Slovenija
77 ogledov

Rado “uničil vse dokaze”

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oseba_ 09:11 14.marec 2012.

    Penko, kaj vas moti zdaj ? Pezdirju vsaka čast !!!! NAJ SE ODKRIJEJO VSI KOVČKI IN VSA PODKUPOVANJA !!!!!!

  • se_eden 23:19 13.marec 2012.

    po moje bi bilo bolje, ko bi se stvari lotil na enak način, kot so se navidezni lobisti (novinarji) lotili Thalerja in company...

  • vladek 08:37 14.marec 2012.

    Dokler se bodo kriminalci in njihovi strici (komunisti) svobodno sprehajali po lepi naši,in kupovali bifeje,bo tako kakor je.Rado čuval hrbet.

  • zdrej 08:39 14.marec 2012.

    Če seveda ni suma po montaži.

  • Sam Pejmo 18:12 14.marec 2012.

    RAVNO TAKO MENE NE ZANIMA, KAJ TI MENIŠ!! Lp

  • Sam Pejmo 18:15 14.marec 2012.

    A boli?ss“Če želimo učinkovit kazenski pregon korupcije, vsako javno komentiranje primerov izniči vsa prizadevanja policije, da zberejo zadostne dokaze za sodni postopek,“Policija, tožilstvo in sodišča imajo v rokah dovolj pooblastil, tudi za prisluškovanje in sledenje, da bi lahko ...prikaži več zbrali dokaze, ki bi podkrepili njegove besede, in to bi bilo z vidika boja proti korupciji veliko bolje, kot pa da je to najprej razbobnal vsej Sloveniji,”A zdej bo al še ne gre? Preber člank, preden pišeš neumnosti!

  • DUSANJ2000 10:26 15.marec 2012.

    Veste kaj pravi pregovor: Če mački na rep stopiš, začne mijavkati. Zakaj pa je Penko šel na drugo stran in pričel braniti tajkune, a?

  • mirko 08:26 14.marec 2012.

    Mogoče maš prav po eni strani, da se je Pezdir začel ukvarjat z politiko, ker v svoji stroki ni bil sposoben. Ali je pa resnica ta, da je uvidel, da v svoji stroki ne bo nič dosegel, ker gredo vse ...prikaži večse bistvene zadeve skozi roke pokvarjenih politikov in pokvarjenih ljudi na položajih. Sam imam izkušnjo, ko sem delal v razvoju ene firme in je imel moj šef desetkrat večjo plačo od mene, ker je imel individualno pogodbo (meneđer). V tovarni BMW za katero smo veliko delali so se nam kolegi iz njihovega razvoja smejali kako je to v sloveniji mogoče, ker ima pri njih razvojnik plačo takšno kot meneđerji, saj imajo sami individualne pogodbe, pri nas so pa razvojniki umeščeni kar v kolektivne pogodbe.

  • zdrej 08:38 14.marec 2012.

    Gospod Penko-*, a vam je naredil problem izvesti tisto, kar so vam drugi naročili? Seveda so imeli s sabo kufre. Pa saj mora nekdo nekaj premakniti, pri vas pa ni kaj za videti. Aja bojite se da boste morali konkretno ...prikaži več delati ali kaj?Naprej poskrbte da se bo psremenila zakonodaja na boljše. Recimo, če zvočno posnameš neko korupcijo, pa ga daš kot dokaz, se le ta ne upošteva in še dobiš kazen. Namesto tega bi se morala preveriti avtentičnost posnetka in se ga upoštevati kot dokaz.

  • Oseba_ 09:12 14.marec 2012.

    Sploh ne razumem kaj hoče Penko dokazat !?!? SICER PA PENKO NI DRŽAVA ! NE ZANIMA ME KAJ ON MENI. Lp

  • mirko 22:04 13.marec 2012.

    Penko nevem ali si res neumen ali se samo delaš neumnega. Če Pezdir ne bi dal to v javnost i zadevo prijavil na policijo vi se na policiji zadeva hitro pometla pod preprogo ali založilo v predalu ali bi na ...prikaži več koncu podali izjavo da niso pridobili zadosti dokazov za nadaljni postopek. Zakaj bi se scenarij odvijal tako ? Zato ker vsi vemo da v sloveniji vladajo zveze in poznanstva tudi v sfere preiskovalnih organov iz strani "parazitov z kuframi". Veze in poznanstva, ter podkupovanje z materialnimi dobrinami, finančnimi zneski od minimalnih do najvišjih vsot je naša družba okužena v vseh porah družbenega življenja. To je edini efekt, ki ga je lahko Pezdir dosegel, seznanitev javnosti.

  • zic 22:53 13.marec 2012.

    Mirko, samo ne bodi še ti ena ovca..pa kaj ne vidiš, da tale v tri dni blebeče...ali se ti ne zdi, da bi bil ekonomist tako kot se zagre, da bi se lotil ekonomskih projektov, ne pa lapanje v prazno....dejte ...prikaži več ga nekam delat pa boš hitro sprovidel, da z njim ni popolnoma nič!!!

  • mrki 10:10 14.marec 2012.

    O Penkotu je škoda čajta - model je pokvarjen do obisti.Kaj bo El Presidente dal izjavo glede morale poslanca Meršola !?upam da bodo sedaj novinarji iz F571 to informacijo nabijali cele tedne in letali za Meršolom ...prikaži večm , kdaj bo odstopil - ZARADI ETIKE , tako kot počnejo s Simičem !?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.