Slovenija
47 ogledov

Pri vsakem kupijo najcenejše

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lavdan 08:18 16.januar 2013.

    Če lahko zidajo je znak, da imajo dobiček in nas nategujejo. Če zidajo s krediti, nategujejo banke in na koncu bo kot s preveč stanovanji in minusi v bankah, ki jih bo morala pokriti država. To je njihova ekonomija. Sama ...prikaži veča trgovina in nobene tovarne.

  • povejmi 06:40 16.januar 2013.

    povzemam: ..razdelijo v več nakupov in na različne trgovce ter pri vsakemu kupijo tisto, kar je najugodnejše... jaz, moja družina to počnemo že vsaj od leta 2003! Saj smo v dobi interneta (predstavitveni portali trgovcev) in vsakodnevno nas zasipavajo z ...prikaži več informativnimi letaki, kaj si pa predstavljate? Ge. Makovec pa sugeriram, da bo naslednja stopnja priložnostni šoping v sosednjih državah (bencin, hrana) saj nas trgovci s cenami toliko šravfajo, da nam ne ostane drugega... ali pač online nakupi z dostavo iz tujine?Pa lep dan!

  • zic 21:26 15.januar 2013.

    valda, da imajo vedno več kupcev, saj so cene primerne za to jado slovensko...plače dajte več pa se bomo pasli po mercatorjih!!!

  • Matej Pogačar 23:16 15.januar 2013.

    Čist super, da imamo Hofer, Lidl in Eurospin - se vsaj kaj najde za naše denarnice. Me pa čudi, da Lidl nima svoje trgovine za Bežigradom...kljub temu da je res ogromno ljudi.

  • povejmi 06:41 16.januar 2013.

    zic: plače ne dobiš (ali tebi zgleda kot kakšna milost?) amapk si jo zaslužiš s prodajo svojega dela. Tak je današnji sistem.

  • d 08:39 16.januar 2013.

    Da še jst soj onček pristavim, podatki iz bonitetne baze:Hofer:- prihodki 2011: 236.932.915 EUR- izguba 2011: -79.092.126 Lidl:- prihodki 2011: 195.043.921 - izguba 2011: -2.144.274

  • zefacveta 22:06 15.januar 2013.

    Upam, da se trgovci združijo in zaprejo trgovine ob nedeljah, ker je pri toliko trgovin, ki so nenormalno dolgo odprte že med tednom to čisto mogoče in potrebno, ker je tako tudi v zahodni Evropi, dovolj je izkoriščanja.

  • Oxxo 21:44 15.januar 2013.

    Cene narekujejo v prid Hofferju in Lidlu. Hoffer ponuja vse več slovenskih izdelkov, kar je pozitivno. Cene so generalno zelo konkurenčne.Sam nakupujem pri obeh in še nisem bil razočaran.Pozitiven je tudi njihov odnos do kupcev in možnost vračila ...prikaži več blaga "brez vprašanj". Kupec ima tu zadnjo besedo in dobi vedno in brez težav denar za blago s katerim ni zadovoljen nazaj.Pohvalna Je Lidlova pekarna.Skratka Jankovičev koncept trgovskih središč je ob trenutnih plačah poslovno zelo vprašljiv. Stroški so dejasnko previsoki - temu primerne pa cene in stiskanje dobaviteljev.

  • Dixon 23:17 15.januar 2013.

    Hofer in Lidl sta itak katastrofa od trgovin. To da imajo kao najnižje cene je mogoče že res, vendar so pa nekateri izdelki katastrofa. Te trgovine nimajo dodatne vrednosti, vse kar je je tale diskont in to je to. Druge ...prikaži več trgovine poleg trgovine ponujajo več, pri Tušu recimo imaš še drogerije, telekomunikacije, potovanja, planete tuš in če imaš njihovo kartico zvestobe, tako privarčuješ več in se ti na koncu meseca pozna in si na boljšem kot pa samo z nakupovanjem v diskontih. Podoben koncept imajo tudi pri Mercatorju, samo tam je samo ena slabost, da so trgovine pa res med najdražjimi v Sloveniji...

  • Zvonka Facija 08:48 16.januar 2013.

    Ne vem zakaj bi imeli v Lidlu še kartico zvestobe,saj so že tako najcenejši. Enak nakup v Mercatorju je z dodanimi pikami še vedno dražji kot v Lidlu. Te njihove akcije -10, pa pike pa ne vem kaj še, je ...prikaži več samo pesek v oči. Cene so toliko višje, da si to lahko privoščijo. Kupujemo pa tam kjer je ceneje. To, da ima najboljši sosed boljšo kvaliteto živil, ta je pa lovska. Tudi pri njih je ogromno artiklov iz uvoza, prav tako pa najdem v Lidlu naše domače artikle. Salame in meso STRAŠEK.

  • Alvoxy 09:25 16.januar 2013.

    Meni pa tile Hoferji in Lidli ne dišijo preveč, nimajo v ponudbi vsega tistega kar bi jaz želela kupiti, pa tudi več kot polovica izdelkov je takšnih, ki jih zagotovo ne bi nikoli kupila. Hoferji in Lidli služijo samo na ...prikaži več račun krize in pa cenejših izdelkov, ki so pa daleč od kvalitete tistih ki jih prodajajo drugod. Jaz vse gradim s kartico zvestobe. Nekaj časa sem imela mercatorejvo, sedaj pa že več kot 2 leti zaupam samo Tuševim trgovinam in ko sem enkrat konec meseca zračunala in preračunala vse skupaj sem ugotovila da se mi tako najbolj izplačajo nakupi in da na ta način največ privarčujem. Veliko namreč kupujem tudi kozmetike in tako popuste uveljavljam v Tuševih drogerijah...

  • Mitoka 11:14 16.januar 2013.

    V Hofru in Lidlu in podobnih jajcah ne kupujem, ker me v prvi vrsti moti že videz kako je to vse skupaj prezentirano, kot skladišče. In tudi ne zaupam kvaliteti njihovih izdelkov. Poleg tega so 'klasične' trgovine dosti boljše založene, ...prikaži več imajo boljšo in širšo ponudbo, dobiš vse na enem mestu. Kot je napisala Alvoxy, se pa da s temi karticami (ja, predvsem v Tušu, kjer imaš dejansko ugodnosti na vse živo) pridt fajn poceni skozi, poleg tega pa maš še malo morje akcij. Tako da res ne vidim potrebe po nakupih v diskontih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.