Šport /sport/kosarka
26277 ogledov

Prvo zvezdnico zaradi zapisa vrgli iz reprezentance

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • andrej084 21:47 10.april 2023.

    Vedno raje vidim, da moštva vodijo domači trenerji in igrajo domači igralci. To, da je na primer v ekipi 10 tujcev in 2 domača igralca, nima nobenega smisla. Da pa se po igrišču podi 5 temnopoltih drugorazrednih američakov , igrata ...prikaži več pa evropska kluba, to bi morali prepovedati. Naj bo 10 domačih igralcev in največ 2 tujca, potem bo tudi prisotna pripadnost klubu, tako pa je pripadnost edino denarju...

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:10 11.april 2023.

    "“Takšne trenerje imamo, ‘znalci’ pa tujce podpisujejo!” je objavila pod fotografijo bivšega selektorja Damirja Grgiča, ki je brez dvoma največji in najbolj uspešen slovenski strokovnjak na tem področju..!!!...............To zavijati v neko ksenofobijo, je bedasto in sovražno dejanje za naš šport ...prikaži več s strani nekega tujca...Kaj sedaj še tujcu ne smemo več reči tujec ?! Količina in intenzivnost teh laži, ki jih moramo vsakodnevno požirati preko medijev, je že davno presegla vse meje normalnosti..

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 08:27 11.april 2023.

      Komur še ni jasno, naj preveri sam, Grki so največje pizde takoj za šahisti!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 07:51 11.april 2023.

    Zanimivo, da jo punco kar zabrisali iz reprezentance. Še kaj hujšega se se dogaja znotraj ekip, pa noben od odgovornih niti ne trzne. Očitno je z zapisom nekomu stopila na žulj.

  • jakec1575 06:19 11.april 2023.

    Izjava morda sporoča kritiko zveze, vsekakor pa ni ksenofobna. Gre za namerno mešanje jabolk in hrušk. Če se ne marajo med sabo, naj to povedo jasno. Naj KZS junaki dokažejo v katerem delu stavka gre za ksenofobijo?

  • radovednica 07:37 11.april 2023.

    Pa še kako prav je imela z besedami zapisa. Temu "sirtakiju" naj bo jasno, da ni še ničesar, v primerjavi z omenjeno igralko, pokazal ali dosegel. Ko bo, bo lahko kaj komentiral. Do takrat pa naj bo tiho in poskuša ...prikaži več delati in pokazati tisto, za kar je prišel "v kulturni, razviti svet" in je za to bajno preplačan.

  • Boštjan Bratina 00:32 11.april 2023.

    Klele je bil pa en fejst užaljen... ubogi snežinkec, da ga en tak stavek takole prizadene. Ko bo pa polomiada bodo pa seveda vse drugi krivi.

  • Plavi-mil 08:25 11.april 2023.

    Pa kam smo mi prišli, v svoji državi, ne smeš povedati RESNICO.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:19 11.april 2023.

    Slovenci in športni delavci bi morali stopiti Niki v bran, pa seveda nihče ne bo upal, ker se boji, da bo označen kot ksenofob. Podobno so izobčali in demonizirali tiste, ki se nismo strinjali s prisilo z nedelujočimi in nevarnimi ...prikaži več cepivi. Podobno se dogaja, če podvomiš v brezmadežnost ukrajinskih nacistov ali podvomiš v krivdo antropogenega CO2 za podnebne spremembe....Dobri strižci ovac nam vladajo tam v Bruslju in širše..Kreteni pa ob tem seveda ploskate..

  • Dejan Vehovec 23:40 10.april 2023.

    Ležalo ji je na duši in je padlo iz nje. Nič posebnega trenerja pač ne sprejme. Crash je bil gotovo že prej, izjava je samo izgovor, trener ne bi imel avtoritete, če bi jo obdržal, zato je bila odpuščena, drugače ni migel

  • francek 09:38 11.april 2023.

    Nič bati bodo rezultati odnesli novega trenerja.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:18 11.april 2023.

    Že dlje časa je jasno, da v slovenski košarki obstaja samo en velik problem, ki pa je posledično največji vzrok za ostale probleme, ki se že lep čas kopičijo, tako v klubski, kot reprezentančni košarki. To tudi lepo vidi v ...prikaži več odzivu na zapis Nike Barič, ki si je ob menjavi USPEŠNEGA selektorja postavila povsem legitimno vprašanje! Ta nima prav nobene veze z načinom in insinuacijami, kako si zapis interpretirajo v vodstvu KSZ! Rešitev nakopičenih problemov je na dlani, takojšen odstop vodstva KSZ!!!

  • Luksi 10:29 11.april 2023.

    Trpeli bodo pa naši rezultati, ker nek nesposoben trener ne prenese resnice. Poslati bi ga morali tja od koder je prišel, baraba...

  • oneh 09:08 11.april 2023.

    Levakov so polna usta svobode govora, človekovih pravic, ustavnih svoboščin... ko pa poveš resnico si pa deležen pogroma. Še posebno sedaj, ko imamo svobodo in levaki plešete.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.