Slovenija
31 ogledov

Preizkušal mejo policistov

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Method 13:03 16.julij 2013.

    Kaj so tukaj poliscisti krivi?? Clovek je sel z namenom na mejni prehod da sprovocira policiste na profesionalen nacin, na nacin z najhujsimi zmerljivklami, ki si jih nihce ne zasluzi ter na youtubu prikazal incident kakor kaksna zrtev je on ...prikaži večn sam. . Zdaj bodo pa policisti najebali samo zato, ker vsi casopisi izvavjajo javni pritisk. Bedarija od bedarije.

  • Šemefuky 20:04 16.julij 2013.

    Če bi jaz bil policist in v taki situaciji, bi tipa prišli iskati z rešilcem in ko bi ozdravel, bi ga povabil, da pride ponoviti vajo, a potem pa jao njemu. Prase cigansko pa se na pravice sklicuje, bi ti ...prikaži več pri meni hitro pravico dobil, da bi jo lahko izvozil.

  • vili.manili 12:30 16.julij 2013.

    Na koga se to nanaša.. na policista ali na provokatorja?

  • francek 12:10 16.julij 2013.

    In takšne osebke moramo davkoplačevalci preživljati.

  • dd 19:24 16.julij 2013.

    Sramota za policiste. Sploh se ne znajo uradno pogovarjat in po predpisanem zakonu odreagirati. Upam, da dobijo vzgojni ukrep.

  • Milan Rijavec 22:09 16.julij 2013.

    take modele kokr je ta bi mogli policisti malo bolje ukrepat in mu kakšno klofuto naložit pa še prespat za rešetkami...

  • francek 08:58 17.julij 2013.

    In potem bi najel odvetnika policaji bi dobili pa drisko.

  • Anton Vlasic 16:01 17.julij 2013.

    Policiste nagnat na koristno delo in se kolture učit.

  • Žurnalček 20:28 16.julij 2013.

    Po moje so policaji odlično reagirali na tegale cigosa , niso ga aretirali - nastal bi strošek za državo, niso ga prefukali, pa bi ga moral, s tem so se izognili sramotenju države in niso ga spustili v državo in ...prikaži več s tem preprečili kakšno krajo ali drugačno nevšečnost. Najboljše mi je bil njegov manjek 0.80€ do polnega zneska potrebnega , kot pogoj za vstop v državo.Od mene bi dobil takoj batine in to brez aretacije in poslan nazaj , prej predno bi se uspel takole zajebavati z uradnimi osebami. Bravo polcaji, vsaj enkrat da se ravna po človeško in po zakonu.

  • tomaz 12:30 16.julij 2013.

    Kakorkoli, pravokator gor ali dol, postopek je bil povsem pod nivojem in neprofesionalen...Sam sem delal na mejnem prehodu, vendar se tako nitko nikoli nismo spustili..ve se kak je predpis in samo profesionalna obrazložitev lahko zavrne potnika..nikakor pa način, kot so ...prikaži večot so si ga privoščili uslužbenci. Kot prvo nihče ni obvladal tujega jezika, drugič so si pa sami dopustili zaplesti v konfliktno situacijo in jo z nestrokovnostjo tudi stopnjevali.. Po mojem mišljenju tak spodrsljaj ne sme iti mimo nekaznovano.

  • Veteran 14:57 16.julij 2013.

    Tudi policija v svobodni Slovenije ni izgubila udbovskih metod s katerimi valijo krivdo na druge. Policijska aroganca in vzvišenost je zelo dobro znana marsikateremu, ki je imel opravka z njimi. Volk dlako menja, vendar navad ne! Dragi policaji predobro ste ...prikaži veče plačani, zato svoj gnev trosite na ljudi - SRAM VAS BODI, POKVARJENCI!!

  • mia 15:42 16.julij 2013.

    jasno je, da napoliciste

  • sprehajalec 15:50 16.julij 2013.

    Zgodovinsko srečanje. Gábor Lászlo Rácz. Racz je Madžarska beseda za Srb (podobno kot Hrovath) izvedena iz Raščani, ko so namreč prišli sem, so se Srbi še tako imenovali. Še danes jih tako kličejo. Naš miičnik iz Hotize "ovo ...prikaži več je Slovenija bre" tudi vleče poreklo tja dol. Sebin tuće Srbina, bi lahko rekli temu incidentu.

  • urkezi 17:34 16.julij 2013.

    se popolnoma strinjam, cel svet postaja mehkuženi, ni več nobenih pravil in spoštovanja.policist je policist in ni prometnik je na mejnem prehodu, če pa bi ta samooklicani primitivec naredil malo naprej kakšno neumonost, pa bi se zopet vsi pametni ...prikaži več sparaševali kaj so delali naši policisti.

  • urkezi 17:35 16.julij 2013.

    zakaj ne delaš več???

  • crvit 17:36 16.julij 2013.

    Sploh ni pomembno ali jih je sprovociral ali ne policist v uniformi ne sme tako odreagirat pa tudi tale policistka se mora še marsikaj naučit o nošenju uniforme očala niso del uniforme gospod ki je z avta vzel pas z ...prikaži več pištolo in lisicami kaj je pri bogu ste se šli kakega kavboja dej pol pa še slovensko ne znate,tukaj ne igra vlogo kdo je komu rešil življenje sej ta tretji poicist je bil tiho in se ni vtikal v to osebo tako da ta stari policaj in policistka naj kr lepo odgovarjata ker to dela slabo luč na vse ostale.Mar bomo res državljani dovolil da nas policija ustrahuje ali kaj vrjamite niso to osamljeni primeri sedaj se bo to začelo snemati še bolj.Samo škoda da so tako odreagirali lahko bi ga po hitrem postopku aretirali in ga odpeljali na skrito lokacijo pa hopa cupa pendrek ven pa gremo ne pa da so se pustili provocirat.

  • Stolp 18:15 16.julij 2013.

    Ne glede na to ali je bil postopek policista korekten ali ne, naj gre ta cigo z avtom npr. na ameriško-mehiško mejo takele govorit policistom. Na ameriški strani bi imel srečo, če ne bi kot osumljenec terorizma pristal kje v ...prikaži več kakem Guantanamu, na mehiški strani pa bi bil lahko srečen če bi sploh živ ostal.

  • pesjan 19:15 16.julij 2013.

    tako obnašanje z strani TEh ki so sodelovali v tej provokaciji-če je sploh bila pa tako obnašanje organov PP .-STROGO KAZNOVATI-

  • Mrcina 09:18 17.julij 2013.

    Udrihajte po provokatorju, ne čez policijo ! On je bil v tej zgodbi tisti, ki je delal zgago ! Taki naj izginejo, pa bo življenje lepše !!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.