Slovenija /slovenija/crna-kronika
24 ogledov

Prijeli in izpustili osumljenca trojnega umora

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stelix777 19:04 14.september 2011.

    aha slovensko državljanstvo...se pravi bosansko ja... da bi biu slovenc bi ga zaprl dosmrtno k je pa en navadn bosančk bojo pa spustl...dejte dejte prodajite te svoje fore drugim ljudem...

  • allstarr111 20:39 14.september 2011.

    Imena pa nima ta oseba al pa vsaj inicijale ?

  • graff 10:57 15.september 2011.

    Manipulacija in dezinformacija;Manipulacija= slovenska policija ,,prijeli in izpustili,, osumljenca trojnega umora;Resnica = slovenska policija je prijela in preverila slovenskega državljana, osumljenega trojnega umora v Srbiji;Dezinformacija = slovenska policija prijela in ,,izpustila,,......Resnica= Preiskovalni sodnik, ne ...prikaži več pa policija, ni odredil pripora.Članekj je ena v vrsti provokacij novinarjev Žurnala, ki se vbedno znova trudijo na kakršenkoli način omedeževati oz. očrniti slovensko poklicijo, a kot sem obveščen policisti za njih ne bodo imeli več posluha.

  • Žurnalček 14:01 16.september 2011.

    Pa se ponavlja zgodba ispred štirih let z imenom PLUT. Kako se lahko hvalijo , da v SLO nima kazenske kartoteka. Saj jo ne more imeti, če je pa Srb. Urad za državljanstva pa očitno ni zahteval pri dodelitvi le ...prikaži večle tega, potrdilo o nekaznovanju, ali pa je to bilo ponarejeno. V času prošnje za državljanstvo je bil kriminalec in s tem NEUPRAVIČENEC do SLO državljanstva. Postopek za odvzem le tega in tako bo lahko kot tujec izročen komurkoli, tudi hudiču v pekel, če ga bo zahteval. Še prej pa TAKOJ ZAPRETI , dokler se ne dobi pravomočna obsodba z SLO strani ali pa do ekstradacije.Preiskovalnega sodnika pa takoj FUKENT iz državne službe !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.