Slovenija
5733 ogledov

"Honorarji že dolgo stagnirajo, pri nekaterih pa se celo znižujejo"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 09:14 09.avgust 2025.

S prihodom UI-ja se bodo stvari definitivno spremenile. Na slabše za prevajalce.

StarMačk 10:38 09.avgust 2025.

Dejstvo je, da če bi politika imela voljo rešiti tovrstno problematiko, bi lahko hitro naredila red! Nista le Netflix in Disney problem, na našem trgu so npr. tudi znamke avtomobilov katerih infotainment sistemi še vedno nimajo slovenskega vmesnika, itd... Toda ...prikaži več politika se 80 let po koncu druge svetovne vojne, še vedno raje igra domobrance in partizane, ker na temi narodu ni potrebno pokazati rezultatov, ampak je dovolj redno podpihovati svoje navijaške tabore, ki jim je lastna pamet neznanka...

NickMason. 07:34 09.avgust 2025.

Če je parlament hlapec,ne pričakovat izboljšav,že lep čas nas imajo vsi za hlapce in parlament nima ponosa da slovenski jezik uvede brez pardona ali pa sploh ne dovoli ,če nočejo nam dati slovenskega prevoda,to je v parlamentu bolj misel ,ki ...prikaži več je nekaj za na kruh namazat,o ponosu ni duha ne sluha.

• rd2dmk2 09:41 09.avgust 2025.

nick- ne lupetaj- ko e treba na koncertu ali recimo zboru starodobnikov iz pol europe objavit navodia morajo bit na prvo v slovenskem jeziku, pa čeravno je tam slovenec samo zavzorec. kazen, ki jo dajejo inšektorji pa megalomanska. zato ker ...prikaži več je lahko megalomanska. torej bi tudi tu lahko naši inšektorji našli iglo v senu pa udarili korporacije. kjer je volja tam je pot.

NickMason. 09:47 09.avgust 2025.

Takole je,vse kar imam je pogoj v slovenskem jeziku ali pa ne sprejmem in mi čist dol visi,nihče mi ne bo prodajal bučke samo zato,ker jo imajo drugi,če je aplikacija ali pa navodila oz karkoli,če bi parlament bil boljši bi ...prikaži več tudi nas spoštovali,začne se pa z slovenskim jezikom kot na primer dober dan,jaz v tujini se prilagodim,naj se še ostali nam,kaj je tu narobe nekaterim pa ne vem

• vzev 12:50 09.avgust 2025.

Boljše je, da otrok gleda risanke v tujem jeziku, saj se bo na ta način hitreje naučil jezika. Slovenščino tako ali tako ves čas uporablja v vrtcu in šoli.

• rd2dmk2 09:46 09.avgust 2025.

in kaj je narobe če so flmi in risanke v tujem jeziku. otroci se hitro učijo- če se naučijo na telefone in ostalo kramo se bodo še pa kitajsko in angleško in.. nič jim ne bo škodilo-grem stavit da jim ...prikaži več zelo prav prišlo. glede slovenščine pa- ja kje jo pa rabijo ? v trgovinah, v gostilnah ? v javnem prometu ? me ne serite- ste lahko veseli če vas kdo ogovori po balkansko. slovensko pa izbirne predmet tako kot nekoč gospodinjstvo v mojih časih osnovne šole. sem se naučil šivat, mulci pa zdravljico

NickMason. 11:35 09.avgust 2025.

za film obstajajo podnapisi ,potem aplikacija za predvajanje isto,če tega ne bo ,ne bo nihče gledal,jaz za ziher in vsi doma ne,seveda od mene naročnine videli ne bodo potem tako za primer ,tudi avta brez slovenščine kot je navigacija in ...prikaži več podobno ni šans da kupim,če ni slovenščine

• vzev 12:51 09.avgust 2025.

Seveda bomo gledali. Saj nas ima veliko naročnino na Netflix, tako da ni težav.

• rd2dmk2 14:16 09.avgust 2025.

in kakšne filme boste gledal ? sam doma ? če ga dons ne znate na pamet bo treba it malo na pregled podstrehe. ostala holywoodska filmarija je pa tako ali tako bedarija in poneumljanje za konca. naj mi kdo najde ...prikaži večde en ameriški film zadnjih 5 let, ki ni ponovitev, predelava ali kopija. torej plačujete za ponovitve. eh torej nehite dnar stran metat in si omislite anteno in glejte rtv slo zastonj in njihove ponovitve na ponovitev.

• McBobo 16:07 09.avgust 2025.

Če bi radi zaslužili dober denar z delom, se naučite polagati keramiko, štrom, strojne inštalacije itd. Vsi bi samo še neka fina, nevidna dela opravljali in vlekli dober denar. Že dolgo ne več. Pa še slabše bo. Še 1x. Priučite ...prikaži več se uporabnih del in na delo. Sam sem ravnokar zaključil za danes z polaganjem eps pred talnim gretjem in estrihi. Jutri naprej, vmes me čaka še 12 ur nočne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.