Slovenija
2771 ogledov

Psihoterapevt o ukrepanju po utopitvi: "Pristop je bil popolnoma nestrokoven"

Komentarjev 5
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Frice 09:36 05.avgust 2020.

  Res me zanima tudi kakšno vlogo imajo lastniki/upravniki hidroelektrarne, ko imam občutek da so jih vsi po vrsti ščitili. Sicer pa se je pokazalo, da pri nas birokracija sistema v krizi ščiti najprej sama sebe, preživeli in svojci so šele ...prikaži več v drugem planu. Ravno obratno kot v normalnih družbah.

 • RAZOČARANI 09:20 05.avgust 2020.

  Res je to da nebi smeli bit tam ampak jim je bilo to omogočeno. Če je to tako nevarno območje za kopalce bi moralo biti tam prepovedano kopanje ali pa izvedeno na tak način da je zaščiteno za kopalce z ...prikaži več nekim valobranom ali kaj podobnega. Obvezno pa bi moral biti tam kdo ki je usposobljen za reševanje iz vode tako kot na bazenu. Zdaj iskati grešnega kozla je brez veze,otroka ne bo več nazaj. Mogoče pa bodo starši dobili kak zaključek vsega skupaj da jim bo mogoče lažje. Sožalje vsem v družini.

  • Avatar Pinkopalinko
   Pinkopalinko 10:04 05.avgust 2020.

   Saj je polno tabel,napisov...,glede kopanja.Če pa ti greš nekam na lastno odgovornost,podobno kot 5 kopalcev za Savo pri Tomačevem,je njihova odločitev.Prav,naj skočijo še iz Dravskega mosta v Mariboru... .

 • Friderik1950 11:49 05.avgust 2020.

  Vidim, da se po aferi preusmeritve pozornosti drugam, komentatorji le obračajo v smer odgovornih za varnost ljudi v naravi, ker elektrarne niso najpomembnejši deležnik na tem lepem naravnem delu Slovenije. Prej so moteče in nevarne kot kaj drugega. Pri tem ...prikaži več so pridobljeni certifikati nepomembni, če se utopitve zaradi režima delovanja elektrarne kar vrstijo. Po mojem si nekaj vodilnih zasluži zapor. Enako sem trdil ob nesreči mladeniča na območju EM, ko je prijel za kable pod napetostjo.

 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 09:08 05.avgust 2020.

  Babica,dedek in trije otroci stari do 10 let. Kaj imajo za iskat na toliko nevarnem mestu za kopalce???? Sicer,da soc.službe in policija, forenzična medicina...,niso ustrezno reagirale, ampak iskati grešnega kozla za lastno neodgovornost je malo preveč.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.