Slovenija
18 ogledov

Prva imena za župana

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zokius 07:49 09.december 2012.

    Kandidira lahko vsak, ki izpolnjuje pogoje. Upam, da bomo toliko modri in da sedanje politike (Auer, Kancler, Frangež,.....) preprosto ne bomo volili. Do sedaj so pokazali kaj znajo: ničesar razen kraje, goljufije in kravjih kupčij. Nekateri od teh so bili ...prikaži več tudi elektorji, ko so Franceja izglasovali za državnega svetnika. Auer se še spommniš?

  • zokius 07:50 09.december 2012.

    stolp, očitno nisi iz MB. Mi smo, narod. Na FB že zbiramo svoje predloge

  • zic 18:13 08.december 2012.

    sploh ne bi bilo dvoma o ničemer, če bi se dosedanjim politikom ali osebam povezanih s to pokvarjeno politiko lepo enostavno doživljensko prepovedali delovanje v politiki. Naj grejo delat, v firme, tovarne ipd in naj se tam ustijo in to s delom!!!

  • Ronald Reagan 21:49 08.december 2012.

    če bi kangler še 1x kadidiral bi dobil volitve v 1. krogu...garant...vrgla ga je smešna manjšina.cigani s studencof in luzerji

  • KLOBO 18:45 08.december 2012.

    To so tvoje pobožne sanje, politik bo vedno politik, takšno demokracijo imamo, da nam vladajo politične opcije!! Enkrat leva drugič desna in tako naprej, VI BEDAKI LAHKO PA SAMO GRANITNE KOCKE RAZMETATE IN RAZBIJATE SVOJE PREMOŽENJE, KI GA ...prikaži več BOSTE OZ. BOMO V KONČNI FAZI MORALI PLAČATI VSI DAVKOPLAČEVAČCI !!

  • KLOBO 18:46 08.december 2012.

    LOL !! KDO PA JE NEVTRALEN !! NEVTRALEN SE RODIŠ, POTEM PA NISI VEČ NEVTRALEN, A SANJATE KUKURUZ !! HE, HE... LUZERI !!

  • Niko_K_ 19:10 08.december 2012.

    Stojan Auer.. POGLEJ IN SE ZADENI! Glasoval si za RADARJE IN SE ZLIZAL S KANGLERJEM! FEJ TE BILO, NAROD NEPOZABLJA ! GOTOF SI!Teodor Lorenčič... Raje delaj to, kar delaš. NI ŠANS, DA TE KDO VOLI!Fištravec in ...prikaži več Godina.. PODPORNIKA OPANKOVĆA... Opankar je GOTOF! IN še LOPOF! Lopovov imamo Mariborčani DOVOLJ!NOBEN OD TEH NI NE PRIMEREN, NE PRAVI, DA BO MARIBOR REŠIL. GOTOFI SO VSI!

  • Avatar Mitja Grmovšek
    Mitja Grmovšek 19:38 08.december 2012.

    Nihče od totih ni primeren! Sploh pa Frangež ne! Naj v Mariboru vlada NE strankarski obraz!

  • Kranjica 21:37 08.december 2012.

    "Če me bodo pozvali iz stranke...." neverjetno, kakšno sprenevedanje! Vseskozi je deloval proti Kanglerju, sedaj bi bil pa sam župan! Komaj čaka, da ga bodo pozvali iz stranke!Resnično upam, da Mariborčani niso taki bedaki in da bodo izbrali nestrankarskega kandidata.

  • privat 23:07 08.december 2012.

    ista politika...drug obraz! Po putinu medvedov!! Živela ruska demokracija....

  • linka 08:28 09.december 2012.

    Vsi ,ki jih omenjate so navadni zdraharji ...potrebno se bo izseliti iz totega Maribora ,ker ,če vidimo kdo se sili v ospredje nam pa bo moral res pomagati bog !

  • matajur 09:28 09.december 2012.

    med mariborčani je ziher 100 takšnih, ki so sposobni županovanja, 10 od teh bo pripravljenih prevzeti to mesto in med temi so trije prav gotovo zaupanja vredni in dovolj prepoznavni. Nagovoriti in prepričati takšne, da kandidirajo, ne pa izbirati med ...prikaži več "prebirkom". ki se vam zdaj ponuja.

  • pesjan 12:49 09.december 2012.

    zdaj pa se bo začelo ? še prosili boste ,da Franca pride nazaj ? -saj ni res pa bo-

  • kvizko5 17:22 08.december 2012.

    Mislim, da ne bi smel biti več noben strankar ampak nevtralen...tile strankarji se samo kregajo med seboj ali delajo samo za interese svoje stranke pozabijo pa bistvo, da delujejo v dobro mesta in meščanov, ki so ga izvolili!!!

  • KLOBO 18:43 08.december 2012.

    In kaj boste mariborčani dosegli s tem , ko ste vrgli Knaglerja, nič , popolnoma nič, spet se bo pojavil en drugi kangler s podporo politike, oz, neke politične opcije, in psi lajajo karavana gre dalje!! e zavedeni narod !!

  • Stolp 20:07 08.december 2012.

    No a vam je zdaj jasno kdo je organiziral t.i. mariborsko vstajo. Jaaa SD, Zares pa 'neodvisni' murgeljski vojščaki. Da, da za te ste se borili.In tako bo, kjerkoli bo padel še kak župan pa če bo padla ...prikaži več vlada,... Murgeljskemu klanu se samo smeje!

  • Pepe007 18:00 08.december 2012.

    Nevtralnih ni. Nevtralen je bedarija na kubik. Gre samo za interesno združenje, ki se pač ne imenuje stranka, ker en človek ni nikoli nič. Res pa je, da so nas včasih pri STM-u učili, kako so stranke grde, prava pravica ...prikaži več pa se skriva v zvezi komunistov. Zato pa imajo Slovenci radi "neodvisne", ker starši še danes učijo otroke, kaj so jim pri STM-u vtepali v glavo.Še ena zgodba o "nevtralnih". V našem kraju je bil dolgo neodvisni župan, dokler nekoč ni nastopil na državnozborskih volitvah na listi LDS. Najbolj smešno pa je bilo, da mi je znanec, ki je SLS dejal, da je on mislil, da je njihov. :) Verjetno so tako mislili še v kateri drugi stranki...

  • Niko_K_ 19:08 08.december 2012.

    To pa ni res... NOBEN.. AMPAK RES NOBEN OD ZGORAJ NAPISANIH NI PRIMEREN! Noben!Matevž Frangež - SD-jevec, ki še faksa ni naredil, pa se ven tura ne vem koliko cajta, na proteste je prišel, ko je vsega bilo ...prikaži več fertik, se slikat. FEJ FUJ! FRANGEŽ .. SPELJI SE.. GOTOF SI!Tomaž Kancler... KANGLERJEV PODREPNIK, glasoval si za radarje + štango držal pri vseh koruptivnih dejanjih Kanglerja.. GOTOF SI! NI ŠANS!Gregor Jager... Golobičeva ptička, ki bi jagal samo za svoj žep. NE! GOTOF SI!Tomaž Orešič... Brezveze zgubljat besede.. GOTOF SI! NI ŠANS.

  • sweetdogs 23:54 08.december 2012.

    Raja je pač naivna pa res verjame v spremembe... a je kdo res mislu, da se bodo zdaj kar naenkrat pojavili strašno sposobni, politično nepovezani ljudje in prevzeli oblast in se bosta vsem cedila med in mleko... Lepo vas prosim. ...prikaži več Ne živimo v pravljici. Poglejte malo okoli sebe, tudi izven naših meja... ima kdo občutek, da se svet res spreminja na bolje? In zunaj imajo 'revolucijo' že kar nekaj časa pa se samo svinje menjajo pri koritu... pijani raji pa rečejo tisto, kar želijo slišat ampak to je le toliko, da pridejo do korita. V Italiji bo spet Berlusconi premier... res se vse spreminja. hhh

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.