar-je-v-sloveniji-postala-skoraj-psovka-ne-brez-razloga

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:56 05.oktober 2015.

    lepo naj uredijo javni prevoz tako kot se za gre pa bo ogromno s prometom povezanih problemov zginlo / se drastično zmanjšalo.

  • Boris Odreitz 16:26 05.oktober 2015.

    ampak tile redarji so po sloveniji prava svinjarija ne rečem za parkirišča namenjena invalidom. Meni so tile prasci dali listek ko sem mater pripeljal k sestri v Maribor na tezno , se ustavil pred sestrino hišo , ker pa je ...prikaži večje babi ki živi v tem naselju dolg čas v Vrablovi ulici in babas dela na sodišču sosedom kliče redarje in je satan babji skregan z celo soseslko, staci od te peroksidne koze so pa popolnoma enaki. Potem ko me je idiot redarski spraševal če sem jaz vozilo parkiral pa sem mu odgovarjal da je vozilo mkoje napisal celo 400 evrov neke kazni ker bi nesnago naj užalil. Ampak za ta denar te prasce ubijem prokletniki pripelješ mater ki komaj da stoji na nogah pa jo spraviš v hišo že ti pridejo maltretirat in terorizirat.Tako sem alergičen na te rdeče gnoje da se ne morem velč obvladati en dan bom enega tako razbil pa mi je čisto vseeno.To kar delajo ni način ! Samo da se izživljajo nad ljudmi pa so srečni in zdravi. Motilo jih je ko smo stali z avtom

  • depresija 22:18 05.oktober 2015.

    Mal se umiri, parkiraj avto tam, kjer se sme, nauči se pisat pa pelji sosedo na eno kavico, ker je očitno ona edina, ki še kaj da CPP predpise.

  • Izzy 09:38 06.oktober 2015.

    Res ste beboti... Kar pomeni(po vzeto po članku): na mojem dvorišču brez zapornic me redar lahko oglobi!!! Bodite resni, pa ne samo novinarske race prodajat. Appropo zapornice: BTC IMA zapornice in ali to pomeni, da če so dvignjene, lahko redarji ...prikaži več tam "harajo" do nezavesti??? Enako bi bilo, če ima, npr. nek blok svoje parkirišče za zapornicami, pa so v nekem trenutku dvignjene, pa uleti redar in vse popiše... Beda od države, ki je dala redarjem toliko privelegijev. V Švici VSE ureja policija, redarji so samo za POMOČ ljudem. Pa imajo zelo malo kriminala in velik red. Nasprotno pa imajo v Italiji različne policije in redarstva, pa imajo veliko kriminala in sam kaos. Mi se približujemo Italiji!!!

  • benč 16:47 05.oktober 2015.

    Nima kaj iskat na privatni površini, pa naj govorijo kar hočejo! Na sodišču bi pogoreli. Plačuje jih občina in ne privatnik!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.