Vizita za živali /vizita-za-zivali/novice
9325 ogledov

Pustiti psu, da nam liže rano?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 10:10 21.julij 2018.

    BUČKE! Doma imam tri primere, kjer je domači pes zlizal rano, eden od njih je bil še dojenček. Nobena žavba ni pomagala, ko pa je pes začel lizati rano se je v tednu zacelilo. Pa opeklina od vročega olja se ...prikaži več je zacelila zelo hitro. Kdaj se boste naučili, da bakterije ločimo na koristne in škodljive? "toliko je bakterij" ne pove prav nič. Treba je raziskati, KAKŠNE so. Že nekajkrat sem to napisal pa me še vedno razp**di ko preberem te vaše "bakterije"... Zakaj takih člankov ne piše lastnik psa???

  • jerneja45 16:33 22.julij 2018.

    Snežinko, mislim da klobasaš. Pravilno so zapisali. V pasji slini je veliko koristnega, pa tudi veliko škodljivega. Čisto jasni so bili. Zdaj pa uporabi tisto, česar je več. Zagotovo ni priporočljivo, da pes liže rano človeku. Obstajajo primerna mazila in ...prikaži več zdravila, ki zagotovo pomagajo.

    • Snežinko 16:59 27.julij 2018.

      Aja, klobasam...v redu...sem prepričan, da v življenju nisi bil niti BLIZU psa, kaj šele, da bi ga imel, sicer ne bi pisal traparij. Ti kar verjemi farmaciji in kupuj raznorazne žavbe. Stari ljudje, ki so se zdravili na naraven način ...prikaži večn brez farmacevtskih žavb in tako preživeli tisočletja itak po tvoje nimajo pojma. Ja, FARMACIJA je tisto pravo, prijazno ljudem in za ljudi, kajne? Daj stopi iz oblaka na realna tla, prosim...

    • jerneja45 23:31 27.julij 2018.

      Lepo te prosim, no! Ti pridi v 21 stoletje. Ustavil si se v 18.

    • Martinc 07:52 14.avgust 2018.

      Jerneja, ne bodi no tak tipični "modernist". Imam pravkar izkušnjo: grdo, vneto ureznino na podplatu mi je sama od sebe pričela lizati naša zvesta psica. In glej, vnetje je izginilo prej kot v dveh dneh, rana pa se je zarasla ...prikaži več v tednu dni. (Ni vse kar je "iz 17. stoletja" za zavreči. Morda pa bi bilo bolje opustiti kakšen predsodek, ki nam jih nenehno vbija moderni čas...)

  • Elizabeth_Skirving 08:59 21.julij 2018.

    Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in preprosto delo. Zdi se neverjetno, vendar ne boste odpustili sami, če ga nee boste preverili. Več o tem preberite tukaj... ...prikaži več ......➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.