Avto /avto/na-strom

Slovenec, ki je z enim najbolj nenavadnih vozil prevozil prvih 10.000 kilometrov

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Suli 08:29 06.avgust 2026.

Ni res da se baterija ko greš v dolino napolni, če nimaš rekuperacije 🙄 Računalnik ti prikazuje, ko greš v hrib koliko imaš pri tej obremenitvi vozila na razpolago še baterije 🤔 Ko greš v dolino pa spet preračuna pri ...prikaži več trenutni obremenitvi zato se ti zdi, da se je baterija napolnila 🧐

• Toma 08:53 06.avgust 2026.

Manjka puščica na boku, da veš v katero smer gre!

• Pepe007 09:51 06.avgust 2026.

Če nekomu ustreza, zakaj ne. Jaz imam večino vožnje po avtocesti. Za po kraju so noge in kolo na žgance.

Kimberley-Echo 09:46 06.avgust 2026.

Koliko pa takšno vozilo stane? Tako na oko bi rekel, da mogoče nekaj med 8 in 10K. Pri meni na deželi ne pride v poštev, ampak za mesta je pa najbrž v redu. Če ne drugega, pa za parkiranje, ki ...prikaži več je v mestih vedno problem.

• tadej955 12:05 06.avgust 2026.

Top. Mi ga imamo že od leta ’22 in smo z njim naredili že več kot 20.000 km. Ima veliko prednosti v mestu, a poleti in pozimi tudi pomanjkljivosti, kot je rošenje stekel. Drugače pa najboljše električno vozilo za mesta. ...prikaži več So ga pa imeli v Franciji in Italiji za 4.000 EUR pod subvencijo in s tem omogočili vsakomur, da je lahko postal mobilen. Pri nas pa je plastično zlato.

• tandjan 12:12 06.avgust 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.