Slovenija
40 ogledov

Producenti zaskrbljeni zaradi ukinitve TV3

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • doomchi 12:02 05.januar 2012.

    Ja, tudi jaz sem NCIS na TV3 redko zamudil... Še bolj sem bil pa zadovoljen da so predvajali The Office, oz. ka še predvajajo. Ta jebeno Pro Plus mi pa že res najeda s totalnim monopolom v sloveniji... Kolko programov že imajo zdaj? 10?

  • bojovi 11:36 05.januar 2012.

    Ja, kje pa bom zdaj gledal NCIS? Pa včsih so tut kak dober film znal dat.

  • Tony Emberic 00:28 06.januar 2012.

    PopTv dopušča da se medijski trg sesuva... odmeva na vseh portalih, forumih in vseh spletih ki ponujajo novice... se sprašujejo vsi podporniki Tv3 in so ogorčeni, da odlična tv postaja zapušča po toliko letih....... - In tudi sam gledam Tv3 ...prikaži več ker imajo res odlične serije, oddaje, filme in še kaj bi se našllo... prosim vsem podpornikom ki so proti ukinitvi TV 3 naj se pridružijo skupini na FBju Ja! sem proti ukinitvi TV3.... POPtv je največji podlež da ni res. Dopuščajo take stvari. Se pa že pripravlja nova skupina pod okriljem Anonymus ki napoveduje nepokorščino Poptvju. sem nekje zasledil na enem forumu. in se pridružujem podpornikom TV3ja. Lp

  • Tony Emberic 00:51 06.januar 2012.

    http://www.facebook.com/groups/tvtri.ostane.poptv.ukinjamo/PRIDRUŽI SE SKUPINI IN IZRAZI PODPORO TV3.KOMENTARJI KRITIKE SLIKE SO DOBRODOŠLE. Lp

  • bojovi 00:04 06.januar 2012.

    V Slo. imajo zdaj TVSLO 1,2,3, Kanal A, Pop TV, mi prejmemo tudi Pink.si samo zadnje dni sploh slike ni in vaš kanal (se mi zdi da se tako imenuje). Pa čeprav so rekli da bi morali še prejeti INFO ...prikaži več TV pa ga ne primemo prek digitalnega sprejemnika. Torej brez TV3, tam 7 programov.PRO PLUS pa ima Kanal A in POP TV, za 12€ na mesec (11,99€) POP kino, Kino2, Fani, Oto, Spot.Glede TV3 so znal dat kako serijo, kuharsko odajo ki kuhajo z Gordonom Ramseyem, Smallville so dal, ali še dajejo, meni zelo dobra nadeljevanka SEVER IN JUG itd. V glavnem TV3 je bolj koristen program kot RTVSLO 1,2,3.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.