Svet
5882 ogledov

Preživel masaker na festivalu: "Poklical sem družino in se poslovil od njih."

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • fuckZ24 08:37 12.oktober 2023.

    B.P. zdej pa pejt še po izpoved palestinskih beguncev, ki so jih židi raketirali na mejnem prehodu Rafa, ko so se poskušali z begom v Egipt rešiti pred židovskimi raketami, ki rušijo vse po vrsti od šol do bolnic. Rešiti ...prikaži več iz totalnega pekla, kjer ni ne vode, ne hrane, ne stroma, niti nafte za agregate. A to te pa ne pretrese?

    • h4ck3r 09:22 12.oktober 2023.

      Tega se menda ne komentira in objavlja. Moramo priznati nekaj...Hamas je teroristična organizacija in so dejanja obsojanja vredna, imamo pa na drugi strani suvereno državo, ki je mednarodno podprta in ki izvaja trenutno genocid. Bombardiranje civilnega prebivalstva ne more biti ...prikaži več in ne bo sprejemljivo, lahko se EU politiki postavijo na glavo in opravičujejo dejanja enih ali drugih, medtem ko prebivalstvo tega ne bo pozabilo.

    • h4ck3r 09:26 12.oktober 2023.

      Dementni dedek lahko še kako kriči, kako ZDA podpirajo Izrael, medtem ko po celem svetu drastično pada podpora vsem dejanje ZDA in njihovim podrepnikom. Obsojali so Rusijo, ko je umikala civilno prebivalstvo, da ne bi "zablodele" rakete ubile toliko nedolžnih ...prikaži večh ljudi, a te ki ciljajo neposredno civilno infrastrukturo pa podprejo s svojimi vojaki? Idiotizem, da se ga sploh ne da opisati.

    • fuckZ24 10:00 12.oktober 2023.

      Žal Palestincem vse to nič ne pomaga.

    • h4ck3r 10:38 12.oktober 2023.

      na žalost ja...bližajo se EU volitve, kjer pa upam da bodo še kako štela dejanja in odzivi na EU ravni...Evropa se spreminja...upamo samo lahko, da na boljše za nas.

    • Ender3 10:39 12.oktober 2023.

      fuck 👍 res je, nepotrebna vojna bo bralcu bolj razumljiva, če bodo informacije o dogajanju medijsko uravnotežene. Enostranskost takoj kaže na propagando močnejšega.

  • Avatar Syn
    Syn 09:50 12.oktober 2023.

    Dokazov o teh "usmrtitvah" je pa toliko, da ne vem katere slike in video posnetke teh številnih trupel bi prej pogledal in se prepričal. Pri zahodnjaških medijih res ne veš več kdo pije in kdo plača. Vem samo da lažejo, ...prikaži več napihujejo in prikrivajo vse mogoče.

  • mph2 10:09 12.oktober 2023.

    Za noben terorizem proti civilistom ni nobenega opravičila. Vseeno ... Izrael kolje desetletja doli, nekaznovano jasno, tudi novinarje, zasedajo tuja ozemlja, ... pa nihče v EU medijih ne pisne o tem, razen par poslancev iz Irske. Si pa je Hamas ...prikaži več naredil medvedjo uslugo. Bi razumel, če bi napadli vojaške cilje, pol je vojna, to pa je res čisti terorizem. Ampak naj se obe strani obravnava z enakimi vatli.

  • Ender3 10:51 12.oktober 2023.

    Kako razumeti, da so bili Izraelci obveščeni o napadu, niso pa odreagirali kot, je bilo od njih pričakovati. Kot, da bi sprejeli žrtve, da opravičijo napad na Gazo. Podobno kot Ameriška je, tudi Izraelska politika hegemonistična. In verjeten scenarij poleg ...prikaži več okupacije Gaze je, preusmeritev pozornosti javnosti iz vojne v Ukrajini na bližnji vzhod..Potem, ko je zahodna alijansa v vojni z Rusijo doživela fiasko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.