Svet
4492 ogledov

Pripravljajo se na morebitne redukcije

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 19:06 09.oktober 2022.

    Sedaj je problem le v tem, kako ljudem razložiti, da bodo redukcije po več ur, ker pač ne bo dovolj energije, brez , da bi jih narod nataknil na kole...Ravno zato začenjajo že sedaj počasi s kuhanjem žabe...Če bo narod ...prikaži več hotel na ulice bodo pa prepovedali, ker bodo iz nekod potegnili nove Covid številke..

    • rd2dmk2 08:59 10.oktober 2022.

      srečni.. mal si pozabil kako je francija gorele pred leti , zakaj že ? pri nas pa. ja bi nas lahko nasadili na kole, pa ti takole povem, z kola bi te sosed še dol tlači na tvoj kol, to ...prikaži več si zapomni. namest da bi ti pomagal. ne ne bomo nikol več nehal bit levi in desni in redeči in beli, ma jok nikol več ne bomo skup stopil dokler bo rumeno-modra falanga zgago delala.

    • Kmodri 16:50 10.oktober 2022.

      Vsi vemo, da je za odvisnost od plina odgovorna Merklova, ki je mislila, da je Putler dober striček, v resnici pa pošast s sanjami o Veliki Rusiji!

  • Avatar pantani
    pantani 20:03 09.oktober 2022.

    Prav jim je in prav bo tudi nam. Prvo naj odklopijo vse ovce z ukrajinskimi zastavami v profilih, vse levicarje, ki jih ze desetletja briga za bombe v Jemnu in Palestini, danes pa igrajo velike clovekoljubneze in ploskajo Ukrajini, drzavi, ...prikaži več ki je 10+ let sistematicno teptala pravice skoraj polovici svoje drzave. To je samo in izkljucno VASA krivda.

    • rd2dmk2 08:56 10.oktober 2022.

      no pantani tudi katalanci bi šli na svoje pa neka španija ni zato. tudi irci se nekaj bunijo, pa da ne omenjam škote.. hm a naj gre putin tudi tja delat red ? ok, imamo ZN, ki ne delajo nič, ...prikaži več pa res je imatu tud ZDA, ki delajo velik- škode.. samo pantani.. Slovenija je v NATO-u.. ma se kdaj vprašaš kako to da smo zraven ? a si tak mlečnozobež da še nisi bil zraven, a samo zdej se repenčiš, takrat si pa taco zraven molil ?

  • Kmodri 18:31 09.oktober 2022.

    Z redukcijski bi naredili već škode kot koristi. Nemci naj zaženejo vse JE in potem solidarno z državami članicami delijo el. energijo. Od tega bi imela korist nemška industrija kot ostale članice! Nujno je treba ukiniti vezavo ceno električne energije ...prikaži več na plin in omogočiti sistem po katerem se proda elektriko v EU, da država odkupi po enaki ceni nazaj, če ji grozi redukcija!

  • Avatar pantani
    pantani 19:57 09.oktober 2022.

    Ko se bo ketna strgala,bodo vsi evropski politiki in uradniki tekli kot Ben Johnson svoje čase!!!

  • rd2dmk2 08:51 10.oktober 2022.

    prvo, ugasnite vse mode in set-up boxe, ko ugasnete vaše kompe in tv-je, izklopite vse polnilce, ki nič ne polnite in bo elektrike dovolj za še eno jeklarno. drugič, hitr prpravte cel kup plenic in podobne šare, kajti čez leto ...prikaži več se bo jokalo, kot kaže!!!

  • 725b03553d49f4b8e93285a1f3dfccb54987f980 19:53 10.oktober 2022.

    Boga mi,če mi bojo podrażali gretje,bom začel kurit parket sredi stanovanja,letvico po letvico...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.