Slovenija
23 ogledov

Razprava o poroštvu za Teš 6 prekinjena

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 13:40 21.junij 2012.

    V članku http://www.zurnal24.si/biznis-s-soncno-elektriko-clanek-159394 piše"Da bi do leta 2020 deset odstotkov elektrike pridobili iz sončnih elektrarn, bi morali postaviti desetkrat toliko elektrarn, kolikor jih imamo zdaj – kar bi stalo dve milijardi evrov. Za ta denar bi zgradili en Teš ...prikaži več 6 in pol.". Alternativni viri elektrike so alternativni načini kraje denarja iz proračuna.Država daje poroštva za TEŠ-6. Nikjer nisem zasledil, da je mišljeno, da vlada te kredite odplačuje. Plačevati bi se morali iz delovanja, če bodo gibanja cen elektrike približno take kot so.

  • kvizko5 09:55 21.junij 2012.

    Sem proti poroštvu, ker na koncu to plačamo vse MI davkoplačevalci....sem pa odločno ZA alternativne vire, katere naša država sploh noče izkoriščat; to je svetloba in veter....seveda, ker se pri nas vedno pojavi en cepec, ki ga skrbi za kakšnega ...prikaži veča ptiča in podobno!!!! p.s. ko se peljem po Nemčiji je polno vetrnic in plantaže fotovoltaičnih modulov da ne omenjam privatnih hiš....pri nas pa se gremo neko ekološko osveščenost po drugi strani pa hočemo še bolj smradit ozračje iz termoelektrarn....malo skregano z logiko!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.