Magazin /magazin/vip
114 ogledov

Radio Capris od Tinkare Kovač pričakuje opravičilo

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wester62 17:41 14.junij 2015.

    pa so na radiu sigurni ,da je to tako ali pa ....dejstvo pa je da slovensko estrado ne ceni in to je žalostno,da se tako prodajamo na vseh področjih. najbolje da ukinemo še slovenski govor in slovenske napise.

  • marabunta 19:18 14.junij 2015.

    dej bodi tiho, ker sploh ne veš kako je bil koncert organiziran in kaj je bilo dobrodelno in kaj ne....tvoji računi so za vrtec, bi bilo preveč lepo, če bi bilo tako enostavno zmnožit in rešeno, a se ti sanja ...prikaži veča koliko stroškov je z organizacijo enega takega koncerta, koliko dela in priprav ....naslednjič naj tebe pokličejo, boš vse dobrodelno naredil

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:24 14.junij 2015.

    Striček Ian Anderson bo spet žalosten,ker mu njegova "podučenka"dela sramoto v eni mali Sloveniji.

  • KOJAK 21:22 14.junij 2015.

    No mudonja pameten-organiziraj dobrodelni koncert in prepričaj vse varnostnike, dežurne reševalce da ti delajo zastonj. Elektro ti bo dalo zastonj elektriko, nekdo ti bo pripeljal ozvočenje zasotnj, pravtako oder. Nekdo ti bo zastonj oblikoval plakate in jih stiskal, drugi ti ...prikaži več jih bo zastonj lepil, tretji dal zastonj oglasne panoje.... pejt bumbar raj nazaj v štalo.

  • KOJAK 21:23 14.junij 2015.

    A to je ta pevka, ki zahetva da se na slovenskih radijih predvaja 51% slovenske glasbe? Zakaj potem ne igra na slovensko flavto?

  • marabunta 21:32 14.junij 2015.

    točno to, nekateri mislijo, da je kar vse zastonj in da se potem na koncu vse da v dobrodelne namene....sploh pa to ni bil dobrodelni koncert kot je npr. Karitasov, so pa na koncu del sredstev res namenili v te ...prikaži veče namene, lepa gesta

  • VIKTTOR 07:36 15.junij 2015.

    Bravo Tinkara! Si edina ki ima jajca da si jim povedala kar jim gre !

  • VIKTTOR 07:42 15.junij 2015.

    Pa še to: radiocapris sem izbrisal iz memorije, ga ne poslušam več !

  • Marko Slovenia 23:12 16.junij 2015.

    ja, dans res ne smeš nič več rečt, ker je takoj nekdo užaljen ali pa te toži. resnica je pokopana

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:51 14.junij 2015.

    12 € x 3500 gledalcev = 42 000€ - 22% davek = 32 760€ . Oni se pa hvaljo da so od tega 3000 podaril Zdravstvenemu domu Koper. Naj se raj oni opravičjo da nategujejo folk. 9,15% zaslužka so namenil ...prikaži več v dobrodelne namene. Se norca delajo al kaj???? Če je dobrodelno ne morš plačevat izvajalcev no...budale ene. Tle nas male ljudi imet za norca....To pa najrajš delate. Veste jz bi se tud iz vas nazaj delal norca sam pol bo pa takoj štala ane???

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:47 14.junij 2015.

    govorim za dobrodelne / neprofitne koncerte ki nimajo veze z profitnim in služenjem kruha.kako transparentno če pa skrivajo kakšno pogodbo imajo? "Vsebina zneskov, ki jih je Radio Capris poravnal (tudi skupini Parni Valjak), je poslovna skrivnost."To je ...prikaži več zate transparentnos? Ne nabiji. Transparentno je da se za vsak evro točno ve kam in zakaj, pogodbe pa javne. Da se pokaže bančni izpisek in tko naprej. To kar pa oni delajo pa ni pljunek od trasparentnega. Ker če bi bilo zares transparentno pol verjam da bi marsikdo prispeval marsikaj zastonj za dober namen. Ker pa več kot očitno večinski del od prodaje vstopnic dajejo drugam, ne za dobrodelnost pa normalno da tega podjetja ne počnejo. Ker več kot očitno jim ni namen dobrodelnost, ker če bi jim bila ne bi tko organiziral kot so. Veš kaj sem delal na festivalu kjer je bil problem z denarjem, pa se je marsikaj dal z voljo pa udarnostjo prostovoljcev nardit. Z znojem in trudom...tko da ne govor da se ne da.

  • marabunta 21:39 14.junij 2015.

    ja,ja, ...kar tepejo se kdo bo kaj dobrodelno naredil.... in kaj tebi tu ob tem koncertu ni transparentno ??? a res misliš, da se pri vsaki stvari obvezno nekaj mučka, obstajajo tudi čisto normalni organizatorji, ki delajo stvari s srcem ...prikaži večm in v veselje nas obiskovalcev

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:25 14.junij 2015.

    za dobrodelni koncert se da najdejo prostovoljci in pa podjetje ki za dobrodelnost posod opremo za tistih par urc. Mislm...očitno teb ni jasn kaj dobrodelnost pomen. Vem da se da udarniško zadevo nardit če je za dobr namen pa da ...prikaži veča je dost transparentno . veš so tud dobri ljudje sam njihovo zaupanje si morš pridobit in upravičt. Potem pa je dobrodelni koncert zares dobrodelni. Ne pa krneki.

  • kontrahan 06:58 15.junij 2015.

    Ja KOJAK oder, ozvočenje, plakati, tisti ki jih lepijo, elektrika v okviru lokala pa še kaj je pri dobrodelnem koncertu "zastonj" Oziroma plačajo ljudje z zasornj delom.....Bi pa tebi jaz rekel: pejt bumbar nazaj v štalo. Se vidi, da ...prikaži več še nikoli nisi sodeloval pri takem projektu. Zato ne pametuj,

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.