Svet
23 ogledov

"Rešitev so Združene države Evrope"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 18:49 04.september 2011.

    Ima popolnoma prav. Veliko Britanijo pa bi bilo treba ze davno nazaj vreci ven iz EU. Pa dobro bi bilo uvesti nek skupni jezik (vprasanje ce je anglescina najboljsi izbor).

  • smito23 20:36 04.september 2011.

    mah...treba se je osvobodit amerike in židovskega kapitala, vse ostalo je mačji kašelj. evropa lahko s svojimi naravnimi bogastvi in ekološko usmerjeno tehnologijo (napram kitajcev ali amijev) preživi brez težav. problem je evro; ne moreš se it skupne denarne valute ...prikaži več z različnimi pravili igre v posamičnih državah. bolj kot pa se te države združujejo, bolj se jačajo taveliki, bolj se razpihuje globalizem - slednji pa je grobar človeštva.

  • allstarr111 20:22 04.september 2011.

    To je prilika da se pod krinko krize, uvede Uvropa dveh hitrosti kot so hoteli Nemci in Francozi ter še nekaj dobro stoječih držav EU že pred leti (pred krizo), pač hotl so se v bistvu odcepit da nebi bilo ...prikaži več treba podpirat držav kot je sedaj Grčija ipd. V eltinih nekaj držav mi niti slučajno ne bi in ne bomo prišli, ker nimamo nobene pametne industrije. Razen REVOZA praktično nimamo nič.ssNamesto da bi težke milijarde kot jih bo požrl TEŠ 6 vtaknili v tovarno in razvoj za izdelavo poceni sončnih celic in sončnih kolektorjev za ogrevanje vode ter izrabo ostale zelene energije ki bi odprla veliko delovnih mest in prinesla v blagajno precej viška.ssRoko na srce, večina nas ve da projekt TEŠ 6 obstaja samo zato ker je konec gradnje avtocest in bi si nekateri radi zagotovili delo za naslednjih 10 let.

  • smito23 21:03 04.september 2011.

    žal, je dvom, da so zda fašistične in, da izvajajo genocid po svetu. ko tega dvoma ne bi bilo, bi že zdavnaj uvedli popolno gospodarsko, politično in geostrateško blokado te teroristične države. pa imajo žal povsod po svetu nastavljene svoje ...prikaži veče rakete. tako se človek šele zave, da živi v sužnjelastniškem redu in je zgolj sluga v rokah židovskih bančnih lobijev.kar se pa mej tiče: imeli smo jugoslavijo, ki bi brez večjih težav preživela v obliki konfederacije - dokaz so današnje razmere in vstopanje bivših republik v skupno evropo. zdaj se dela še večja skupnost evropa, ki pa ni niti pol tako samostojna in neodvisna, kot je bila jugoslavija. samo to je problem, nič dugega. oz. še tisto, kar sem prej napisal o angliji in kosovu/izraelu.

  • smito23 20:02 04.september 2011.

    združene države evrope so samo eden od velikih korakov na poti globalizma in židovskega imperializma. glede preživetja v skupnem monetarnem sistemu pa bo to takorekoč nujno; predvsem zaradi socialne in zaposlovalne politike, pri kateri je v evropi še preveč razlik.<br ...prikaži več />Anglija? angleži so kolonija fašističnih ZDA; nekoč bodo amiji napadali evropo ravno iz anglije.v evropi ne bi smelo biti prostora za razna albanska kosova, kakšne izraele in podobne wannabe države

  • allstarr111 20:25 04.september 2011.

    Ja pa glih v kapitalistični maniri ga hočejo narest, če nebi bilo globalizacije bi veliko naših podjetij še delovalo. Globalizacija pomeni, da tisto kar si prej kupil pri lokalnem trgovcu lahko kupiš direktno od proizvajalca in po znatno nižji ceni, ...prikaži več, si pa ob tem odrezal 5 ljudi ki so prej ko si ga kupil pri lokalcu zaslužili.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 20:14 04.september 2011.

    Da so ZDA fasisticne ni dvoma in je cel sistem na psu je tudi vsem jasno. Samo kaj bi imel raje v Evropi zilijon drzav? Vsaka s svojimi mejami, valutami, zakoni, vojskami, jeziki? Stalna napetost, stalno zbadanje, napadanje, omejeno gibanje, ...prikaži več visoke cene, razlicno visoke place? Mislim, da smo pametnejsi od tega. Zdruzena Evropa, hudica zdruzen svet je odgovor, pa ni potrebno da v kapitalisticni maniri.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.