Slovenija
1799 ogledov

Predlog zakona razdelil poslance: "To je najbolj boleča razprava doslej"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 16:44 07.marec 2024.

    Zdravniki želijo ohraniti zadeve takšne kot so, torej brez nadzora, da lahko po svoji presoji odklapljajo nadležne in brezupne bolnike, ter tiste, ki nimajo svojcev, se za njih ne brigajo in podobno....Novi zakon pa tu prinaša več nadzornih elementov, ki ...prikaži veči bodo takšno samovoljo onemogočali...Le za to se gre, SDS pa so itak FIDESZ ali obratno, ista banda z istim Noriškim vsevišnjim....

  • Avatar Leon
    Leon 16:19 07.marec 2024.

    Alenka Jeraj ... ali ste sigurni ,da poznate kako zadeve potekajo v praksi ?

    • Avatar Leon
      Leon 16:20 07.marec 2024.

      Alenka...tisto je inkvizicija kar vi mislite.

  • vzev 17:25 07.marec 2024.

    Tistim, ki podpiramo evtanazijo, bi se moralo omogočiti, da se to vpiše v zdravstveni karton, kot se npr. za darovanje organov. In na ta način te nihče ne more prisiliti, da bi te evtanazirali, ker si to podpisal še ko ...prikaži več si bil zdrav in mlad. Tiste, ki pa tega ne podpirate pa ste lahko lepo tiho, ker se vas to ne tiče. Saj vas nihče ne sili v evtanazijo.

  • Željko 16:11 07.marec 2024.

    Ni vprašanje ali si bomo ali bom skrajšal življenje če to ne bo več vredno človeka. Vprašanje je samo ali bo smrt narejena na lep dostojen način ali bo živela naprej slovenska tradicija skok pod vlak. Če evtanazija ne bo ...prikaži več sprejeta potem vabim nasprotnike zakona da se mi pridružite ko se pobira dele telesa na razdalji kakih 100 metrov na železniških tirih.

    • popokatopetl 17:16 07.marec 2024.

      Obstajajo za okolico manj problematične rešitve kot vlak, ki se jih za silo sposobni ljudje lahko poslužijo in ne vem zakaj bi oni sploh morali obremenjevat zdravnike. Glavni problem so tu nemočni s strani zdravnikov odpisani bolniki, ki niso več ...prikaži več sposobni izvest sami in jih de facto stalno nadzirajo.

  • Facja 18:00 07.marec 2024.

    Če slučajno slovenski kvazi "dohtarji" nočejo, naj pripeljejo tuje, pa magari iz Švice ali Nizozemske...tile naši čistuni so pizduni: ko je bil kovid v DSO Šmarje pri Jelšah (direktor jasno SDS), so se "zdravniki" odločili, da varovancev ne peljejo v ...prikaži več bolnico, naj kar v domu umrejo, brez zdravniške pomoči in brez zdravniške oskrbe, seveda.

  • Facja 18:03 07.marec 2024.

    Če že nočejo evtanazije (kvazi zdravniki), naj vsaj omogočijo dostop do takih zdravil oziroma drog, da človek ne bo trpel. Tako pa te tele pojave z nazivom "zdravnik" v najhujših bolečinah odpravijo z Lekadol 1000, jasno 1 škatlico. Pri Tanji ...prikaži več Fajon pa ji skoraj tla ližejo, ko prinese svojo fufno v bolnico. Kakšni zavrženi ljudje so to!?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.