Slovenija
40 ogledov

Prekrškarji v povprečju 100 kilometrov na uro

Komentarjev 34
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • MZupan 16:06 02.november 2013.

  Medtem, ko se na prehitevalni pas (tam, ko je dejansko zmeril) vidi okoli 220 m daleč. Pa ni gospa sodnica za prekrške upoštevala NIČ. Ker na njeno odločitev se niti ne moreš pritožit!!!!!!!!!!!!!!!!!!! banana država

 • Izudin 12:14 02.november 2013.

  Na podoben način so in še bodo nategnili na tisoče "prekrškarjev", samo raje vsak takoj plača polovičko, kot da se bode z našim krivosodjem. Sicer je pa tudi polovička krivična. Tisti, ki ima denar, jo bo plačal takoj (razen Popoviča), ...prikaži več tisti, ki ga nima, mora pa poravnati celotno kazen. Če je že polovička, potem bi moral biti rok za plačilo en mesec, da v tem času dobiš osebni dohodek. Titov totalitarizem je bil raj v primerjavi s tem teroriziranjem danes, od policije do carinikov, ki ljudi maltretirajo po domovih. Sicer je pa cela država kot S. Koreja. Čeprav pošteno delaš, dobiš toliko, da komaj preživiš, medtem ko je politika nekaterim omogočila, da so se "znajdli" in pokradli kar so v socializmu zgradili naši očetje. Pa saj ni čudno, če imamo pa v politiki mafijo. Med drugim tudi švercarje s smrtjo.

 • literca 11:57 02.november 2013.

  V večini primerov policisti in sedaj še policistke merijo popolnoma napačno. Meni se je celo zgodilo da so me merili tako da je vmes na razdalji 200 mm bil velika tabla ki je policistu merjenje preprečevala v teh 200 m...no ...prikaži več da je absurd še večji so me merili preko voznega pasa torej stali so na kontra strani smeri vožnje tako da so vmes vozila še vozila ki so se pomikali kontra mene...torej spet popolnoma napačno.Enkart sem policiste o tem že opozoril a so stali čez 2 dni spet na istem mestu..no nato sem si nabavil kamero in dodgodek posnel....peljal sem zanalaščl 5 km /h če hitrost da me je ustavil..seveda sem podal pritožbo , ki sem jo dobil z lahkoto hkart pa bom še podal ovadbo saj je odvetnik odkril elemente napačnega in namernega polnjenja proračunba brez strokovne osnove, saj bi policisti morali vedeti da taklo ne smejo meriti..sedaj pa se še pojavlja kaj pa je s tistimi ki so jih polovili na identiočno foro pa je ta meritev in globa nezakonita...?kako naj oni odreagirajo...

 • Izudin 11:27 02.november 2013.

  Čas za pritožbo mu je že potekel in mu zaradi praznikov ne poteče v četrtek, kajti v osemdnevni rok za pritožbo gredo tudi nedelje oz. praznični dnevi. Na takšen način so meni zavrnili pritožbo, ker sem za dva dneva zamudil ...prikaži več pritožbeni rok, kajti mislil sem, da gre za osem delovnih in ne tekočih dnevov. Skratka, kljub temu, da sem pritožbo zelo dobro utemeljil in bi zagitovo šla skozi, so mi jo zaradi prepozno oddane zavrnili. Pravkar mi je šinilo v glavo, da je tukaj zakonodaja nedorečena. Kako bi naj med prazniki oddal pritožbo, če so bile pošte zaprte. Sicer je pa osemdnevni rok absolutno premajhen. Ta država nas skupaj z ustavnim sodiščem nateguje kakor smo dolgi in široki.

 • MZupan 16:05 02.november 2013.

  No, mene so imerili na 215 m daleč, ko pa sem šel izmeriti še jaz, sem pa ugotovil, da se tam, ko so policisti stali vidi največ 160-170m daleč...

 • depresija 11:15 02.november 2013.

  In kolk bi po tvoje morala bit omejitev na cestninskih postajah?

 • Bostjan Cas 21:16 02.november 2013.

  Kako je možno da se meritve na cestninski postaji izvajajo z ročnim laserskim merilnikom? Ustavljanje vozil na avtocesti naj ne bi bilo dovoljeno razen v izrednih primerih. Zapustil je celo vozilo.. Ostali peš niti blizu avtoceste ne smemo. Ne zagovarjam ...prikaži več kršitev in hitre vožnje skozi cestninsko postajo.. Za nadzor se naj uporabljajo vozila s sistemom provida oz stacionarni radarji.... Vsa ostala oprema pa po mojem mnenju sodi na ostale ceste.

 • MZupan 16:04 02.november 2013.

  Iz istega vzroka imam tudi jaz kamero v avtu. Imel sem celo MATERIALNI dokaz, da nisem vozil toliko - GPS datoteko opremljeno z datumom in uro, koliko sem peljal. Pa ni pomagalo sodnici, ker je "V imenu ljudstva" ugotovila, da ...prikaži več sem jaz kriv, čeprav je bilo evidentno, da so na avtocesti izmerili drugega (imam celo tip avta in registrsko, ki me je takrat prehiteval), ustavili pa so mene.

 • renemario 11:01 02.november 2013.

  Tisto tele, ki si je izmislilo hitrost na cestniskih postajah (beri ovirah) na 60km/h in podobne oslarije naj se gre past nekam v Sibirijo.

 • ac-dc 22:08 02.november 2013.

  Nesi si ga domov, če je tak car in si ga postavi na omaro. Kmalu boš brez pohištva, ročne ure, psa, avta pa še brez babe...

 • Niko Žiberna 22:03 02.november 2013.

  Mislim, da je imel Mitsubishi-ja Lancer z nalepko Ozare.

 • marko 21:12 02.november 2013.

  Iz istega vzroka imam tudi jaz kamero v avtu. Imel sem celo MATERIALNI dokaz, da nisem vozil toliko - GPS datoteko opremljeno z datumom in uro, koliko sem peljal. Pa ni pomagalo sodnici, ker je "V imenu ljudstva" ugotovila, da ...prikaži več sem jaz kriv, čeprav je bilo evidentno, da so na avtocesti izmerili drugega (imam celo tip avta in registrsko, ki me je takrat prehiteval), ustavili pa so mene

 • marko 21:11 02.november 2013.

  imam enake iskušnje z naše sodnike,,,veš da so sami tajkuni sodniki

 • marko 21:10 02.november 2013.

  Popovič je car saj za Koperčane,mi bi bili tudi veseli da bi imeli takega župana ne pa naše smrkovce zaspance na občini.ker mi nimamo takega župana smo samo fouš koperčanom.lahko pluvamo po popotu samo on je car in naj se ...prikaži več pritoži ker so naši inkasanti in sodstvo največji tajkuni če sodnik reče da je črno v resnici je belo vedi da bo črno.

 • mima-šiš 20:49 02.november 2013.

  Mal prevec filme gleas smrkavec. Cudno da ti policija se ne trka na vrata.

 • Veteran 20:49 02.november 2013.

  Ne samo vozniško ampak tudi županski stolček mu treba pobrati. Popovič je navadna lažnjiva baraba, ki koristi občinskega odvetnika za svoje neumnosti tako, da njegove pritožbe plačujejo prebivalci MOK-a. To je navadni razvajeni cmeravi mamin sinček.

 • mima-šiš 20:46 02.november 2013.

  Hahaha, a dej nehi, kdo "mi"? Se en opranoglavc ki ne odide od doma brez petih prjatlov najmanj, kot posameznik pa nula. Mi..Mi... Kaj vi, revseta? Tko kot pravi depresija, skuliraj pa pejd odspat. Zjutri bo vse lepse pa bolj ...prikaži več pozitivno pa zrelo razmisljaj, ker domnevam da te cakajo resni problemi glede na tvoj komentar.

 • kreten 19:00 02.november 2013.

  heil hitler

 • murderone 18:54 02.november 2013.

  Mamu ti jebem židovsko "depresija" ! Ti bom jaz dal fazana! Pazi se me!!!

 • depresija 18:40 02.november 2013.

  Slovnica, prjatu, slovnica te jjebe.. Kakor si napisal, si čefur kvečjemu ti. Pa latentni gay mrbit tudi,,,

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.