Magazin > VIP
43948 ogledov

Renata Bohinc: Mislila sem, da bo ljubezen dovolj, a zadaj so bili večji problemi

Renata Peterka mediaspeed
Renata Bohinc in Primož Peterka sta se ločila lani.

Leta 2019 se je končal tudi zakon Primoža Peterke in Renate Bohinc. Skupaj sta bila 23 let.

Pol leta po objavi prve vesti, da je njunega zakona, v katerem so se jima rodili trije otroci, konec, je Renata za Žurnal24 povedala:
"Uradno sva se ločila pred pol leta, eno leto pa je že, odkar z otroki živimo sami. Za nas se ni veliko spremenilo, še vedno so otroci večino časa z mano. V redu smo, po selitvi smo končno malo zadihali in živimo normalno. Vsi trije se ukvarjajo s športom, sin z nogometom, starejša hči skače, mlajša pa se je po poškodbi zob med skoki, ki jo počasi sanirajo, odločila za ritmično gimnastiko. Vsi trije so tako zrasli gor in šport je vedno bil tisti prosti čas, ko so lahko stvari in energijo dali ven. Z otroki imam veliko srečo, vsi trije so moja 'štanga' in se jaz učim od njih.“ O Primožu takrat ni želela govoriti, sedaj pa je za februarsko številko revije Ona Plus novinarki Taji Zuccato razkrila malo več podrobnosti.

Primož Peterka in njegova nova spremljevalka Magazin Primož Peterka: To je resnica o tej fotografiji

"Triindvajset let sva bila skupaj in ko se to konča, umre del tebe,“ je v dolgem intervjuju za omenjeno revijo izjavila Renata in priznala, da si je pred selitvijo poiskala tudi strokovno pomoč, da bi se rešila iz začaranega kroga misli. "Spomnila sem se, da sem, ko je bi Maj še čisto majhen, govorila, da je moja usoda, da bom pri 40. ločena, od kod mi to, ne vem. Težko je, a meni so moč dali otroci.“

40-letnica pa za konec ne krivi le Primoža … "Mislila sem, da bo naša ljubezen dovolj, a zadaj so bili večji problemi, ki jim nisem bila kos. Pri vzgoji sem znala imeti trdo roko in odločno besedo, da sem otroke vodila, pri njem pa mi to ni uspelo, preprosto sem mu v imenu ljubezni dopuščala stvari, ki jih ne bi smela, a drugače nisem zmogla. Mislim tudi, da bi za vrhunske športnike, ki končajo kariero, moralo biti bolje poskrbljeno, ker večinoma ne znajo živeti sami s sabo. Poznajo hotel, treninge in tekme, vse je urejeno. Doma pa te čaka resnično življenje, otroci, žena, hiša.“

Za omenjeno revijo je Renata povedala tudi, s čim se želi v prihodnosti ukvarjati in kakšne spremembe je s sabo še prinesla ločitev od našega nekdanjega športnega asa.

Komentarjev 12
  • Jack 19:14 09.februar 2020.

    Renata je zafurala najprej lokal v kr., nato kar nekaj frizerskih salonov... in zivela na veliki nogi na racun Primoza. Ko pa je evrckov od Primoza pricelo zmanjkovati, ji se poklic navadne kelnarce ni sel najboje od rok in je ...prikaži več zamenjala kar nekaj lokalov... sedaj pa jamra kako je bilo hudo. Navajena ziveti s tujim denarjem, lena in nesposobna, kot njen brat, ki je Primoza napeljeval v alkoholne omame, da o prepovedanih raje ne pisem... Najbrz je brez denarja, da mora medijem prodajati zgodbe.

  • munja 13:06 07.februar 2020.

    Želim vam srečno pot naprej, otroci vam bodo zagotovo v ponos in v oporo.

  • villa 22:31 05.februar 2020.

    Vse dobro in pogum, se naprej, gospa Renata. Vasi 3 otroci so vam v ponos in to steje. Ne pozabite pa tudi nase.

Sorodne novice