Svet
58 ogledov

Razmere na grškem otoku Kos uhajajo izpod nadzora

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h3o 21:27 11.avgust 2015.

    tisti norci aziji bodo uničili ves svet! doma terorizirjo druge, potem pa ti begunci pridejo k nm! pa kdo sploh zalaga te muslimanske norcez oržjem? zakaj ne naridijo tm reda združeni narodi? Že zdavnaj bi lahko Europa invazirala na Sirijo ...prikaži več in naredila tm red! Ti migranjtje pa hočejo potem vse zastonj, pa še đamije in hočejo prinesti s sbo kulturo! pesda, ali bomo kaj ukrepali ali bomo samo opazovali kako propadamo.

  • jons 22:18 11.avgust 2015.

    In kdo je tukaj agresiven? Ženske, otroci ali za delo sposobni moški, ki bi lahko tudi kaj poprijeli za delo ne samo zahtevali hrano in papirje. Taki bodo tudi drugod vedno samo nekaj zahtevali in nič naredili.

  • samo.jst 07:37 12.avgust 2015.

    Samo spokat na ladje in nazaj s kjer so prišli. Če hočeš nekaj imet se moraš truditi, odrekati, boriti, ti pa samo spakirajo in nato postavljajo zahteve. Še generacije romov nismo prisilili v nekakšno integracijo in se še vedno šlepajo ...prikaži več na naš račun, kaj mislite, da bodo tile kaj drugačni?

  • allstarr111 22:59 11.avgust 2015.

    To je plan, namerno narest konflikt, reke beguncev se vijejo samo v Evropo, naj jih nabijejo na čolne in pošljeno nazaj, tako kot avstralci. Oziroma lahko bi EU zahtevala največji neposeljen otok od grkov da malo poplačajo puf, ...prikaži več na njemu uredila za silo infrastrukruro pač osnovno, in tam držala te begince recimo 4 leta, tja bi jih vozili od kjerkoli v eu bi jih dobili, + redni transporti nazaj od koder so prišli, za tiste ki jim azil ne bi bil ugojen. Pa tud če bi jih futral ni tak problem ampak od tam ne bi smel noben nikamor, lapo zadevo narest neprepustno. Potem pa razglasit po celem svetu da kdor bo hotel azil bo prvo moral v to karanteno za par let dokler se ne ugotovi istovetnosti in ogroženosti, vmes se lahko situacija pri njih doma popravi in ne rabijo več azila, take se pošlje nazaj ostalim pa status quo.

  • allstarr111 01:12 12.avgust 2015.

    Ni problem, jest nebi bil na tem otoku, ampak ali bi mil že mrtev ali pa bi se še boril da omogočim svojim otrokom boljši jutri. Pobegnejo vedno samo strahopetci, če bi bile tam samo ženske in otroci bi reko ...prikaži večo ok. ampak večina moških ki so tam je v najboljših letih, ki bi se lahko borili, tako da nimaš čisto prav.poglej na švedsko kaj se dogaja z azilanti, mislijo da so doma, oz obnašajo se tako.

  • jakec1575 23:21 11.avgust 2015.

    Predstavljaj si sebe na tem otoku, kako prosis papirje, da dobis vstop v mesto, da si lahko sam kupis hrano iz denarja pordanega vsega imetja, ki si si ga ustvaril v svojem preljubem mestu doma, kjer ne mores vec ziveti ...prikaži več in se ne mores vec vrniti. Se pa strinjam v enem s teboj. Racun za vso to godljo bi morali izstaviti ne EU ampak kreatorju nove države isis. In to so izrael, saudska Arabija in ZDA. In morda je cas, da v vsem demokracijah protestiramo pred njihovimi ambasadami. Nedolžni civilisti so tu se najmanj krivi. Naj umrejo pod granatami?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.