Slovenija
77 ogledov

Protest: "Ne želimo kvazi beguncev in migrantov"

Komentarjev 30
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Žurnalček 14:00 26.marec 2017.

  Ne bo se zmešalo , zaradi tega , ker ko bodo muslići prišli do 35% bodo začeli najprej s svojimi strankami v parlamentih , končalo se bo pa z njihovo večino in potem zakonskim omejetvami in uničenjem katolikov ! To ...prikaži več pa si ne želim in zato RAUS dokler je še čas ! Jaz bi izgnal tudi vse Bosanske musliće , ki se grejo radikalizem !

 • wolf.ata 13:10 26.marec 2017.

  samo počakajte,da jih bo dovolj,moje mnenje je,da bi sprejeli samo družine z otroki,kristjane iz vojnih območij in ne migrante iz Afrike,Albanije Kosova itd.,ki nimajo nič z begunstvom,se ne bodo prilagodili,kot se komaj prilagajajo naši Cigani-Romi (Gypsy),ja prav sem napisal,Romi je ...prikaži več olepšava za naziv za Cigan,čeprav je Cigano-v več podskupin,ki se ločijo med seboj,se spomnim,da so nabirali železo in mi je sam starejši cigan-poglavar ali nekaj takega rekel,jaz sem Cigan,pa je bil kar vredu možakar,nič nimam proti ,če ne kradejo pa to,eni so si lepo uredili,samo davke plačevati,delati,manj sociale za njih in več za Civile,kot oni pravijo nam,ja

 • bugmenot 20:57 25.marec 2017.

  V Mariboru se zadnje čase v centru redno zbirajo večje skupine temnopoltih mladeničev po videzu bi rekel, da so iz Somalije, nekaj pa jih je verjetno iz severne Afrike. To so sami mladi moški, kar dobro oblečeni in z modernimi ...prikaži več mobiteli. Sedaj pa primerjajte to z bosanski begunci, kjer so bile večinoma ženske z otroci !? Takšna Evropa, ki ne zna ščititi svojih zunanjih meja in članice prisiljuje v naseljevanje ljudi, ki jih nobeno normalno gospodarstvo ne bi sprejelo bo slej ko prej razpadla. Medtem, ko Amerika in Avstralija ter drugi uvažajo samo visoko kvalificirane tuje strokovnjake naša razsvetljena Evropa uvaža nekvalificirane prejemnike socialne pomoči.

 • Zmago 20:22 25.marec 2017.

  Frau Merkel je le zionistična lutka !!!

 • misterij1234 19:07 25.marec 2017.

  Cerar,Šefic pobudnika uvoza migrantov ustvarjata neverjeten revolt naroda.

 • Avatar Leon
  Leon 16:57 25.marec 2017.

  Eden od udeležencev shoda je med nagovorom organizatorke dogodka pozival celo k vrnitvi Hitlerja. Kot poroča Večer, je moški dejal, da bi bilo treba prebuditi "spoštovanega Adolfa Hitlerja, ki bo počistil Maribor, da bo imel 'folk' službo". .............na vseh shodih ...prikaži večh v Sloveniji je prisotna policija v civilu ,ki snema in tako lahko omenjenega po zakonu obdolži spodbujanja sovražnosti kot so to počeli z vstajniki v MB . Primer Sanjin Jašar ?

 • privat 08:25 26.marec 2017.

  največji strokovnjaki pravijo ,da je priseljevanje človeška temljna lastnost in je del človeštva! tega se neda ustaviti in priseljevanje se bo močno povečalo!! končni rezultat bo ,da bomo vsi kosooki..navadite se! nobena civilizacija ni ustavila mešanje ver,narodov,ras..genov.Vse kar človek ...prikaži več lahko naredi je to da sprejme bodočnost človeštva ,kot bodočnost samega sebe in pomaga sočloveku v krizah! Človek kakšnega danes poznamo v prihodnosti ni. Bo boljsi ,lepši,močnejši in bolj odporen na vse uplive..politika pa naj se meša?? kaj ma politika z človeštvom?? To je le laž bogatašev ,da lahko imajo svoje in samo svoje sužnje..

 • mph 18:53 25.marec 2017.

  Najslabše pri tej levičarski noriji z muslimanskimi imigrantskimi vdori (cilj je dosti širši) pa je, da se zdaj pojavlja pa drugo skrajno zlo, ravno nacizem. Ta in islam pa imata ravno še največ skupnega. In ostali bomo ujeti potem med ...prikaži več eno in drugo norijo. Vendar pa je tako, če bi že moral izbirat, pa upam, da nikoli ne bom rabil, pa se prav gotovo ne bi postavil na stran islama (kljub temu, da se zaenkrat večina verjetno le ne drži navodil iz njihove "svete" knjige groze).

 • wolf.ata 12:52 26.marec 2017.

  bugmenot, ja prav imaš,bodo naši vladajoči spregledali,ko bo teh črnih mladeničev 50-150-250 na kupu in bodo začeli delati pizdarije,kot dol doma to dela raja,(hu,hu,hu)pa vse melje pred seboj,potem pa da vidimo,kje bodo ti levi,ja,samo počakajte,da jih bo dovolj na kupu,ne potem jokat

 • privat 08:14 26.marec 2017.

  pičkice so pač pičkice..nerazumem ljudi ,ki bi napadali reveže ..begunce! verjetno so to neki ljudje ,ki so v mladosti bili neuravnoteženi..posledično grejo samo bolj v skrajnost do norišnice! Kasneje pri analizi pa vidiš ,da sami delajo ali bi hoteli delati ...prikaži več v tujini!! zopet sami so neka oblika "beguncev" Velika večina pa jih dela samo zdrahe, zaradi svoje upletenosti v balkanskih morijah..in to celo kot morilci!

 • stanekos 00:27 26.marec 2017.

  Če se smem po navijaško izrazit tale totalen debakel kvazi domoljubov v MB: "Malo vas je, malo vas je, pičkice!"Banda ena, da vas ni sram. Fuj in fej, sramota za slovenstvo. Dela se raje primite.

 • mph 20:21 25.marec 2017.

  Je levičarka toliko kot je Cmerar in še mnogi drugi, totalna desničarka je. Ki pa je imela velike želje nemških kapitalistov v ozadju, niso pa upoštevali, da prišleki nimajo nobenih šol (razen kupljenih), nobenega znanja, nobene volje do dela, ... ...prikaži več Mimogrede, sebe štejem za levičaja, če ti še ni jasno. Eno pa je bit levičar, nekaj drugega pa bedak. Kot ti na primer zelo pogosto.

 • Zmago 23:12 26.marec 2017.

  Uf, zanimivo, povezava je nekoga motila ???No pa ena druga, kaj meni en Bosanec na Švedskem o Švedskihttps://www.youtube.com/watch?v=kL18ZztkM58

 • stanekos 19:10 26.marec 2017.

  ameb se ne da žalit.

 • stanekos 19:10 26.marec 2017.

  Bog, satan, hudič - res krasna družba

 • Žurnalček 14:02 26.marec 2017.

  A je Angela levičarka ? Zato ne rise dabulo SS-ovska !

 • mph 09:55 26.marec 2017.

  Khm, kdo pa pravi, da so problem RASE? Problem je RELIGIJA. Vsaka sicer, ampak nekatere so se tokom zgodovine civilizirale, nekatere se niso in se nikoli ne bodo. Srbom in ostalim je nekoč v zgodovini uspelo ustaviti uničenje Evrope, kot ...prikaži več jo imamo danes, .... danes pa največjo nevarnost za to predstavljajo EU politiki.

 • Zmago 09:16 26.marec 2017.

  Borut Jevrejski spet zaničuješ, ponižuješ, žališ,..........https://www.youtube.com/watch?v=co6_y-OBogY

 • ode 08:35 26.marec 2017.

  Ko te ogroža lastna oblast, lastna država..., ko se nimaš več na koga obrniti, da bi te zaščitil, takrat se obrneš po pomoč k bogu, hudiču, hitlerju...

 • privat 08:28 26.marec 2017.

  lahko pa se beli človek odloči za vojno(skupek skorupiranih belih ljudi),ki jo zopet nemore dobiti..in rezultat bo zopet isti ! Človeštvo se bo zopet zmešalo in vere ali politika nebo imela nič pri tem!

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.