Slovenija
867 ogledov

Ravnatelji: Nekateri učitelji zavračajo sodelovanje pri samotestiranju otrok!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • curakelj 16:37 10.november 2021.

    Vladi predlagamo, da šolnikom izdajo podrobna navodila za kurac v dveh delih: 1) scanje 2) drkanje Navodila morajo vsebovati podroben opis za obe točki upravljanja tiča, po možnosti opremljeno s slikami. Bolj ko bo opis podroben, manj vprašanj bodo šolniki ...prikaži veči pošiljali nazaj na vlado, da nečesa ne znajo. dick manual Press

  • gorenc 16:16 10.november 2021.

    saj ni vredno besed.Učitelji so javna uprava,bogovi.Če nočejo delati po navodilih knjižico pa gas na cesto.Brez odpravnin in borze,DISCIPLINSKA ODOVED

  • Janez 06:33 11.november 2021.

    V Avstriji od 1. razreda samotestiranje opravljajo v O.Š. pri nas pa je tisoč izgovorov. Zato smo neuspešni pri boju z epidemijo, čeprav se postavlja vprašanje koliko je to koristno!!

  • Pepe007 08:02 11.november 2021.

    Te dni smo v drugih medijih lahko prebrali, kako enostavno to poteka v Avstriji. Testiranje vzame razredu tudi pri najmanjših manj kot pet minut. Pač bolj sposoben narod. Zarukani slovenski učitelji (nekateri) in ravnatelji (nekateri) pa niso sposobni ene male ...prikaži več spremembe uvesti. Bo treba preveriti, če pri zemljepisu mogoče še kar uporabljajo zemljevide, kjer je SFRJ, ker niso sposobni take spremembe osvojiti "čez noč".

    • Pepe007 08:07 11.november 2021.

      V vsej zgodbi ste odločilni mediji. Forsirate tiste, ki so nesposobni in ne znajo. Zakaj ne najdete ravnatelja, ki bo rekel: pri nas pa se bomo organizirali in uvedli spremembo brez večjih težav. Ne dvomim, da so v večini. Zakaj ...prikaži več dajete medijski prostor nesposobnim? ZAKAJ? V tem enostavno ni logike.

  • curakelj 16:37 10.november 2021.

    Vladi predlagamo, da šolnikom izdajo podrobna navodila za kurac v dveh delih: 1) scanje 2) drkanje Navodila morajo vsebovati podroben opis za obe točki upravljanja tiča, po možnosti opremljeno s slikami. Bolj ko bo opis podroben, manj vprašanj bodo šolniki ...prikaži veči pošiljali nazaj na vlado, da nečesa ne znajo. "dick manual Press"

  • Avatar jezeran
    jezeran 16:12 10.november 2021.

    Prav imajo, čeprav jih ne maram. To ni njihovo delo, bolj se naj posvetijo učenju in razlagi snovi, ker kar počnejo že skoraj dve leti, ni vredno niti enega evra ki so ga prejeli z ravnatelji vred. Organizacija šole na ...prikaži več psu, urnik je ali ni. Otroci dobijo snov kaj morajo sami predelati, učitelji se pa lepo praskajo in dobivajo plačo za nič. Potem se pa čudijo da uspeh pri učenju pada. In vse je izgovor covid-19. Pustimo to da so se ko so se šole odprle hajkali naokoli namesto da bi obnavljali in

    • Avatar jezeran
      jezeran 16:13 10.november 2021.

      utrjevali snov. Vsi izleti in vse ostalo je bilo bolj važno. Da imajo dopusta več kot vsi ostali, imajo vse počitnice itd. Pa še zmeraj cvilijo in jokajo kako je njiim težko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.