Slovenija
85 ogledov

Razmere so se sredi dneva umirile

Komentarjev 30
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Jurij09 15:25 14.april 2017.

  Alen Jazbec predvidevam da preživiš ves svoj čas v neki zakotni vasi kjer je tvoja edina družba par kokoši in mogoče ovca za krajšanje noči če veš kaj mislim, veš ljudje niso tako zafrustrirani kot si ti in jih politika ...prikaži več ne zanima ker bodo vedno delali po svoje, jaz pa če bom hotel bom šel na morje kamor meni paše in ne glede kaj se dogaja v glavah takih kot si ti namreč pošteno delam in tudi plačujem davke in vse kar hočem je da moj otrok ne bo trpel 5 ur v avtu ko se odločimo za vikend oditi na morje. Mislim da bi bilo zelo pametno da si poiščeš kakšno mnenje psihiatra saj veš pomirjevala obstajajo mogoče bo pa takrat svet zate lepši.

 • Snežinko 11:53 14.april 2017.

  In kdo so po tvoje odgovorni ministri? Naši? Japajade. Dekret je prišel iz Bruslja, naši ministri tukaj nimajo kaj. Zakon, dober ali slab, je treba spoštovati. Edina možnost je uradna pritožba v Bruselj. Kam pa pridemo, če bi se vsaka ...prikaži več država kar po svoje malce odločala, pa ko =be zakone...

 • svašta 10:37 14.april 2017.

  Pepe007 - kako so pa prišli do Brežic ko še ni bilo avtoceste? A je samo ena cesta? Kdo je že sedaj budala?? In toliko časa že poročajo o tem, da bodo kolone, da se lahko malce prilagodiš, ane? Ne ...prikaži več pa z glavo skozi zid in potem jok in stok!!!

 • Avatar Leon
  Leon 08:34 14.april 2017.

  "Ne morem v Brežice. Iz Novega mesta sem se odpravil na avtocesto proti Brežicam in že eno uro čakam, da pridem do izvoza za Brežice," nam je povedal bralec. ..................Plavo luč si daj in se pelji kot naši medvedi .

 • boogin1 08:23 14.april 2017.

  Poslanci v Bruslju se norčujejo iz državljanov EU. Nova Direktiva je ponovno udarila po poštenih državljanih EU, katere bodo preverjali na mejah in jih označila za potencialne teroriste. Za kaos in nedavna teroristična dejanja so odgovorni izključno poslanci v EU ...prikaži večU parlamantu, predvsem z nepremišljeno migrantsko politiko, ko so EU preplavili z nezakonitimi migranti, ustvarili kaos, sedaj pa želijo svojo zgrešeno politiko oprati z zavajanjem in pritiskom na državljane EU s preverjanjem na mejnih prehodih in sprejemanjem raznih direktiv, ki na teroriste in kriminalce ne bo imela nobenega učinka.Ko bo na mejah milijon znanstvenikov iz muslimanskih držav brez dokumentov z enakimi imeni rojenimi na isti dan, jih bodo brez preverjanj spustili v EU oziroma so to že storili. Najbolj zaskrbljujoče od EU poslancev in nekaterih komentatorjev pa je, da celo verjamejo, da bo to pomagalo. Teroristi in kriminalci se požvižgajo na dokumente in ne berejo in ne upoštevajo pogojev za prehod meje. En

 • Pepe007 10:34 14.april 2017.

  Budala. Škodo pa imajo Slovenci. Kdor se pelje iz Novega mesta v Brežice ne gre na Hrvaško na dopust, vendar moraš za to poznati že nekaj zemljepisa.

 • zdrej 10:15 14.april 2017.

  S Hrvati imam opravka zdaj že nekaj let. Vse lepo in prav. Nobenih problemov. Potem pa ko se kaj dogovoriš, pa jim ne ustreza, tega enostavno ne upoštevajo. Enako kot njihova politika. Zato se mi je vseeno za njih. Saj ...prikaži več si videl, kaj pravijo. Nad njimi je samo bog. Pa ga naj poprosijo za pomoč. Kontrola na meji je pa normalen pojav. Samo smo se ga v teh letih, odkar smo v EU, odvadili. Pa živeli minusi.

 • Alen Jazbec 09:19 14.april 2017.

  Pas kaj se nekateri toliko razburjate. Pizde hrvatarske vsak dan ščijejo in pljuvajo po nas. Zakaj jim vsaj 1x ne bi malo vrnili (s pomočjo Bruslja seveda). Naj utrpijo škodo, ter vidijo, da je pravljice konec, golazen omejena. Pravilno daljše ...prikaži več bodo kolone bolje bo. te gnide počnejo kar hočejo, sredi Piranskega zaliva gojišče školjk, haloooo???? Še dljše naj bodo kolone, naj utrpijo veliko škodo, prasci nagravžni. žalostno je le dejstvo, da še vedno veliko število egoistično nezavednih Slovencev dol hodi na dopust, zelo zelo žalostno!!!!! Če bi naši vodilni imeli kanček več možganov, bi zvišali cene kratkotrajnih vinjet. Za vse neslovence pa; saj ste na dopustu časa imate!!!!!

 • Pepe007 08:43 14.april 2017.

  Pismeni vedo, da kolone nastajajo zaradi kontrole veljavnih dokumentov. Pazi Jozef Koprivnikar, tistih, ki želijo IZ SLOVENIJE. In očitno NISMO na svoji meji mi gospodar, ker plešemo tako kot rečejo v Bruslju. Kot so ostali napisali, gre za norčevanje ...prikaži več EU administracije iz državljanov EU. Ker pa gre za mejo proti Hrvaški, slovenske nevoščljive ovce mislijo, da se dogaja nekaj pozitivnega.

 • Jožef Koprivnikar 08:30 14.april 2017.

  Po deset metrskih bombah ki padajo na nekatere dele sveta, je pričakovati nov val tistih ki bodo skušali ubežati razdiralni moči bomb, pa najsi bodo teroristi ali tisti ki bežijo pred vojnim nasiljem,Previdnost ni odveč.Na svoji meji smo mi gospodar, ...prikaži več sredina piranskega zaliva pa tudi ni za gojenje školjk.

 • boogin1 08:23 14.april 2017.

  Enako kot s sprejetjem nove orožne zakonodaje, ki velja za vse legalne imetnike državljane EU, saj terostisti in kriminalci ne odhajajo na upravne enote po dovoljenja za nabavo orožja, ne berejo zakonov in jih sprejetje raznih direktiv sploh ne zanima. ...prikaži več Državljane EU bi moralo biti strah pred takimi poslanci, ki najbrž tudi druge zakone škodljive in ne v korist državljanom EU sprejemajo s tako lahkoto in na pamet, ne rešujejo pa dejanskih problemov in zadev za katere so sploh dobili mandat.

 • Harrison 07:48 14.april 2017.

  Res mi dol maha za te kolone! Pa se peljite čez Madžarsko pa pol v to hrvaško. V vsakem primeru boste prej na cilju.

 • blayo 12:07 15.april 2017.

  Čaki, zakaj bi se pa pritoževal??? A nismo sami hoteli, da se meje zaprejo pa da se "zid" postavi? V čem je zdaj problem?

 • Jurij09 15:27 14.april 2017.

  Alen Jazbec predvidevam da preživiš ves svoj čas v neki zakotni vasi kjer je tvoja edina družba par kokoši in mogoče ovca za krajšanje noči če veš kaj mislim, veš ljudje niso tako zafrustrirani kot si ti in jih politika ...prikaži več ne zanima ker bodo vedno delali po svoje, jaz pa če bom hotel bom šel na morje kamor meni paše in ne glede kaj se dogaja v glavah takih kot si ti namreč pošteno delam in tudi plačujem davke in vse kar hočem je da moj otrok ne bo trpel 5 ur v avtu ko se odločimo za vikend oditi na morje. Mislim da bi bilo zelo pametno da si poiščeš kakšno mnenje psihiatra saj veš pomirjevala obstajajo mogoče bo pa takrat svet zate lepši.

 • Pepe007 12:50 14.april 2017.

  Kot po naključju, imamo v Bruslju "svojega" človeka na položaju komisarja za promet, ki bi nekaj besede pri takih rečeh tudi moral imeti.

 • Alen Jazbec 14:05 14.april 2017.

  Meni je pa všeč, da je tako kot je. Ta golazen vsakodnevno ščije in pljuva po nas, čas je, da se bumerang vrne. Sicer pa a niso na dopustu??? Časa imajo na pretek, zato tišina.

 • svašta 13:27 14.april 2017.

  Hehe, Pepe007 - prilagodljivost na nuli...potem pa pojdi na avtocesto in čakaj..opozoril je bilo dovolj povsod, da se čaka...potem pa čakaj in je in boš dokazal svoje..Tudi če greš v Nemčijo, te bodo na meji pregledali. Isto v Avstrijo...

 • novispenjac 13:09 14.april 2017.

  Tale kriminalna nadaljevanja je idealna za žurnal - povsem na umskem nivoju žurnala. Sedaj bomo lahko vsak petek spremljali poročanje v živo iz kolone in veselo komentirali. Zraven še malo udrihali čez politike, hrčke, itd. Ne pozabit na slabe ceste in piranski zaliv.

 • Pepe007 12:52 14.april 2017.

  @svašta: zakaj pa imamo avtoceste? Za to, da lahko kupimo vinjeto in za parkirišče za tiste, ki prestopajo mejo? Druge države jih imajo zato, da se državljani po njih hitreje in varneje pripeljejo do cilja.Ponavljam, samo s primerno pisavo: BUDALE.

 • Lavdan 12:45 14.april 2017.

  Idiotizem se ne neha. Ne razumem zakaj so kolone za izhod iz Slovenije. Ali je Schengen na hrvaškem. Pustijo naj ljudi ven, pa naj se Hrvati brihtajo z njimi.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.