Svet
68 ogledov

Pri 23 letih rodila že osmega otroka

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:13 13.julij 2016.

    Torej ko gre prisklednik po črki zakona dobivat razne dodatke za pripravljenost ipd je vse v redu. Ko gre pa po črki zakona nekdo delat otroke; ustvarjat nove davkloplačevalce za prihodnost ker se rojeva premalo otrok je pa štala. Imam ...prikaži več občutek da folk sploh ne ve kaj zares hoče. In gnev nad takimi materami je večji kot je gnev nad korupcijo; nad nakradenimi milijoni, nad neupravičenimi dodatki; nad neupravičeno pridobljenimi službami. Ne takrat je gnev manjši.Če nekdo ukrade denarja za 3 generacije zanamcev je vse ok; če pa nekdo dela otroke in se ukvarja z njimi in dejansko posveti ves svoj čas za dobro vzgojo otrok ( tako kot se je to delal včasih; gospodinje so imele svoj namen ) je pa štala. Največja štala največja kraja največji gnus in gnev.

  • MihaMB 14:43 11.julij 2016.

    ...in kot pišejo hrvaški mediji, je ona nezaposlena (kako bi tudi bila, če pa ves čas rojeva!?), mož pa opravlja občasna dela...mi bi rekli, da dela na črno. Živijo pa od socialnih transferjev. Poraja se mi vprašanje, kaj bi bilo, ...prikaži več če bi na takšno idejo (otrok toliko, kolikor bo bog dal) prišli kar vsi državljani? Kdo bi pa delal? Sliši se malo surovo, vendar drugače ne more bit...vsak ima lahko le toliko otrok, kot jim lahko s SVOJIM DELOM omogoči dostojno življenje. Določena populacija tudi v Sloveniji živi na enak način kot ta mladenka, jaz pa hodim v službo in delam za njihove transferje...

  • novispenjac 14:56 11.julij 2016.

    Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih pa pravi: "Družina je življenjska skupnost staršev in otrok".

  • novispenjac 14:56 11.julij 2016.

    za otroke gre, hahaha

  • sprehajalec 15:05 11.julij 2016.

    Kaj bi bilo? Bilo bi kot v Siriji, pa Alžiriji, Maroku. Pa otroke bi izvažali po svetu.

  • PWhite 15:09 11.julij 2016.

    "in otrok"Torej moraš imeti vsaj 3 otroke, da si lahko družina ?

  • ojla 22:06 11.julij 2016.

    Bravo Petra si zares korajžna čestitam.Zakaj pa ne, tisti ki prihajajo z vzhoda k nam imajo tudi zelo veliko otrok in se ne sekirajo so upali na tako nevarno pot čez lužo v gumijastem čolnu,sedaj pa živijo od otroških dokladov ...prikaži več in socijalne pomoči.To je stvar, ki jo najbolj obvladajo "delanje otrok" in otipavanje punc...

  • Žurnalček 00:28 12.julij 2016.

    Ta bi lahko bila v Ihanu za razplod ! Rpacisa , najlažje je noge u luft in dobivat otroške doklade ! Vsi njeni otroci so nekvalitetni prirastek in država bi morala omejiti otroške doklade do 3 -4. otroka ! Ne ...prikaži več rabimo razmnoževanje Romov, Muslimanov in ostalih prišelkov , ampak domačega prebivalstva !

  • tecumseh_1975 09:38 12.julij 2016.

    se pravi jih štepa že vsaj od 16 leta. super. Pol pa "Mučiva se in trudiva, da bi otrokom omogočili čim boljše življenje" ... ja no shit... kaj pa imet samo 2 al pa 3?

  • novispenjac 13:38 11.julij 2016.

    družina brez otroka ne obstaja. Če ni otrok gre za zakonsko ali zunajzakonsko skupnost.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:35 12.julij 2016.

    Vidim da enim funkcionalna pismenost močno šepa. In taki ljudje potem hodijo na volitve. Polom." življenjska skupnost staršev (obeh ali enega) in otrok,"Po tvoje bi torej moralo pisat:" življenjska skupnost staršev (obeh ali enega) in otroka"Kar ...prikaži več bi v praksi pomenil da kdor ima več otrok ne bi bil vštet.Če se govori na splošno je množina sprejemljiva. Govorit v ednini omejuje, v množini pa daje splošnost in večji nabor možnosti.A imaš javno stranišče za moške al imaš javno stranišče za moškega? Lahko da bo v nekem trenutku na stranišču samo eden moški; lahko da bosta dva; lahko pa da trije. Če rečeš da je za moškega bi pomenil da je maksimalno samo en moški lahko na stranišču.

  • Zmago 08:10 12.julij 2016.

    Zaradi takih kot si ti nas bodo prišleki preplavili. ( tudi TVOJ KVALITETNI prirastek v inkugatorju pa z vsemi žavbami našprican). Glede na to da nekateri ne morejo imeti otrok, spet drugi JIH NOČEJO, ker rabijo keš za draga potovanja, ...prikaži več avte, jahte, vile. 3. imajo samo enega RAZVAJENCA,..(kot praviš - nekvalitetnega - ki ga starši povsod zraven tiščijo čeprav nima sposobnosti).....Je pa res, da bi to države lahko omejevale (tak kot Kitajci) predvsem tam, kjer je takih primerov ogromno.

  • Klavdija Smajilović 11:17 12.julij 2016.

    Sami primitivci,ki v vsem vidite slabo.Žalostno!!!Saj je povedala,da mož dela od jutra do večera,otroški dodatek,pa je denar,ki ga da država vsakemu otroku. Vsak starš se trudi svojemu otroku omogočiti najboljše življenje pa če ima enega ali pa deset.In kdo ste ...prikaži več vi primitivci,da boste nekoga obsojali,da ima rad svoje otroke in če vi nimate jajc, da jih imate več kot enega ali celo nobenega počistite pred svojim pragom.Otroci so nekaj najlepšega kar je v življenju in so edina bitjeca v našem življenju,ki si zaslužijo našo borbo za njih saj je poplačana z vsakim nasmehom,objemom,poljubom in se ne meri v denarju.In če lahko denar razmetava država za oklepnike,večerje avijone in ne vem kaj še vse in če si lahko naši nadvladni organi zplačujejo večtisoč everske plače mesečno je žalostno,da se naši otroci morajo zadovoljiti z mizernimi otroškimi dodatki.

  • sprehajalec 22:32 12.julij 2016.

    Klavdija, če bi jih vsak imel po 10, kot Sirec, bi sedajle Slovenci drli proti Avstrijski meji, Avstrijci bi pa razpeli žiletke proti vdoru Slovencev in ne Arabcev. Imaš jih toliko, kolikor jim okolje omogoča preživeti in imajo dostojno življenje. ...prikaži več Roditi 10 revežev na socialno ni dobra popotnica za njihovo življenje. Ker izhajaš iz Balkana, kar poglej Balkan. Edini izvozni artikel so že desetletja samo Balkanci in nič drugega.

  • Majazmaja 09:57 12.julij 2016.

    Saj se ne mučita in se ne trudita, da bi jim omogočila boljše življenje. Takih mislijo, da je DRŽAVA dolžna poskrbeti za njihov zarod. Poznam eno tako, 35 let, 6 otrok s tremi različnimi oplojevalci (je rekla, da še ni ...prikaži več zaključila), otroci neperspektivni (4 so ponavljalci v osnovni šoli), niti dneva delovne dobe, pa samo to ponavlja, v kako bedni državi živi, ker so tako nizke doklade.

  • korisnik_362 13:42 11.julij 2016.

    Statistični urad družino opredeljuje kot "življenjsko skupnost najmanj dveh oseb v okviru zasebnega gospodinjstva. To je lahko: - življenjska skupnost staršev (obeh ali enega) in otrok, ki živijo z njima oziroma z enim od staršev. Starost otrok ni omejena, ...prikaži več vendar pa ti nimajo svoje družine oziroma ne živijo v zunajzakonski skupnosti;- življenjska skupnost moškega in ženske, ki sta sklenila zakonsko zvezo;- življenjska skupnost partnerjev, ki živita v zunajzakonski skupnosti.

  • Zmago 17:16 11.julij 2016.

    Ja, pa Kosovo si pozabil, Indijo, Pakistan,..............................pa vsi bi v Nemčijo s tremi ženami pa 20 otrokhttp://nova24tv.si/svet/migrant-ki-je-prevec-bolan-da-bi-delal-v-evropo-pa-bi-pripeljal-20-otrok-in-tri-zene/(no ta vsaj to z eno dela. Koliko bi jih bilo, če bi imel 3 baba ??)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.