Slovenija
9818 ogledov

Ravnatelji razočarani nad vlado: "Hibridnega pouka ne podpiramo"

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • hudini 14:43 12.november 2021.

    Če bo veliko število učencev delalo od doma to pomeni da bo moral kak "štrukeljček" na čakanje in to brez covid dodatka,zato jim pa to ne paše

  • mirror 14:34 12.november 2021.

    Šolniki ne veste kaj hočete. Ne da se vam je voditi testiranja učencev, ko pa vam ponudijo pouk na daljavo, pa vam spet ni prav. Enkrat se boste morali odločiti in se lotiti dela.

    • h4ck3r 17:43 12.november 2021.

      Seveda jim ni prav, ker to za nekatere učitelje pomeni dodatne ure dela, brez dodatnega plačila. Spet za druge očitelje nič ker bodo samo naložili kratka navodila in par prosojnic, ampak v tem primeru bodo otroci na slabšem. Kakorkoli se ...prikaži več obrneš je rit zadaj. Krivih je pa nekaj tistih posametnikov, ki v eno kričijo da njihovi otroci so pa zlati, no ponavadi so pa tisti otroci najbolj problematični

    • porko2 18:53 12.november 2021.

      Ma kakšno dodatno plačilo? Za svoje delo so najmanj 50% preveč plačani.

  • h4ck3r 14:42 12.november 2021.

    Se mi zdi da je tole bolj združenje ljudi ki jamrajo in ne ravnateljev. V vsaki stvari najdejo vsaj en problem, najprej manjkajo navodila, kot da sami obiskujejo 1. razred. Dobijo navodila, jih moti testiranje od 1.-5. in podpirajo hibrid ...prikaži več (model B). Dobijo hibrid in jim spet ne paše, ker bodo razlike. Pa dajte nehajte jamrati in povej jasno kaj bi radi! Vsi mešani kot nekoč brez testov pač ne bo šlo še nekaj mesecv.

  • Plavi-mil 15:44 12.november 2021.

    Levičarski ravnatelji in učitelji ZAČNITE DELATI, le kako lahko učite naše otroke, če vam je potrebno NARISATI navodila?

    • porko2 18:57 12.november 2021.

      Ne delit učitelje na leve in desne. Vsi so enaki. Ma kje so se starši toliko ukvarjali z otrokovo izobrazbo, naših generacij? Pa smo vseeno končali šolo, maturirali, diplomirali ... Zdaj pa bi se morali starši ukvarjat s šolskimi programi! ...prikaži več Zakaj! Ker so učitelji nesposobni!!!

  • bogdan76 16:20 12.november 2021.

    Toso posledice socijalizma Štrukelj to dobro ve zatose smeje in dela norca palica paima vseeno dva konca.

  • dare326 17:31 12.november 2021.

    Socializem oz. komunizem ni dovolil misliti s svojo glavo. Zato smo z negativno selekcijo dobili generacijo, ki sedaj lapa v tri dni, samo da lahko povejo, da tudi oni mislijo.

  • Cccc 22:03 12.november 2021.

    Otroke bi morali testirati starši pred šolo, če je otrok pozitiven pač ostane doma, eventuelno se potem v šoli še enkrat pretestira cel razred v katerem je ta otrok. Če se testirajo v šoli bo zaradi enega pozitivnega cel razred ...prikaži več doma, ker je že bil v stiku z ostalimi.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 15:14 12.november 2021.

    Jamrajo morda šolniki res preveč, verjetno so se nalezli od vlade ali zdravstva...Vendar deljeno šolanje res ni rešitev, saj imamo dovolj polpismenih po končani osnovni šoli že od prej, ko je vse "delovalo"...Že sedaj nas vodijo idioti, kaj bo šele, ...prikaži več ko ta generacija, ki je sedaj v šolskih sede v poslanske klopi..

    • porko2 19:00 12.november 2021.

      Isto nas bodo naprej vodili idioti. To hoče Jojo narediti iz nas. Da bo več neumnih kot pametnih. Kdo bo potem pameten? On na prvem mestu.

  • porko2 18:51 12.november 2021.

    Vlada in Zdravstvena stroka, bi se morali enkrat skupaj vsesti, določiti pravila, in bašta! Nema spreminjana vsak drugi dan. Ne podpiram vlade posebno pa Jojota ne. Ta tip je bolan, sploh ne ve kaj dela, samo žepe si polni. Kaj ...prikaži več vidite kakšen konkreten ukrep? Vsak dan sprememba. Kar se pa tiče šolnikov in učencev pa je katastrofa. Starši bi zdaj to, učitelji drugo, potem čez en dan obratno!

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:40 12.november 2021.

    Itak je testiranje otrok nesmiselno in glede na "zanesljivost" testov tudi nevarna..Se bo mulc testiral in "negativen" hotel k babici..In kdo bo potem kriv, če bo babico okužil ?! Pustite jih normalno v šolo in naj se preventivno obnašajo...Banda vladna nesposobna..

    • h4ck3r 14:44 12.november 2021.

      Hja ker netestiran pač ne bo šel k babici ali kako? Pa če se najde vsaj 50% okuženih in ustrezno ukrepa je bolje kot 0%. Nekateri ste res rojeni, da vam čisto nič ne paše.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 15:08 12.november 2021.

      Ja, o tem govorim...O lažnem občutku varnosti in v zaupanju, ki ga s testom pridobi in se hkrati ne zaveda, da bi bilo tveganje, da okuži babico enako, če bi se šel "cifra-grb"...Mater si "trd"..

    • h4ck3r 15:14 12.november 2021.

      Torej netestirani otrok po tvojem sploh ne bo šel k babici? Verjetno bo, ampak ne vsi vsaj tistih 50%+ babic in dedkov od testiranih otrok se bo lahko zaščitilo. Bolje kot 100% cufra-grb, ali ne?

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 15:17 12.november 2021.

      Ja, če bo šel kot netestiran, se bo vsaj zavedal, da je morda kužen in se bo temu tudi primerno obnašal !!... Si tudi ti retardiran poleg svojega kolega ali dveh ?!

    • h4ck3r 15:27 12.november 2021.

      Iluckyss kaj ko bi najprej razmislil kaj pišeš? Torej netestiran otrok se bo obnašal drugače kot testiran ko bo prišel k babici? O otrocih govorimo, vsi bodo padli v objem. Vendar z razliko da potencialno okužen 100% ne bo šel ...prikaži več k njen. Jao jao Lukić, kaj ti pišeš.

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 15:37 12.november 2021.

      Sveta preproščina, ste res vsi Imbecilni, ali vam je cepivo razžrlo možgane....Če je otrok premlad, so tu starši, da ga usmerijo.. In potenciano "neokužen" bo šel k njej in jo okužil v veri, da je ne more...Ne gre se zato ...prikaži več koliko obiskov bo babica imela ampak ali bo preživela... Sedaj pa se pojdi nekam drugam igrat, pa ne z ostrim predmetom ali s čim takšnim, da bi se lahko zadušil :))

    • h4ck3r 17:11 12.november 2021.

      Verjetno si bo pa prej umil in razkužil roke, kar po vašpem mnenju zadostuje neširjenju okužbe. Tisti, ki bo že v šoli pozitiven,se bo samoizoliral in ne bo šel k babici. V nasprotnem primeru, pa če ne bi bil testiran ...prikaži več in še ne bi imel znakov bolezni, ker prenašaš virus že pred samimi znaki, bi se v dobri veri da pa je zdrav, šel prav tako družit z babico. Torej kaj je bolje, vedet da si okužen ali mislit da si zdrav in širit virus v dobri veri naprej.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.