Magazin > VIP
27023 ogledov

Primož o težavah: "V mislih imam le svoje otroke"

Primož Peterka Mediaspeed.net
Primož Peterka se menda sooča z novimi težavami.

Kot poroča revija Suzy, naj bi bil naš nekdanji smučarski skakalec Primož Peterka ponovno v težavah. Po novici o ločitvenem postopku, ki ga je sprožila soproga Renata Peterka, naj bi bil Primož menda tudi ob vozniški izpit. In to že četrtič, razlog pa naj bi bila vožnja pod vplivom alkohola, še piše Suzy.

Kaj na vse to pravi Primož in zakaj vedno glasnejših govoric o svoji bolezni ne komentira? Med vrsticami je o njegovih težavah povedala le soproga, ki pravi, da je bila v več kot dvajsetletni zvezi večinoma sama z otroki. 

"Daleč od tega, da me ni nihče vprašal, kaj se dogaja v mojem osebnem življenju, a ločitev in vse te zadeve so osebne narave, vanje pa so vpleteni trije mladoletni otroci, ki imajo že tako preveč težav, tudi z mediji, zato tega ne bom komentiral," je vztrajen Primož, ki pa dodaja, da ima pri nadaljnjih  korakih v mislih le svoje otroke. 

Primož Peterka in njegova nova spremljevalka Magazin Primož Peterka: To je resnica o tej fotografiji Renata Peterka Magazin Primož Peterka se ločuje
Komentarjev 11
  • leonardo 09:06 30.marec 2019.

    Seveda, za otroke se gre. Samo ta pijanček skrbi samo za svojo pijano rit in mu je kaj malo mar za otroke. Le redek pijanec prizna, da je pijanec. Moj oče je pil in celo življenje je trdil, da je ...prikaži več bolj trezen kot zjutraj, čeprav se je zibal kot jadrnica.

  • sam50 17:04 29.marec 2019.

    Ne glede na preteklost ,je navadna pijana baraba in za njegove težave ni kriv alkohol ampak izključno sam...

  • supreme 15:00 29.marec 2019.

    sam mislim, da ni šel v Turčijio za trenerja.......prekinitev pogodbe z SZS.....ločitev, odvzem izpita....itd.....sicer odlični razlogi za nov začetek ......ampak ne verjamem temu......če mau poguglaš ga ni nikjer v turški reprezentanci za skoke

Sorodne novice