Magazin /magazin/vip
43864 ogledov

Renata Bohinc: Mislila sem, da bo ljubezen dovolj, a zadaj so bili večji problemi

Komentarjev 12
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Majazmaja 09:58 05.februar 2020.

  Renata je moja generacija in vedno smo se čudili, kako je lahko z njim. Primož je v mojih krogih veljal za tipa, ki je daleč od moškega, s katerim bi katera kaj imela. Renate je bilo resnično škoda zanj in ...prikaži več sama sreča, da se ga je znebila, ko je še mlada. Primož žal nikoli ne bo dozorel, ker očitno že v matični družini ni bilo nekih zdravih temeljev. Če ga primerjamo npr. z brati Prevc ali Francijem Petkom - tam je (bila) domača vzgoja na mestu in posledično so ti moški res tisti pravi moški.

 • Avatar omega_v6
  omega_v6 18:38 05.februar 2020.

  Ja draga Renata dokler je bil mož slaven je bilo lepo živeti ob njegovi slavi!! Žal pa čas vrhunskega športnika mine nato pa mine tudi ljubezen ženske do moža!! Nič ne spremeni dejstvo,da sta si zaobljubila podporo v dobrem in ...prikaži več slabem!! Ko nastane slabo ženska preprosto obrne hrbet možu in z otroki odide v objem drugemu!! Vseeno ji je tudi,če z tem prizadene otroke glavno,da je ona zadovoljna!!

 • tomaz17 13:45 05.februar 2020.

  To se ti zgodi če ljubezen enačis s seksom !

 • Pepe007 08:17 05.februar 2020.

  Dejansko pri nas danes nihče ne začne tako mlad zelo trdo delati kot vrhunski športnik. Tudi vrhunski šport je otroško delo. Enako kot šivanje obutve nekje drugje po svetu. Le da je tam nuja, da preživijo, pri nas pa je ...prikaži veče to "potrebno", da nastopijo v areni za zabavo drugih. Seveda pa ni v vseh panogah športa enako. Najhuje je verjetno v kaki gimnastiki.

  • Snežinko 09:38 05.februar 2020.

   Pepe, ne toliko za zabavo drugih ampak za ZASLUŽEK. Zabava "raje" je samo spotoma. Denar sveta vladar. Žal glavni zaslužkarji niso tekmovalci, ampak paraziti, ki se napajajo ob njih.

 • barsoba 17:07 05.februar 2020.

  www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

 • Avatar praufo
  praufo 12:24 05.februar 2020.

  starši so prvi bližnji, s katerimi se srečamo v ranem otroštvu, takrat se pa zapiše osnovna koda, obnašanje, pogled na svet, kako delujemo v odnosih z drugimi in še kaj ... šele po mnogih letih ko človek odraste , lahko ...prikaži več ugotovi kakšne posledice je pustilo na njem in ko doseže višje zavedanje, lahko raziskuje vse te napake vzgoje ... je pa težko popravljat stare napake in verjetno so lahko posledice tudi beg v omamo ... danes imamo tolk zadrogiranga folka, da je grozljivo

  • Avatar praufo
   praufo 12:28 05.februar 2020.

   in mnogo je takih ki so živeli v obilici vsega, starši jih pa tudi niso znali pripravit na pasti življenja ... zakaj? zato ker so živeli v mehurčku idealnega življenja, za otroke pa niso imeli časa ... razvoj otroka, mladostnika ...prikaži več in pe naprej je pač proces evolucije ... mislim, da ne sme bit škoda časa, da se v ta proces starš aktivno vključi in po najboljših močeh vodi po najboljši poti, seveda ga pa tud vrže v vodo, da se nauči plavat

 • munja 13:06 07.februar 2020.

  Želim vam srečno pot naprej, otroci vam bodo zagotovo v ponos in v oporo.

 • Jack 19:14 09.februar 2020.

  Renata je zafurala najprej lokal v kr., nato kar nekaj frizerskih salonov... in zivela na veliki nogi na racun Primoza. Ko pa je evrckov od Primoza pricelo zmanjkovati, ji se poklic navadne kelnarce ni sel najboje od rok in je ...prikaži več zamenjala kar nekaj lokalov... sedaj pa jamra kako je bilo hudo. Navajena ziveti s tujim denarjem, lena in nesposobna, kot njen brat, ki je Primoza napeljeval v alkoholne omame, da o prepovedanih raje ne pisem... Najbrz je brez denarja, da mora medijem prodajati zgodbe.

 • villa 22:31 05.februar 2020.

  Vse dobro in pogum, se naprej, gospa Renata. Vasi 3 otroci so vam v ponos in to steje. Ne pozabite pa tudi nase.

 • rocono 08:20 05.februar 2020.

  www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.