Slovenija
122 ogledov

Program samo za Strojanove

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 07:39 27.junij 2013.

    Za cigane je bilo vedno bolje poskrbljeno kot za poštene ljudi. Res žalostno.

  • ac-dc 07:47 27.junij 2013.

    Po besedah župana Elka v Rojah ni srečna. Pa naj si jo potem vzame pod Golovec. Svoji k svojim

  • privat 09:54 30.junij 2013.

    Evropa mora nekam dati evropske cigane..zdaj pa samo kam in vsekakor v neko mirno deželico kjer sprejemajo cigane!Pa da imajo starega železa na pretek in vsekakor gozdičkarsko deželico...kot je Kočevska ,metliška ,črnomaljska..

  • d 07:11 27.junij 2013.

    Kaksna hinavska država in kaksen hinavski zupan, ce je bilo kje prosto delovno mesto bi moral biti razpis in na podlagi razpisa izbrati najbolj primerne kandidate, mislim, da je to primer za KPK. Gremo v akcijo.

  • janban 07:50 27.junij 2013.

    dajte vi meni ta denar, pa poskrbim za njih, banda, a poštenim Slovencem pa višje dajatve, cigotom pa dnar.

  • tralala 08:02 27.junij 2013.

    Nam, dolenjcem, je kristalno jasno, da se ta kriminalna združba skriva za pojmom Cigani. Najmanj 1/3 omenjene družine je za rešetkami zaradi izsiljevanja in prekupčevanja z drogami. A takim bomo dajali krvavo potrebne fičnike? Ko so jim nekaj let nazaj ...prikaži več izklopili elektriko je 'ga.'Strojan vprašala, kdo jim bo povrnil dve skrinji odtajanega mesa? Kako prosim? DVE SKRINJI MESA?! Od kod jim, če so na sociali? Koliko časa jih bomo še živeli?

  • JohnSmith30699 08:46 27.junij 2013.

    a lahko prosim en strpa te cigane v kombi in jih odvrže nekje v romuniji !denar ki je pa njim namenjen pa bi lahko nahranil kar nekaj SLOVENSKIH ust

  • Oxxo 09:11 27.junij 2013.

    Na tem mestu se lokalno/državno dela velika krivica Romski populaciji. Očitno je Strojanovim taktika uspela in izsiljevanje deluje. Ne bi rekel, da bi sami kaj pripomogli ali pokazali lasten interes po vključevanju družine, predvsem mladih v širšo družbo... Pa ...prikaži več tega ni. Je pa v Rojah relaitivno dober vozni park in verjetno imajo vsi vozniki izpit in so vozila registrirana?

  • mirko 09:12 27.junij 2013.

    Nimam nič proti, če se nekomu pomaga, ampak, kako smo lahko v tej državi vsi enaki pred zakoni, če se že na socialnem področju delajo v tej državi med državljani, ki so socialno ogroženi, tako ogromne razlike. Nekomu za pomoč ...prikaži več učenja in obleke kar 15.000 evrov, drugim pa 260 evrov na mesec za hrano, obleko, položnice, na pomoč pri učenju pa lahko samo sanja.

  • astro123 09:19 27.junij 2013.

    Poznam eno romsko družino, ki se je lepo asimilirala in prilagodila na življenje v Sloveniji. Pestijo jih enaki problemi kot ostale državljane in ne takšni kot Strojanove. Vsake toliko se najde kdo, ki jih diskriminira kot "cigane", zaradi takšnih ljudi ...prikaži več kot so Strojani.Sva se z gospodom enkrat pogovarjala in mi je rekel: Oni (ljudje kot so Strojanovi) so tu zato ker se jim lepo godi. Ko se jim ne bo več, se bojo pobrali. Tako da je treba uredit na državni ravni neka merila da se tak folk ne bo zajbaval iz ostalih delavnih državljanov. Ker pa je treba ubožčkom pomagat, se to ne bo zgodilo nikoli. Nehajte se pritoževati in že zgubite voljo v svetlo prihodnost te države (kot sem jo jaz).

  • repca1 09:47 27.junij 2013.

    Zakaj nismo enaki pred zakonom in imajo romi in sploh nekateri romi toliko privilegijev.Strinjam se da se ohranjajo različne kulture. Vendar kriminalna dejanja ne morejo biti del kulture.Če kdo kaj ukrade je kaznovan.-romi neČe kdo gradi na ...prikaži več črno je kaznovan-njim je treba še vodo napelat na naše stroškeČe kdo nima izpita in nima registriranega avtomobila je kaznovan-oni neNormalno da se ne asimilirajo saj se jim ne splača in niso stimulirani. Potem izvajajo kriminal.Zaradi tega prihaja do nestrpnosti in ne zato ker so pač romi.Ko se jih bo za slaba dela kaznovalo kot vse ostale državljane potem se bodo prečistili in potem tudi nestrpnosti ne bo.

  • privat 09:51 30.junij 2013.

    jaz bi predlagal nov program v katerem bi vsi prišparali...omenjeni znesek bi nakazal policiji za stalno spremljevanje ciganskih družin ,kot zapestnico na rokah! in tako se bi se zadeve z krajami močno omejile!Vsekakor zapestnice vsakemu ciganu ,ki je pravnomočno obsojen ...prikaži več za pretep ,kraje ali grožnje!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.