Avto /avto/na-strom
6369 ogledov

Presenetljivi prvak v porabi med električnimi vozili?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 06:55 06.julij 2025.

Oglasi se ko se bo baterije menjavalo - polne prazne in ko bo polnjenje cenejše od nafte

• Ogledalce 15:18 06.julij 2025.

Ceneje je ze. Zakaj bi ti menjaval baterije? Jaz v vec letih voznje fe potrebe nisem imel

karjola 06:56 07.julij 2025.

Zako ker je tak princip boljši. Prideš na črpalko, zamenjaš prazno baterijo s polno in greš naprej brez čakanja.

• Ogledalce 11:19 09.julij 2025.

Ni boljši. Ti moraš bencin tankat ko avtomobil potrebuješ. Jaz ga polnim ko ga ne potrebujem. Pridem domov, v službo in ga priklopim, se napolni med tem ko delam druge stvari. Če sem ga moral napolniti/dopolniti v na poti do ...prikaži več bratislave mi je na superchargerju to vzelo čas enega WC-ja na katerega bi itak šel. Edini ki čaka ko tanka so bencinci na črpalki. Nikoli do konca ne sprazniš, samo dofilavaš. Za vikend sem nareidil dobrih 500km in mi je ostalo še 30%

• Ogledalce 15:16 06.julij 2025.

Zenin tesla 3 long range porabi povprecno nekaj manj 14kwh na 100km.

• rd2dmk2 09:22 06.julij 2025.

mene zanima zakaj nikomur ne pride na misel da bi namesto baterij naredil sistem tramvaja . avtomobili bi bili lažji manjša cena izdelave, ker bi nosilni elementi bili manjši, ne bi rabili baterij- no ne toliko, za kakih 50 km ...prikaži več da prideš do doma od javne napeljave. ne bi bili tolk odvisni od redkih rudnin. železa je dovolj, še posebej, če pretopimo vse orožje. in drugo, namestimo predelavo vodika iz morja, ob morju pa SE za pogon tega sistema in gre nafta in premog v pokoj

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.