Magazin > Odnosi in prosti čas
2810 ogledov

Preverili smo, ali se res pogovarja z mrtvimi

Indira Žurnal24 main
Po več poskusih smo le našli, nekoga, ki trdi, da komunicira z mrtvimi in je bil pripravljen na test.

Tudi v Sloveniji je vedno več ljudi, ki trdi, da se lahko poveže z energijami pokojnikov in z njimi komunicira. Vprašali smo kar nekaj takoimenovanih medijev, tudi takih, ki se preživljajo le s tem delom, ali bi bili pripravljeni na test, a nismo imeli sreče. Njihov najpogostejši odgovor je bil, da nam ne morejo zagotoviti, da bodo pokojniki pri volji za pogovor ...

Tokrat pa smo imeli malo več sreče in našli nekoga, ki je bil pripravljen na preizkus. Gre za Indiro Huzejrovič, ki se ukvarja tudi z energetskim zdravljenjem. "To je moje delo. Ne vem, zakaj bi zavrnila nekaj, kar počnem z veseljem in predvsem z vsem svojim srcem. Zaenkrat se mi še ni zgodilo, da se mi ne bi nihče oglasil. Možno pa je, da bom tudi sama prišla do te izkušnje. Potem bom govorila drugače. Moje energije so mi dale dovoljenje in bile zelo vesele,“ nam je na vprašanje, kaj pravi na "izgovor“ svojih kolegov, odgovorila Indira.

To so naše izkušnje:

Ana Fetih: "Na seanso sem prišla brez pričakovanj, saj sem do tovrstnih reči morda še vedno med malo bolj skeptičnimi. Že okolje, hiša namreč stoji na robu gozda, Indirina energija, vonj po dišečih palčkah in ambient so hitro pričarali neko sproščeno vzdušje in počutila sem se kot v seriji Izganjalka duhov. Moram priznat, da je Indira prepričala že z prerokovanjem iz angelskih kart in me resnično zadela v dno duše. Po sproščenem uvodu je sledil pogovor s pokojnimi. Indira je med drugim vzpostavila stik z mojim že 25 let pokojnim očetom in presenetila s kar nekaj detajli, nekatere pa tudi zgrešila oziroma dopuščam možnost, da za njih nisem vedela, glede na to, da sem bila ob izgubi stara le šest let. Srečanje bi opisala kot zelo čustveno izkušnjo, sploh zato, ker se vidi, kako zelo Indira kot medij čuti duše in ob vzpostavljanju povezav tudi sama večkrat dobi solzne oči. Celotno izkušnjo pa bi opisala kot zanimivo doživetje, ki ga bom morda še kdaj ponovila. Zakaj pa ne?“

Irena Kolar: "Za razliko od Ane sem k Indiri prišla z velikimi pričakovanji, saj spremljam serije kot so Long Island Medium (Theresa Caputo) in Strašenje s Kim Russo. Videla sem tudi več videov s slavnim Jamesom Van Praaghom, ki velja za enega največjih medijev našega časa, in Johnom Edwardom. Drži, da gre za posnete oddaje in da je možno, da je veliko zrežiranega, kljub temu pa sem pričakovala, da bo seansa podobna tistim, ki jih gledamo na televiziji in na katerih medij z veliko natančnostjo opiše osebo, večinoma pa povedo tudi njihovo ime ali vsaj začetno črko. Tega, razen v enem primeru, ni bilo oziroma osebe, ki mi jo je Indira opisala, nisem prepoznala (tudi moji domači ne). Dopuščam pa možnost, da se bomo vsi čez nekaj časa spomnili, kdo bi lahko bila rdečelasa dama … Je pa Indira zadela nekaj podrobnosti, ki ustrezajo ljudem, ki so mi bili blizu in so nas že zapustili. Ne gre le za splošne opise, ki so značilne za starejše ljudi, kot na primer hoja s palico, ampak za hobije, ki so bili za starejšo generacijo manj pogosti. Me je sogovornica s svojim darom prepričala? Morda sem sedaj manjši skeptik kot prej … Me je pa prepričala njena intuicija, ki se je pokazala med branjem angelskih kart. Z veliko natančnostjo je povedala, kaj se trenutno dogaja v mojem življenju.“

V prejšnjem življenju je bila vrač

Indira | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Kdaj ste prvič prišli v stik z medijstvom in kako?
Nenavadne stvari me zanimajo že od nekdaj, a me je vedno, ko sem poskušala raziskati kaj nadnaravnega, popadel neizmeren strah. Bala sem se celo lastne sence in predvsem teme. Dolga leta sem spala pri prižgani televiziji, da ni bilo tišine, in obvezno pri lučki, da je bilo svetlo. Obiskala sem terapevtko ThetaHealing metode. Strah mi je odstranila, sicer samo začasno,  pomagalo pa mi je. V popolni temi, tik pred spanjem, pa sem začela videvati pokojne, jih čutiti, celo puščali so mi sporočila. Nato pa sem se opogumila in začela sama postavljati vprašanja in oni so mi na njih odgovarjali.  Do takrat nisem vedela, da je kaj takega mogoče, niti nisem imela takšnega zavedanja kot ga imam sedaj. Tisti čas sem brala knjigo od Dobre vile Maje in ji tudi pisala. Napotila me je k Cristy Žmahar.

A si že pred tečajem pri Christy imela stik z energijami?
Paranormalne stvari so se mi dogajale že veliko prej, a dokler ne priznaš sebi, da se tudi takšne stvari dogajajo in da fizični svet ni edini svet, tega nočeš videti. Ob dvigu svojega zavedanja sem postala pozorna na te stvari. Takrat so se vrstili dogodki za dogodkom. Bilo je veliko tega. Najbolje se spomnim, ko sem si nekega zimskega večera zakurila kamin in ogenj ni hotel goreti. Po eni uri pa je kar naenkrat v kaminu začelo plapolati in, lej ga zlomka, bil je ogenj. Najbolj pa sem se ustrašila obiska neke duše, ki je bila na zadnjem sedežu avtomobila. Ko sem jo zaznala, sva se lepo pogovorili in je odšla. 

Kako navežete stik s pokojnim?
Stik navežem tako, da se umirim. Oni sami pridejo. Ko se nekdo naroči na seanso, jih začnem takoj čutiti oziroma videti.

Kako živite s tem darom? Je moteče?
Bilo je obdobje, ko sem jih videla povsod. Takrat mi je bilo to moteče, zato sem se izklopila. Sedaj s tem nimam več težav. Kadar želim komunicirati z njimi, so tukaj, drugače pa jih ne zaznam.

Pokojnika vidite ali slišite?
Na začetku sem jih videvala, bili so tukaj ob meni. Lahko sem jih opisala. Bolje sem imela razvito jasnovidnost. Sedaj, s prakso in po več komunikacijah, pa jih bolj čutim. V prednosti je torej jasnočutnost. Seveda je popolnoma od nas odvisno, kaj želimo in katero tehniko komunikacije izoblikujemo.

Kako pokojniki gledajo na žive? Kaj jih razveseljuje, žalosti?
Živi jih razžalostijo, in sicer s problemi, ki niso problemi, in mišljenjem, da jih moramo pustiti pri miru. Oni so tukaj, hočemo ali nočemo. Od nas pa je odvisno, ali bomo komunicirali z njimi in dovolili, da nam pomagajo. Razveseli pa jih naše višje zavedanje in komunikacija z njimi. 

Kaj se z nami zgodi po smrti?
Naše energetsko telo zapusti fizično telo in se vrne nazaj v svoj dom. Duša potrebuje približno eno leto, da dobro dojame, kaj se je zgodilo in da je spet doma. Gre v nekakšne "toplice".  Kajti za nas je Zemlja le učilnica. Vsaka duša, ko je v dani reinkarnaciji v telesu, se ob smrti osvobodi. Takrat dejansko zaživi. Kaj se z nami po smrti zgodi, je odvisno od tega, kako smo opravili našo nalogo v učilnici Zemlja. Večino se nato naredi nov načrt za novo reinkarnacijo in postavi nove naloge ali pa mora duša ponoviti stare, če le-te v zadnjem življenju ni opravila.
 
Kaj vaše stranke najbolj zanima? Kakšni so odzivi med seanso?
Veliko ljudi ne ve, kaj lahko pričakuje. Ponavadi z odprtimi usti poslušajo in kar ne morejo verjeti, kako vse vem oziroma do potankosti opišem energijo njihovega pokojnika, s katerim želijo komunicirati. Najpogostejše vprašanje je, kako se imajo in ali so v redu? Ali so jim kaj zamerili?

Kako nam lahko pogovor s pokojnikom pomaga?

Pogovor najbolj svetujem ljudem, ki se krivijo, da niso obiskali pokojnika pred smrtjo, kadar nimajo zaključenih zadev in kadar sami čutijo potrebo po tem. Komunikacija je vedno zelo zdravilna, še nikoli ni imela nasprotnega učinka. Se pa je zgodilo tudi, da se komunikacija ne more nadaljevati, ker se je duša zagozdila in je ujeta. Takrat  pogovora ne nadaljujem, le duši razložim in ji pomagam, da naredi prehod.

Ta dar ima menda vsak. Kako ga lahko razvijemo?
Res je. Od nas je odvisno, ali ga želi razvijati. Jaz sem ta dar in ostale prinesla s seboj iz prejšnjega življenja, v katerem sem bila vrač. Kdor želi komunikacije z energijami, si lahko pomaga z duhovnimi tehnikami ali obišče tečaj.
 
S čim se še ukvarjate?
Poleg komunikacije s pokojniki vodim tudi Reiki tečaje, sem mojstrica Usui, Imara in Kundalini Reikija. Pot Reikija nadgrajujem še z Shambalo. Sama sem zasnovala tečaj "7 dimenzija“, ki združuje vse moje znanje, ki predstavlja delo na sebi, pogovor z energijami, različne metode zdravljenja, menjava vzorcev… Zelo rada pomagam ljudem odkrivati vzorce, za to uporabljam tehniko povezovanja z angeli in vodniki. Temu sama pravim pogled v prihodnost. Imam tudi vodene meditacije in vsak mesec nove delavnice, namenjene duhovnemu razvoju. Več o tem si lahko preberete na moji spletni strani, www.lunalorimavricnisvet.com. Sem tudi predsednica društva za zaščito živali, Angelske šapice, kjer pomagamo živalim do boljše prihodnosti. Poleg vsega sem pa mama, 3 in pol letni punčki Iloni Lori, ki jo učim ljubezni do življenja in živali.

Komentarjev 20
  • Žurnalček 20:59 20.julij 2016.

    A preverel ste ? Vi ste še bolj fuknjeni , kot je ona sama !

  • tomaz 15:24 20.julij 2016.

    Spoštovana Ana, članek je bil napisan z namenom, očitno je s kakim. Torej če je nekomu padlo v oči, ima tudi pravico pokomentirati zadeve. Zakaj kdo o tem premišljuje, je čisto njegova stvar, ker tisto kar nekdo misli o meni ...prikaži veči o meni sploh ni važno, ker je to njegov problem, važno je le tisto, kar si jaz mislim o sebi. Samo jaz sem tisti, ki nekomu dovoljujem, da lahko vpliva name, tudi samo jaz sem tisti, ki se bom odločil za povarjeno hrano ali ne...

  • tomaz 15:24 20.julij 2016.

    Spoštovana Ana, članek je bil napisan z namenom, očitno je s kakim. Torej če je nekomu padlo v oči, ima tudi pravico pokomentirati zadeve. Zakaj kdo o tem premišljuje, je čisto njegova stvar, ker tisto kar nekdo misli o meni ...prikaži veči o meni sploh ni važno, ker je to njegov problem, važno je le tisto, kar si jaz mislim o sebi. Samo jaz sem tisti, ki nekomu dovoljujem, da lahko vpliva name, tudi samo jaz sem tisti, ki se bom odločil za povarjeno hrano ali ne...