Slovenija
408 ogledov

"Prodaja orožja po Janševih navodilih"

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Klemen Zec 17:32 22.junij 2012.

    zanimivo, kritiziraš novinarje, sam si pa podpisan anonimno, če imaš jajca se podpiši s polnim, pravim imenom, pa da vidimo, ha ....

  • Klemen Zec 17:35 22.junij 2012.

    sicer pa kdo od takratnih vojaških častnikov bi si upal javno nastopati proti Ivanu, si nor ?takoj bi Majer dal nalog za likvidacijo, saj ima še sedaj prepovedano svojo paravojaško enoto, zanima me le kako in s čim jo plačuje ?!

  • Senior 11:14 23.junij 2012.

    Že dolgo vemo. kdo je naredil največ škode Sloveniji, vendar ga narod še vedno podpira.To je možno samo v deželi hlapcev.

  • Ronald Reagan 18:55 25.junij 2012.

    joj, joj...kako ste dolgočasni...orožje, orožje in spet orožje...pa kaj nimate idej več?Ste kot reklama za pralni prah....belo, še bolj belo...najbolj belo...za kozlat...

  • Ronald Reagan 18:57 25.junij 2012.

    Ja, kučman...

  • carli55 13:50 26.junij 2012.

    Ja zdej se bote spet malo zezali z orožjem,da nebote pisali več o opnkarju in njegovih pizdarijah!!! za kozlat

  • carli55 13:50 26.junij 2012.

    Ja zdej se bote spet malo zezali z orožjem,da nebote pisali več o opnkarju in njegovih pizdarijah!!! za kozlat

  • pikapolonca 14:27 27.junij 2012.

    Tudi ti. Pa še naslov!

  • vidralas 07:08 19.junij 2012.

    Žurnalovci,zdaj je pa to vaše čečkanje že šlo preko vsakih mej.Neimenovani(inicijalke)novinar navaja neimenovani vir informacije.Nehajte že s tem sranjem in navedite oprijemljive informacije ali pa utihnite.

  • Vikta 15:42 24.junij 2012.

    In vi verjamete JLA, najbolj premeteni in zviti vojski na Balkanu? Svetujem vam, da poglejte na račun B.P, avtorja članka, oziroma pozorni na to, če je slučajno v tem času zamenjal avto..... Volitve so pred vrati in udbomafija je že ...prikaži več začela lansirati pravljica o JJ, za katerega nimajo niti enega dokaza (kar po enem čudnem nakjučju so jih zažgali). JJ je bil obrambni minister in preko njega je šla LEGALNA trgovina z orožjem,.... ILEGLNO JE PA KUČAN VODIL. S kovčkom denarja je šel v Izrael kupit orožje,.. Kučan.... A O TEM NIČ....dvojna merila.... Janša je napisal knjigo v kateri točno opiše kako je Kučan vodil trgovino z orožjem in vsemi dokumenti, očitno so ti dokumenti izginili... LJudje niso tako neumni, kot komunisti mislijo....

  • Vikta 15:52 24.junij 2012.

    Ko že govorimo o uničeni dokumentaciji. Leta 2009 se je po vojašnicah na veliko uničevala vsa dokumentacija.. Ko je spet nekdanja JLA prvič po letu 1991 prišla na oblast.. Ljudje, ljudje, ko ovce se pustite vodit premetenim starim lisjakom. Jaz ...prikaži večz v noben tak članek lansiran pred volitvami enostavno NE verjamem več. Če imaš pod sabo dovolj ljudi in denarja (kar trgovci vsekakor imajo) potem lahko lansiraš v javnost praktično katerokoli zgodbo... sej kupiš ljudi. Reven človek si tega ne more privoščiti.

  • Zoran Lemajic 08:58 12.december 2013.

    OVCE

  • allstarr111 19:20 24.junij 2012.

    Jao rdečkari znajo samo eno, pod prikrito identiteto govorit larifari, pa sej vsi vemo da so prodajali orožje, celo vemo zakaj so ga našli na mariborskem letališču, ampak takole na splošno obtoževat še posebej brez da pokažeš kakršen koli dokaz, ...prikaži več je vse rekla kazala. Dejstvo je da orožje smo prodajal oz. smo ga morali, ker ravno orožje je držalo JNA stran od bližine Slovenije, če Hrvatje in Bošnjaki ne bi imeli orožja bi jih poteptali k čik, nakar bi udarli še po nas.

  • mrki 09:31 25.junij 2012.

    Dragi rdeči pisunčki iz F571,minilo je 20 let pa niste NIČ dokazali , sama rekla-kazala. Vsako leto pa se najde en NOV model , ki so čudežno spomni kako je bilo z orožjem , a dokazov pa ni in ni ...prikaži več , pa še vedno NI. Skratka to mantro boste gonili do konca JJ dni. Pa lepe mokre sanje še naprejhttp://www.youtube.com/watch?v=--ryB8-bhys

  • Janez_53 23:52 17.avgust 2015.

    Človeku, ki klesti takšne neumnosti, ni mogoče odgovoriti! Le eno vprašanje: Zakaj Janša ne toži nikogar, ki javno govori ali piše o njegovi trgovini z orožjem, če pa vemo, da vlaga tožbe za mnogo manj pomembne izjave o njem??? Po ...prikaži več moje zaradi tega, ker bi lahko na sodišču bili predloženi kakšni dokumenti, ki bi potrdili zgodbe o orožju!

  • Vikta 15:47 24.junij 2012.

    Jaz se spomnim, kako se je na veliko govorilo o tem, kako Kučan sestankuje po hotelih Slon in Lev in trguje z orožjem. Potem pa so vsi ti ljudje izgnili oziroma je vse potihnilo. A mislite, da je Kučan z ...prikaži več Janšo trgoval. Ne Kučan je udbomafiji naročil leta 1992 odstrel JJ, kar se je tudi zgodilo, dokazi so 100 % posneti in na youtube. O tem pa nihče nič ne ve? Zakaj ne? Vse trgovanje z orožjem je resnično, a dejstvo je, da trgovci z orožjem niti JJ ne bi mogli obtoževali, če sami ne bi točno vedeli kako poteka, ker so vanje osebno vpleteni. Tisti, ki so najbolj krivi, najblj s prstom kažejo na JJ, to pa je ravno Kučan in njegova udbomafija, ki jo Turk podpira.

  • sintesi 22:07 24.junij 2012.

    ti si pa res en klovn-kučan je 1992 naročil odstrel JJ in to se je tudi zgodilo-kdo pa je pol črtomirja naredil če so mu fotra že 1992 odstrelil :):):)-a si prebral blog od Kunstlja, tam je vsa resnica ...prikaži več o trgovanju orožja, pa seveda tudi vse ostalo.......

  • bojovi 13:12 10.julij 2012.

    Zdaj da preberem izgovore Janšistov in se jim smejem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.