Najprej,,, moji dragi slovenceljni; Mi smo svoje z e zdavnaj popusili, Ko bo AfD dala zadnji zakarament Evropi, bo spokalo, da bo veselo; Kodeljevo? Po druzini Codelli, ki so jih 1945 pocili ob zidu, ker so bili italijanski fasisti; Torej… ...prikaži več upraviceno; In tako se zgodovina ponavlja, Evropa? Ni je vec; Pozabite; Samo skupni evropski trg je obstajal; alias, EGS, Evropska Gospodarska Skupnost; Ste pozabili? ;
Če kaj so Nemci z AFD sami popušili. Več kot 10 let so zavestno spremljali padec ekonomije, ki je povzročilo gospodarsko nestabilnost. In po toliko letih je ekonomska nestabilnost prešla v politično. In zgodilo se je to, kar se vedno… ...prikaži večo zgodi v takšnih primerih.
https://youtu.be/uLZ02YhsiOU?si=aOpssS1-hVFHCK1H
in zdaj so se tam nasrali kretenčki. A židi še 200 let vladajo temu svetu in delajo kot jim paše. Prej smo se še nekako upirali temu vplivu, zdaj po Janšo bo pa treba municijo, puške in še kaj izkopati,… ...prikaži več da se rešimo sodrge judovske
Se točno vidi, ko se na portal vsujejo troli in navijajo za Izrael. Izdajalci slovenskega naroda! Zgodovina podpiranja fašizma s strani desnih struj in cerkve se ponavlja!
Preden sodite, se sami vprasajte, kako bi vi odreagirali, ce bi bili Judi , v drzavi Izrael, Ne pa neupraviceno samozvelicani potomci SLovanov, ki so jih nekoc privlekli iza Karpatov, privezane za konjske repe; Kolk ste pametni, bomo videli, ko… ...prikaži več bo AfD ukinila EUR, potem pa bo veselica!
pujsa pepa pa je s krivoluliko odpujsala domov
Najprej,,, moji dragi slovenceljni; Mi smo svoje z e zdavnaj popusili, Ko bo AfD dala zadnji zakarament Evropi, bo spokalo, da bo veselo; Kodeljevo? Po druzini Codelli, ki so jih 1945 pocili ob zidu, ker so bili italijanski fasisti; Torej… ...prikaži več upraviceno; In tako se zgodovina ponavlja, Evropa? Ni je vec; Pozabite; Samo skupni evropski trg je obstajal; alias, EGS, Evropska Gospodarska Skupnost; Ste pozabili? ;
Če kaj so Nemci z AFD sami popušili. Več kot 10 let so zavestno spremljali padec ekonomije, ki je povzročilo gospodarsko nestabilnost. In po toliko letih je ekonomska nestabilnost prešla v politično. In zgodilo se je to, kar se vedno… ...prikaži večo zgodi v takšnih primerih. https://youtu.be/uLZ02YhsiOU?si=aOpssS1-hVFHCK1H
in zdaj so se tam nasrali kretenčki. A židi še 200 let vladajo temu svetu in delajo kot jim paše. Prej smo se še nekako upirali temu vplivu, zdaj po Janšo bo pa treba municijo, puške in še kaj izkopati,… ...prikaži več da se rešimo sodrge judovske
Ti nisi normalen !!!
Nate, jezerjan, bi bil pa avstrijski slikar res ponosen. Čistokrvni učenec.
Jezeran,treba je vzeti pips,pa nadležni mrčes popipsat za vse večne čase.
sami zavedeni, ampak čas bo pokazal, ali pa me bojo pospravili
Plavi tvojo normalnost se meri z IQ kletne temperature.
Se točno vidi, ko se na portal vsujejo troli in navijajo za Izrael. Izdajalci slovenskega naroda! Zgodovina podpiranja fašizma s strani desnih struj in cerkve se ponavlja!
Desnuharji navijajo za Žide,ker so jezni na Brkota,ker ni....
Preden sodite, se sami vprasajte, kako bi vi odreagirali, ce bi bili Judi , v drzavi Izrael, Ne pa neupraviceno samozvelicani potomci SLovanov, ki so jih nekoc privlekli iza Karpatov, privezane za konjske repe; Kolk ste pametni, bomo videli, ko… ...prikaži več bo AfD ukinila EUR, potem pa bo veselica!
Kaj ti pa iz nič hočeš biti pameten?
Škoda, da nas ni več na protestu. Škoda, sa nas je Stevo na....il, škoda, da so mamce na Roški jokale za Janšo, škoda,...
Škoda je naše države,ki jo je Janša danes prodal,vsi tisti,ki mu štango držijo pa naj se cvrejo v peklu,hijene!
ce bi jajo ostal zaprt. ne bi blo zidov.
Tako in vedno bolj je treba protestirat !! Požrite se tam v kleti..kreteni..
Desničarjem je treba jebat vse po spisku!Golazen nečloveška,butasta do nezavesti.