Magazin > VIP
22048 ogledov

Renata in Primož Peterka: "Midva sva tako, gor in dol"

Primož in Renata Peterka RTV4/ zurnal24.si
Štiriindvajset let veze in trije otroci na Renato Petrka vplivajo kot eliksir mladosti.

Lepotica, mamica in žena našega asa Primoža Peterke, Renata Peterka je videti kot da bi se čas zanjo ustavil. Lepotica to srečo pripisuje predvsem dobrim genom.

"Vedno sem v gibanju, vedno z otroki, vedno me nekdo sekira. Mi je pa sine rekel, da se sploh ne staram in da ga prijatelji sprašujejo, če sem njegova sestra. Sem bila kar malo ponosna. Ne vem, v čem je skrivnost, dobri geni, tudi moja stara mama še vedno izgleda dobro," pravi Renata. Pa gre šestnajstletni sin, ki je danes visok že skoraj dva metra, po stopinjah slavnega očeta? "Ne. Nogometaš je. Ravno se je vrnil iz Nove Gorice, kjer je imel nabor za prvo ligo. Prvič smo bili brez njega kar tri tedne in moram reči, da je bilo kar težko," dodaja Renata.

Peterka Brnik letališče Jožeta Pučnika reprezentanca odhod Nova služba Šport Peterka si lahko oddahne

Sicer sta Renata in Primož skupaj že 24 let, od tega sta 15 let poročena. V vseh teh letih ni bilo vedno lahko, a Renata pravi, da sta po vseh teh letih nekako končno odkrila pravi recept: "Midva sva tako, gor in dol, kot vsi verjetno. Sproti ugotavljava, kaj je recept za srečen zakon, se pa o vsem pogovoriva in nekako deluje. Včasih si vzameva tudi čas samo drug za drugega, brez otrok."

Komentarjev 2
  • mirror 20:07 06.avgust 2018.

    Saj je pri vseh gor in dol. Prepir v zakonu pa je včasih nujen, kot sol v juhi.

Sorodne novice