Slovenija
42 ogledov

Pri preiskovalnem sodniku

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • korzet 10:24 28.november 2011.

    Ta mož bo še dostikrat omenjen v črni kroniki. Ko dobimo neodvisno sodstvo.

  • multinet 10:31 28.november 2011.

    Teden pred volitvami in sin Barbare Brezigar (SDS). Kakšno naključje. Kaj vse naredijo, da pridejo do oblasti. A to je šele začetek. Kaj vse bodo naredili, da na oblasti tudi ostanejo?

  • nostradamus 10:38 28.november 2011.

    ja morda res vendar vsa ta leta pred volitvami mecejo na plano orozarsko afero in patrijo v kolikor bi imeli dokaze o vpetenosti janse mar jih ne bi izkoristili in ga spravili za zapahe?saj so imeli vse v svojih rokah ...prikaži več policijo in pravosodje in prav tu se mi poraja najvecji dvom ce se hocem nekoga znebiti in imam dokaze za to bi sam to prav gotovo uporabil tu pa ze 20 let eno in isto gdo koga tu slepi naj se odloci vsak sam vendar je vse skupaj prav smesno

  • korzet 11:39 28.november 2011.

    Nad Viranta sta se spravila oba pola. Preklemano dobro vesta zakaj. Edinemu, ki je zaupati rekonstrukcijo sodstva. To pa je obema poloma prevelika težava, da bi si dovolila. Če Viranta ne bo poleg, bomo videli že videno.

  • korzet 11:36 28.november 2011.

    Saj ne bo samo on. Če bo sodstvo neodvisno, bo v črni kroniki še kdo. Levi ali desen barabin.

  • korzet 11:53 28.november 2011.

    Te volitve bodo izbira med dvema lumpoma. Nihče ne pomisli, da bi morali izbrati tistega, ki nam bo pomagal iz godlje in ne tistega, ki nas je vanjo že pomagal spraviti. Zato je Državljanska lista predmet napadov obeh lumpov.

  • telefonist 11:46 28.november 2011.

    je prišel preblizu pa so zdaj ti napadi? dajmo enkrat biti malo nezeleni, pa pogkedat rezultate. npr Jaklič: pripeljat labode v halo tivoli. napolnit stožice. dajmo, ljudje izven lj, poglejte te rezultate

  • hokejist12 20:42 28.november 2011.

    'Jankovićevi skrivajo keš'?Zaupni dokument Dursa razkriva, da celoten plačilni promet Electe poteka prek podjetja KLM, katerega večinski lastnik je Zoran Janković. Podjetje KLM tako Damijanu in Juretu Jankoviću nakazuje plačo, plačuje lizing in tudi dobavitelje.Ljubljanski župan in ...prikaži več kandidat na letošnjih volitvah Zoran Janković klasično poudarja, da z Electo nima nobenega odnosa, je v oddaji 24ur poročal novinar Jure Bračko in dodal, da je Janković pri tem je vztrajal tudi po tem, ko so razkrili, da je z računa Electe na račun mlajšega sina Jureta nakazal 129.000 evrov. Viri in zaupni dokumenti pa razkrivajo poslovni odnos med podjetjem KLM, katerega večinski lastnik je Zoran Janković, zastopnik pa njegov sin Damijan Janković, in podjetjem Electa.KLM je od leta 2008 prejel kar 52 transakcij od Electe, v obratni smeri pa jih je bilo 32. Iz računa KLM je samo v zadnjem letu za skoraj 300.000 evrov prejel Zoran Janković, 30.000 pa starejši sin Damijan Janković, kar

  • timslum 11:35 28.november 2011.

    Janković se vseskozi hvali s svojim gospodarskim znanjem, čeprav Stožice govorijo ravno nasprotno. Glede na to, da je vsebina afere Stožice zelo pomembna glede na funkcijo za katero se poteguje Janković mislim, da bi bilo potrebno zgodbo o Stožicah ponovno ...prikaži več temeljito osvetliti.Pa še to. Če se je Virantu očitala nemoralnost zaradi 66.000 EUR nadomestila, potem bi lahko Jankoviču očitali 7-kratno nemoralnost ob prejemu odpravnine pri odhodu iz Mercatorja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.