Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
1325 ogledov

Preverili smo, ali se res pogovarja z mrtvimi

Komentarjev 19
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • tomaz 15:24 20.julij 2016.

  Spoštovana Ana, članek je bil napisan z namenom, očitno je s kakim. Torej če je nekomu padlo v oči, ima tudi pravico pokomentirati zadeve. Zakaj kdo o tem premišljuje, je čisto njegova stvar, ker tisto kar nekdo misli o meni ...prikaži veči o meni sploh ni važno, ker je to njegov problem, važno je le tisto, kar si jaz mislim o sebi. Samo jaz sem tisti, ki nekomu dovoljujem, da lahko vpliva name, tudi samo jaz sem tisti, ki se bom odločil za povarjeno hrano ali ne...

 • tomaz 15:18 20.julij 2016.

  Miha o te bi ti lahko napisal roman...samo druga stvar je, ki me moti. Če se nekdo ukvarja s tem, bi moral to početi transparentno, odgovorno in sledljivo. Tako ti pa lahko pošteno zagreni življenje, odgovornosti pa ni. Če je ...prikaži večje tako preričan (na) v svoj prav, naj ima tudi jajca prevzeti odgovornost, saj nenazadnje se igra s usodo ljudi...

 • tomaz 14:52 20.julij 2016.

  Leonardo, več kot 10 let sem se ubadal in raziskoval te zadeve, imam posnetke določenih seans, sodeloval z različnimi strokovnjaki, opravljali smo razne meritve tudi na Jožef Štefanu in podobno. Verjemi mi, da kar dobro poznam te zadeve, a vse ...prikaži več a vse več ali manj slonijo na komunikaciji, zavedno, nezavedno in universum. Poglej trditev v članku, da je eno leto potrebno da se energije uravnovesijo..čista bedarija...Ker se informacije prenašajo s svetlobno hitrostjo komponente časa ni več, je le informacija, čas dodajamo mi v tem času in tem prostoru. Pa da ne bom preveč pameten...zagotovo obstajajo te informacije, zagotovo tudi potekajo zadeve, ki so nam skrite, vndar vsezkozi trdim, da so le tiste nekje sprejemljive, ki imajo tudi neko oprimerljivo osnovo. Pri nas imamo kar nekaj strokovnjakov, ki poznajo to področje, vendar so to osamljeni v poplavi vseh "strokonjakov", ki so daleč od tega in ki ne glede na lastno prepričanje, izvajajo svoje eksperimente neodgovorno na lj

 • nergač 14:15 20.julij 2016.

  Hvala za nasvete, a mislim, da sta vidve, ki v vajinem življenju počnete bolj problematične stvari, če naj že sodim o vama po tistem, kar vidim oz. berem, med zadnjimi v vrsti, od katerih bi jaz potreboval "življenske nasvete.". Pa ...prikaži več ti izdam še skrivnost, zakaj odpiram to stran. Zato, ker tega Žurnala s svoje domače strani s katere dostopam na internet že od začetka, ne morem izbrisat ali pa vsaj ne znam, če je to možno, a po moje ni. Gre za stran wi..c.com (nočem oglaševati). In spet se je pokazalo, da tisti, ki je najmanj primeren za nasvete (pustimo ob strani, da ni bil vprašan ali zaprošen), najraje poučuje druge, kako živeti. A proti tej internetni greznici je protestirati vsaj krepost, če že ne dolžnost.

 • tomaz 13:15 20.julij 2016.

  @leonardo....v poplavi zdravilcev, šlogarc, jasnovidcev, ki se dnevno pojavljajo v medijih (predvsem na radijskih postajah v nočnem času) bi ti pa že moralo biti jasno, da bi ne rabili več kliničnega centra, ker bi bili vsi zdravi, polni čudežne energije, ...prikaži večje, če bi bilo vsaj malo od tega, kar nakladajo tudi res. Poznam veliko primerov, nekaj časa sem celo spremljal posamezne tehnike (Domančič, Braco, Irma, Ogorevc, itd). Tko kot si "sprogramiraš" v glavi, tako se ti bo tudi dogajalo. Večino tega je le biznis in lahek način zaslužka. K se je neki znani "bioenergetičarki" ustavilo pri nas, ko je bilo preveč nakopičenih problemov je v izogib sodnim postopkom raje firmo prestavila v Bratislavo...pa še bi ti lahko našteval primer. Vsi ti "čarovniki" ne vodijo nikakršnih kartotek o svojih "pacientih", ne odgovarjajo za svoje neuspehe, ne vodijo finančne evidence in podobno. Če nekomu poberejo zajetne denarce, na koncu pa uspeha ni, je pač sam kriv in nima se nikamor pritožiti. To n

 • leonardo 12:59 20.julij 2016.

  Ja, to so stvari, ki se zelo malo govori o njih. Nič konkretnega ne more človek dokazati, ker nič ni videti in nič otipati. Verjemite pa mi, da obstajajo stvari, ki so ljudem nerazumljive. In zakaj se ljudje, ki znajo ...prikaži več "predvajati " zavidljive nepojasnjene zadeve, nočejo izpostaviti? Vidi se iz komentarjev.Ko človek rabi pomoč / tudi skeptik/ kot po slučaju naleti na " nadnaravno " pomoč. Sedaj pa le z minusi na plan. Me nič ne moti.

 • tomaz 12:11 20.julij 2016.

  Dober predlog..ha ha. Sicer je pa dejstvo, da je že Tesla poštudiral, da obstajajo tudi drugačne energije (poimenoval jih je orgonske), ki bi jih lahko koristili tudi v te namene. To je dokazal z s svojo energetsko ploščico, ki jo ...prikaži več je kasneje v njegovem muzeju (pri Niagarskih slapovih) našel naš inovator Štefan Hrovat in jo posodobil in izpopolnil z novejšimi materiali. Same meritve so dokazale, da je to v bistvu nekaj podobnega, kot nihajni krogi, ki tudi ustvarjajo določeno napetost, le tehnologije, ki bi to napetost pretvorila v materialno obliko, pa še nihče ni pogruntal. Skratka obstajajo še neraziskane zadeve, vendar mora vsaka trditev biti tudi podkrepljena z konkretnimi dokazi. V samem prispevku je pa vse bolj po principu "što je babi milo, to se babi snilo".

 • tomaz 11:54 20.julij 2016.

  Tudi sam iz prispevka ne vidim nobenega testa. Prispevek mi bolj vleče na plačano prikrito oglaševanje. Dejstvo je, da folk išče odgovore tudi pri takih "pomočnicah", predvsem iz enega samega vzroka, ker sami v sebi ne znajo, ne morejo ali ...prikaži večorejo ali pa nočejo razčistiti določenih problemov, ki se jim valjajo pod nogami. Vse je samo v naših glavah in sami smo krivi, če tega nočemo priznati in za svoje strahove iščemo izgovore drugje.

 • c1305166 10:39 20.julij 2016.

  Kakšen test pa je bil to?! Kaj točno ste preverjali in kakšen točno je bil rezultat? Spet en drek od članka z zavajajočim naslovom. Poslati k vedeževalki nekoga, ki verjame, da imajo nateguni tipa Long island Medium neke nadnaravne moči ...prikaži več ni nikakršen test, ampak blamaža. Poguglajte "Long island Medium fake" in se malo poučite, kako ta biznis deluje. Isto velja za vse ostale naštete prevarante, ki so jih že neštetokrat razkrinkali, njihove metode so javno znane, a nekatere budale še vseeno verjamete. Bul-šit!

 • Žurnalček 20:59 20.julij 2016.

  A preverel ste ? Vi ste še bolj fuknjeni , kot je ona sama !

 • leonardo 13:50 20.julij 2016.

  Žal, Tomaž je res ," da je večina tega le biznis in lahek način zaslužka".V poplavi teh novodobnih " čarovnikov" se pravi " čarovniki" potuhnejo in se ne izpostavljajo. Ti ljudje niti ne računajo, ker so mnenja, da jim je ...prikaži več to dano! Od Boga?, od narave? od energij? ( verjetno teh ne zanikaš?) Pravzaprav si ti ljudje niti ne dovolijo, da bi naredili " greh " in vzeli od pomoči potrebnega en sam cent! Verjameš? Mogoče ne, ker takšnega človeka gotovo ne poznaš. JAZ PA GA! Poznam pa tudi človeka, ki je bil takšen. Postal pa je velik profitar in verjemi, da mu ni pomoči!

 • nergač 12:47 20.julij 2016.

  Obe gospodični, sta s svojim minulim delom že jasno začrtali svoje poklicne gabarite pri pisunstvu po internetnih tabloidih, tole zdaj je pa lahko le vajin skupni vrhunec. Sicer pa ne vem, ali več škode naredita s članki "pokazala jo ...prikaži več je" "olala...." ali pa s takim prikritim oglaševanjem in direktnim poneumljanjem naroda, ki je naiven in misli, da če piše, je pa že res....Sicer pa, tale gospa, ki se gre transcendenco, vama bo kmalu hvaležna za pomoč. Morda še vidve ugotovita, da vidve tudi lahko....

 • dragec 11:02 20.julij 2016.

  Vse za denar........mater ......

 • tomaz 15:24 20.julij 2016.

  Spoštovana Ana, članek je bil napisan z namenom, očitno je s kakim. Torej če je nekomu padlo v oči, ima tudi pravico pokomentirati zadeve. Zakaj kdo o tem premišljuje, je čisto njegova stvar, ker tisto kar nekdo misli o meni ...prikaži veči o meni sploh ni važno, ker je to njegov problem, važno je le tisto, kar si jaz mislim o sebi. Samo jaz sem tisti, ki nekomu dovoljujem, da lahko vpliva name, tudi samo jaz sem tisti, ki se bom odločil za povarjeno hrano ali ne...

 • MihaMB 14:49 20.julij 2016.

  Članek je res prej reklama za Indiro, kot pa zapis o preverjanju o tem, ali se lahko pogovarja z mrtvimi. Sem pa tudi sam iz gole radovednosti enkrat obiskal v MB znano vedeževalko. Brez kakršnega koli vprašanja mi je eno ...prikaži več uro govorila o meni n moji družini, preteklost in prihodnost...brez napake....prostor sem zapustil popolnoma moker...kdor tega ne doživi, ne more verjet..

 • c1305166 14:25 20.julij 2016.

  Tu imate pa prav. Takšni članki so prav zareh kot pokvarjena hrana. Za v smeti.

 • c1305166 14:24 20.julij 2016.

  A.F. se zahvaljujem za minus ;)

 • Ana Fetih 13:58 20.julij 2016.

  Dragi "nergač", škoda je le to, da svoj čas zabijate z branjem in komentiranjem prispevkov, ki vam vsak dan znova dvigujejo pritisk. Vaše početje me spominja na pokvarjeno hrano. Veš, da ti bo po njej slabo, pa jo vseeno zaužiješ. ...prikaži več Moj pokojni oče, ki je bil zdravnik, vam sporoča, da se takšnemu početju raje izognite ;).

 • mph 11:54 20.julij 2016.

  Ah, tisti, ki izumi način, da bi človeško neumnost pretvarjal v električno energijo, je rešil vse energetske probleme planeta, lahko ukinemo nuklearne, termo, ... vse centrale.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.