Avto
74 ogledov

Radarji prek radijskih valov še v zraku

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • eosss 08:48 09.september 2015.

    Edini plus prenehanja obveščanja o lokacijah radarjev bo v blagajnah občinskih redarskih služb in v državnem proračunu. Obveščanje o radarjih pač umiri promet na tisti lokaciji in posledično je zaračunanih kazni manj, kar jim gre seveda v nos. Če obveščanja ...prikaži več ne bo, ne bo promet čisto nič manj "umirjen", ljudje bodo še vedno vozili enako tako da jaz vidim v obveščanju samo pluse...

  • puys 14:50 09.september 2015.

    To obveščanje o radarjih je samo reklama za radijske postaje. Ostali si zmontirajo radar detektorje, ki so povsem legalni pri nas.

  • Skippy 11:05 11.september 2015.

    To je kršenje svobode govora. Itak pa radarja v 90% primerih ni več tam ob času obvestila.

  • KOJAK 09:01 09.september 2015.

    Mene pa znima katera brihtna glava se je spomnila tega napovedanega ukrepa, ker predvidevam da se je ista možganska celica domislila tudi tiste 1/3 plačila če takoj plačaš. Res bi rad zvedel kakšna je izobrazba in kakšne so reference tega "bedaka".

  • eosss 09:15 09.september 2015.

    To, kar pišeš, je sicer povsem res, ampak če ukinemo obveščanje o lokaciji radarjev, misliš da bodo tisti divjaki, ki "nenormalno divjajo,slalom vozijo med udeleženci prometa in na koncu mnogi naredijo nesrečo ,tudi z tragičnim koncem." sedaj pa kar naenkrat ...prikaži več vozili umirjeno in po predpisih, zato ker pač ne bo več po radiu obvestila, kje se radarji nahajajo?!? No ti kar povem da ne bodo, stanje bo kar se tega tiče povsem isto, niti za promil se prometna varnost ne bo povečala.Ukrepi za prometno varnost so nekaj povsem drugega kot pa (ne)obveščanje o radarjih in dvigovanje kazni, ampak to je že malo preveč kompleksna tema za naše brihtneže v raznih agencijah in uradih za prometno varnost...

  • Papaja Popi 10:09 09.september 2015.

    Nekje v tujini policija namensko sporoča, kje so radarji, čeprav jih tam sploh ni.Tako dosežejo isti učinek, kot , če bi bili prisotni.

  • edstark 08:08 09.september 2015.

    Ali ni namen merjenja hitrosti ravno umiritev prometa na tej dotični lokaciji?! Torej je obveščanje preko radio tudi umirjanje prometa.Sicer pa v današnjem času, s tehnologijo pametnih telefonov in aplikacijami, tega ne morete ustaviti ali preprečiti!

  • wester62 09:00 09.september 2015.

    obveščanje prek radia o radarjih je neumnost,ki mnoge stane življenja. tam kjer je radar vozijo po predpisih in potem kjer ni radarjev pa udri po pplinu in nenormalno divjajo,slalom vozijo med udeleženci prometa in na koncu mnogi naredijo nesrečo ,tudi ...prikaži več z tragičnim koncem.to je dokazano in videno.zato sem proti obveščanju. glede polnjenja proračuna je pa res a so vozniki sami si tega krivi,če bi vozili po predpisih do tega nikoli ne bi prišlo in s tem bi proračuni ostali prazni in veliko življenj bi prihranili. obveščanje o radarjih je umirjanje prometa a le tam kjet le ti so.izven teh območjih pa se divja in ubija. potemtakem bi morali radarji biti dobesedno vsepovsod na cestah in s tem ogromni stroški nas davkoplačevalcev. vse bi bilo normalno če bi vozniki bili bolj strpni,človeški,odgovorni in spoštovali vseh udeležencev prometa.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.