Avto
171 ogledov

Razkrili, kje so našli slabo gorivo

Komentarjev 7
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:16 19.december 2014.

  No sej v Sloveniji so pa ravno tako zarad javnosti povedal v katerih pekarnah so imel neprimerne higienske razmere.Če ne bi blo medijev ne bi noben vedu kje. Še dobr da vsaj mediji mal zaležejo v državi.

 • Žurnalček 11:03 19.december 2014.

  Lahko je za vodo , voda je v cisternah in podzemnih rezervoarjih , ker pa je težja od vseh goriv, je na dnu le teh, cevi, ki izsesavajo gorivo , so pa dvignjene za 30cm . Vse rezervoarje na črpalkah ...prikaži večah merijo 2x ali 3 x na dan - OBRAČUN , odvisto od števila izmen , na tisti dolgi palici -merilcu , je pa na koncu fenolna pasta , ki se obarva rdeče in pove koliko vode je na dnu . Ko doseže 10cm se jo z drugo pumpo izčrpa z dna. Od kje voda ? Od kondenza !

 • Avatar strauski
  strauski 16:51 21.december 2014.

  na vseh petrolih se golfa sam nr smeš biti preveč požrešen ker se kvaliteta orng zmanjša.včasih je petrol zlival vodo v cisterne in je avto pokal in poskakoval kot žaba,moji mami je v mrzli zimi preprosto zmrznil vplinjač ker je ...prikaži več bila v bencinu voda

 • dragec 08:17 20.december 2014.

  zamislite, zapornik,kvazigeneral, lastnik črpalk????? Hrvati so še bolj nori od nas

 • sasquatch 11:27 19.december 2014.

  torej, če je v petrolovih gorivih voda, je voda tudi v ömw-jevih gorivih. oboje na slovenski trg prihaja iz rezervoarjev na serminu pri kopru ne glede na različne trgovce in njihove finte pri različnem poimenovanju in trženju goriv kot, da ...prikaži večda gre za neko njihovo pogruntavščino.

 • Žurnalček 11:20 19.december 2014.

  Tu gre za premalo cetanov v plinskem olju in oktanov v bencinih. To pa je rezultat starih rafinerij , ali pa tudi novih , če ne znajo delat. 100% je krivec Slavonski Brod , kajti Mađari je ne želijo modernizirati- ...prikaži več postaviti novo , kajti vse je staro in amortiziranao, morajo pa kupovati pri njih , kajti Politika ne dovoli uvoza iz MOL-ovih novih rafinerij z Mađarskega.Gorivo pa lahko pokvarijo tudi zaposleni na črpalkah in sicer v 100 oktanski vlijejo 10.000 l 95 oktanskega in razliko v ceni pokasirajo , mi pa vozimo potem na 98 oktanih , kar redko kdo opazi. V nafto pa lahko vlijejo kakršnjekoli olje , katerega se lahko polastijo - trafo olja , odpadna olja , razbarvanega kurilca. Ko se to zmeša s 45000 litri v podzemnem rezervoarju , se nič ne pozna , vsak dodatni liter je pa 1.30 € . V javnost so pa dali , da so goriva na črpalkah njihovega vojnega heroja in generala Čermaka slaba! CRODUX so pa njegove črpalke , čeprav trdi da gorivo kupuje v Italiji in je to nemogoče.

 • Papaja Popi 08:46 19.december 2014.

  Kdaj neki bodo pri nas naredili takšno kontrolo, da se vidi koliko vode je v Petrolovih gorivih.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.