Magazin > VIP
111 ogledov

Radio Capris od Tinkare Kovač pričakuje opravičilo

Tinkara Kovač Saša Despot
Pevka Tinkara Kovač se je na Facebooku razhudila, da so Parni Valjak za nastop na dogodku dobili 12 tisoč evrov, slovenski glasbeniki pa so ostali praznih rok. Radio Capris se je na obtožbe odzval.

tinkara kovač | Avtor: Facebook Facebook
"Je to res ali se mi zdi, da narobe svet živi? Koncert leta v Kopru: Parni valjak 12.000 evrov, vsi slovenski bendi ZASTONJ!?!! Vstopnina 12 evrov, 3.500 razprodanih vstopnic dan pred koncertom. A se Slovenci res nimamo več nič radi,” je Tinkara Kovač zapisala na Facebooku in ujezila Radio Capris, ki je dogodek organiziral.

"Radio Capris je poslovni subjekt, ki je organizacijo koncerta v Kopru dne 12.6.2015 izpeljal poslovno transparentno in v dogovoru s poslovnimi partnerji. Mednje štejemo tudi nastopajoče, ki so se strinjali z dogovorjenim načinom sodelovanja oz. vsoto izplačila, katerega je vsak nastopajoči sestavil sam. Vsebina zneskov, ki jih je Radio Capris poravnal (tudi skupini Parni Valjak), je poslovna skrivnost. Da so za svoj petkov nastop prejeli honorar, so pod objavo Tinkare Kovač javno že potrdili nekateri nastopajoči slovenski glasbeniki,” so zapisali v sporočilu za javnost in še dodali, da so z izkupičkom od prodaje vstopnic razprodanega koncerta pokrili vse stroške organizacije (plačilo honorarjev glasbenikom, tehnika, oglaševanje, varnost, prva pomoč, čiščenje, najem odra, delovna sila...).

“Koncert pa je imel seveda tudi dobrodelno noto. Na odru smo med samim koncertom podarili več kot 3000 evrov Zdravstvenemu domu Koper, kjer bodo s tem kupili dve, nujno potrebni EKG napravi. Ne moremo dovoliti, da o poslovanju Radia Capris d.o.o. nekdo, ki je tako javno izpostavljen, širi neresnice in s tem namensko škodi poslovanju Radia Capris. /.../ Besede Tinkare Kovač so nas prizadele, ker so neresnične in škodljive, še bolj pa zato, ker smo s Tinkaro do sedaj dobro sodelovali. Ne nazadnje smo jo tudi ob tej priložnosti povabili k sodelovanju, a je vabilo zavrnila. Verjamemo, da se je Tinkara v svoji izjavi prenaglila in od nje ali njenih predstavnikov pričakujemo javno opravičilo,” v sporočilu za javnost še zahtevajo.

Komentarjev 14
  • Marko Slovenia 23:12 16.junij 2015.

    ja, dans res ne smeš nič več rečt, ker je takoj nekdo užaljen ali pa te toži. resnica je pokopana

  • VIKTTOR 07:42 15.junij 2015.

    Pa še to: radiocapris sem izbrisal iz memorije, ga ne poslušam več !

  • VIKTTOR 07:36 15.junij 2015.

    Bravo Tinkara! Si edina ki ima jajca da si jim povedala kar jim gre !