Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
26 ogledov

Reševanje policistov ali "prijateljev"?

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Alpin 08:27 20.februar 2012.

    Elitni in najbolj usposobljeni?? Nasmejali ste me do solz :-)))

  • Trsten 16:10 20.februar 2012.

    A zdaj boš pa računal koliko bo stala preselitev v državno bajto. Mogoče tudi odiraš okolico s kakšnim oddajanjem nepremičnin.

  • tralala 17:33 20.februar 2012.

    Novoustoličena klerofašistična vlada poskuša imeti pod kontrolo VSE, kar diši po to, da bo udarili po 'njihovih'. Metode, na katere bi bil ponosen tovariš Stalin! Bravo, Gologlavi Merjasec, najboljši učenec ever!

  • Fertel 18:43 20.februar 2012.

    Veljajo za najbolj elitne in usposobljene policiste v državi. V dobrih dveh letih, odkar delujejo kot slovenski FBI, so preiskali stanovanja in pisarne praktično vsem slovenskim tajkunom.--------------------------------------------------------------------------------------------------------Daj no Anja, res si fejst punca, ampak to kar si ...prikaži več napisala v uvodu, so neumnosti. Vse kar je bilo preiskano, mislim so naredili stari kadri iz kriminalistične službe, ki so večino imeli že prej narejeno. Res so malo šli še pobrskat na teren, da so imele kamere kaj snemat in je nastala reklama. Mislim, da je bil cilj izpeljava biznisa s stavbo in seveda onemogočiti kriminaliste s prestavitvijo na NPU, da so se zadeve ustavile vsaj za leto dni. Novi kadri na NPU rabijo vsaj štiri do pet let kilometrine, da bodo lahko kaj uspešno in samostojno naredili. Anja – ne verjemi jim vsega.

  • hrenroman 22:32 19.februar 2012.

    To je negospodarno ravnanje najvišjih državnih funkcionarjev in zapravljanje denarja, za katero ne bo nihče odgovarjal. Taki postopki siromašijo državo in ustvarjajo nepotrebne zaplete. Gre za staro prakso obračunavanja s svojimi političnimi nsprotniki, ki jim je treba na vsak način ...prikaži več dokazati nesposobnost pa naj stane kar hoče! Ta postopek, če bo uresničen, je treba preveriti z vseh strani, ugotoviti koliko je stala preselitev, kakšne so bile vse spremljajoče težave, izguba časa, dokumentacije, opreme,... in kaj je bilo s tem v resnici doseženo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.