Svet

Putin: Odkrito govorijo o "pripravah na vojno proti nam"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • UkrajinskaZmaga 18:09 23.junij 2026.

Ja, Putin naj se kar boji! Bo moral povečati ruski vojaški proračun! Aja, je že danes na 40% ruskega državnega proračuna? Ni problema! Bo šel na 100% in ne bo denarja za ruske penzije! Koga briga! Na Krimu še sedaj ...prikaži več navadni ljudje ne morejo kupiti goriva in je 100% goriva, ki ga je še tam, namenjeno le vojski. Medtem Evropa namenja tej vojni 0,5% proračuna. Ja, rusko gospodarstvo je pritlikavo proti evropskemu.

• munja 18:33 23.junij 2026.

Ta putinovič že nekaj časa blodi, mislim da ni čisto zdrav v glavi.

Profesor 18:41 23.junij 2026.

Rusija napade Ukrajino in grozi Evropi, ker ta pomaga Ukrajini. Potem Evropa poveča obrambne izdatke, ker se počuti ogroženo. In potem Putin to vzame kot znak, da Evropahoče napasti Rusijo. Nauk ruske propagande sledi v smislu, da se Evropa ne ...prikaži več bi smela oboroževati. Torej bi po Ruski varianti morali okoli skakati brez hlač in samo čakati, da nas nekdo napiči, medtem ko nas gleda en velik možak s trdim kurcem?

Ruska_Zmaga 19:02 23.junij 2026.

Kreten!!!

Ruska_Zmaga 19:12 23.junij 2026.

8 godina sam živio u Njemačkoj. Prije 2015 niste mogli ni zamisliti nered ili korupciju. Sve je funkcioniralo..sad su puni šupljina u pravosuđu i korupcije. Nezamislivo za Njemačku. Danas kad vidim Macrona, Merza pitam se koji su to idioti?! EU ...prikaži večU je ekonomski, socijalno, sigurnosno uništila vlastiti kontinent Globalisti misle ako su putem Merza zauzeli Berlin, kako će uz vodstvo Njemačke povući Europu u rat protiv Rusije.

Ruska_Zmaga 19:12 23.junij 2026.

Mislim da će se to teško ostvariti je njemačko stanovništvo ne želi u rat Protiv Rusije. EU čeka revolucija unutar njihovih država članica,puno patnje i siromaštvo. .. Do lidera pojedinih država članica EU je kako će sačuvati vlastito stanovništvo. Pukovnik MacGregor.

Profesor 19:48 23.junij 2026.

Tale polkovnik MacGregor prića harašo Srbski! Spasiba tavariš Stalin! Pojdjom na gulag!

kapucino 20:13 23.junij 2026.

Ven iz te eu zablode. ni vredna en drek.

• Toma 20:15 23.junij 2026.

Seješ veter, žanješ vihar in vsaka palica ima dva konca!

• labatina 17:59 23.junij 2026.

ŽIVEL PUTIN,,,, ŽIVEL TRUMP,,, ŽIVEL ŠI DŽIN PING,,,, ŽIVEL JANŠA ; ŽIVEL VUĆIČ ,,,,ŽIVEL NETANJAHOV ,,,, ŽIVEL ERDOGAN;;;;; ŽIVEL ORBAN ,,,,, ŽIVEL PLENKOVIČ Vsi ostali s pujso pepo so mali pizdiči

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.